Ölüm tehditleri alıyorum ne yapmalıyım?

benim Yaş 18 okuldan bir kız beni tehdit ediyor mermi manyağı yapıcakmış silahlı bıçaklı post atan bir kız tiktoka kız çok sinirli bulup buldurup ski... Beni öyle diyor sesli mesaj attı baya küfür etti aileme falan öldürmekle de tehdit etti silahlı bıçaklı fotoğrafları da var tiktokda intiharla ile ilgili repostlarıda var paylaşımları falan sizce bana zarar verebilir mi kız? ama bebeğiymişim gibi ilgilendi 2 ay Instagram dan takip etti canım cicim eee gel buluşalım dedi paylaşımlarımı beğendi bazen bebelerin uyku saati gelmiş öpücüklü emoji sen bana kurban ol essek falan da dedi sizce bu kız bana zarar verebilir mi kendi fikrinizi diyin merak ettim İstanbul da yaşıyoruz

Semih çelik ikbal olayı bile İstanbul da oldu bu kız sizce bana ciddi zarar verebilir mi beni tehdit ettin dedim hayır dedi küfür dedi ama bildiğin tehdit var en son seni öldürmek istemiyorum ben senin dengin değilim dedi sende bence psikolojik sorun var dedi o kadar baskı yaptı bunu dedi birde kız bence ruh hastası bildiğin sizce bana zarar verebilir mi kendi fikrini zi dermisiniz?

Birde sürekli parka falan çağırıyor kendi mahallesine beni ama ben hiç gitmedim size göre cidden zarar verebilir mi seni evinden aldırtırım seni öldürtürüm dedi bu nasıl kız

Benim başıma gelen pişmiş tavuğun bile gelmez ya😳

Ölüm tehditleri alıyorum ne yapmalıyım?