ortada suc olmadan hic bir sey yapmiyor.
ve bu insan asla polisden felan korkmaz bensiz zaten ölüymüs öyle diyor
bir erkek sevdigi insandan nasil ne yapinca nefret eder.
aldat demeyin beni kiyma yapar.
ayy canım ya walla üzüldm durumuna çocuk psikopat olmş demekki, aşk gözü kör edecek sevdiğini öldürecek kadar aciz bir duygu mudur ya anlayamıyorm..ama işte normal davranma şımark böyle onun sevmedği şeyleri yap yavaş yavaş ne biliyim bakm yapma ya da onunlayken onunla ilgilenmediğini bariz hissettr ama ayrılcam da deme çünkü mahsus yaptığını anlarsa daha kötü olabilir..sevmediği ne varsa onları dene eminim ''bu bana göre değil'' der ve gider..ve inşallah işe de yarar ,insanlarn alınında psikopa yazmıyoki işim,iz zor wallahi..benimde vardı öyle öfkili ir erkek arkadaşm aynı kendimden soğutup öyle ayrıldm yoksa beni herkese rezil edebilirdi..
Polise git şikayetçi ol seni tehdit ettiğini söyle ...
hadi bakalım bıldırcın kalk bir çay söyle ...
Buluşmak istediğinde sürekli bahaneler üret aileyle ilgili genelde mesajlaştığında da geç cevap ver olabildiğince konuşmamaya çalış sorduğunda ise bahaneler üret . Bu soğutur ondan azar azar kendini. Konuş ama ilgisiz davran. Başka türlü olmaz. Seviyor musun diye sorduğunda seviyorum de ama ilgisizliğe devam et. Mutlaka kızacak bişeyler olacak yapmak zorundasın. Evlenip bir ömür onunla olacak halin yok...
Tsk ederm. + en ufak şeyde sert davranmakta işe yarar. Beğenmediği hareketler varsa hepsini yapmaktan çekinme ama çoğu erkek ilgisizliğe dayanamaz ama senin ki biraz daha değişik psikopat sevgisi. Ne olursa olsun onunla olacaksın senin sevgin değilde onunkisi önemli gibi senin duygularına önem vermiyor. İğrenç hareketlerde de bulunabilirsin soğutma babında. Ne kadar dayanabilir ki isteksizliğe. Üstte seviyormsn dediğinde seviyorum de dedim ama sevgimden emin olamıyorum falan demen daha doğru olur.
Bazen bulusmak istediğinde tamam diyip gitme mesela sorunca da basit bir bahane bul mutlaka tepki gösterir sen iki kat tepki göster sinirli ol. Sürekli tartışma da çıkarabilirsin. Ayrılmak istedikten sonra serbest. Dediğim herşeyi yaparsan zaten illet bir kız olursun seninle devam etmesi için gerçekten deli olması lazım :D
ooo beyimiz çok tehlikeli imiş valla ben burada bile korktum. şimdi karşıdaki insan gözü kara diye boyun mu edeceksiniz tehdit ediyor diye ne istiyor ise öyle mi olacak. yok mu sizin aileniz sahip çıkanınız hanım efendi. sanırım zamanında çok yüz vermişsiniz şimdi artar istiyor. koyun tavrinizi olsun bitsin herkes yoluna
Benim kızım henüz 7 yaşında o yüzden büyük konuşmak istemiyorum. henüz televizyon karşına geçme fırsatım olmadı bahsettigimiz olayı izlemedim ancak üzüldüm
Cevap
18Cevap
bu durumu bir kere ailene aç kesinlikle basit bir durum değil.ve hala çok iyi biri diyorsun.iyi biri sevdiğini öldüreceğini söylemez.yasal yollardan gidemezsen karanlık yollara gireceksin ya adamı harbiden korkutacak birileri sana yaklaşamayacak.ama bu konu çok hassas kesinlikle konuyu en yakın hissettiğin insanlarla bir konuş.tek başına adım atma
O zaman tipsiz giyin kendini rezil et hic olmuyucak hareketler yap kendini sogut dicem ama polise gitceksin tabikide hic denemeden konusuyosun ayrilalim diyiceksin beni vurursan omur boyu hapis yatarsin hem sen hem bende oldukten sonra sende kurtulmus olurum diceksin korkmadigini gostericeksin iliskini bitir ve polise herseyi anlat yoksa bu cocuk sogumaz kolay kolar.
Ikince kez cevap yazicam o zaman gel turkiyeye tasin hic bir sey demeden kimseye ortadan kaybol burdaki tanidiklarinin yanina gel ailenide iyi uyar burdan biriyle velen yeni bir yasam kur ondan uzak.
Aşırı sevgi göster, durmadan kıskançlık krizlerine gir ve her yaptığı yanlış şeyde dırdır et... Kaçmayı denersen daha çok kovalayabilir en iyisi sen korkularının üzerine git.
sende en çok neleri seviyorsa onları gözünde karartacaksın, saçma sapan konuş, deli ayaklarına yat, konudan konuya atla, kendini iğrendir işte midesi bulansın.. Böyle tipler takıntılı tiplerdir. Sen her ne kadar iyi biri desen de içlerinde cani bir kişilk vardır böylelerinin. Aynı zamanda iyi bir psikoloğa gitmeyi de ihmal etme..
vay la
bebek qibi bir kızın bana böyle piskopatça aşık olmasını isterdim :D
yokmu amcoğlları falan söyle dümdüz etsinler qör bak bida noluyo :D
derler yanıo kendini yaktı derler hiç düşünme sen beni dinle arkası saglam birisi bul ve eski sevgilim beni tehdit ediyor de onun agzını burnunu kırsın sonra yanına bile yaklaşamaz
Fazla abartılmış bir sevgi saygıyı bitirmiş, bu ilişkiden hayır gelmez, devletten korunma iste.
arkası saglam birisi bul eski sevgilinin tehdit ettiğini söyle agzını burnunu kırsın daha yanına yaklaşamaz
Yanında tırnak ye, geğir, burnunu karıştır, gaz çıkar gerekirse kakanı yap. Terkedilmen garanti.
şöyle bir psikopat olamadım arkadaş gitmek isteyen istediği zaman çekti gitti...
zaten onlar türkler azalsın istiyor. umurlarında olmaz o zaman
Devletten koruma iste...
helvan benden gözün arkada kalmasın
Polisssss,Securityyyyyyyy
savcılığa git. devletten güçlü kimse yoktur
karşısında burnunu karıştır :D
şikayet et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar