benim Yaş 18 okuldan bir kız beni tehdit ediyor mermi manyağı yapıcakmış silahlı bıçaklı post atan bir kız tiktoka kız çok sinirli bulup buldurup ski... Beni öyle diyor sesli mesaj attı baya küfür etti aileme falan öldürmekle de tehdit etti silahlı bıçaklı fotoğrafları da var tiktokda intiharla ile ilgili repostlarıda var paylaşımları falan sizce bana zarar verebilir mi kız? ama bebeğiymişim gibi ilgilendi 2 ay Instagram dan takip etti canım cicim eee gel buluşalım dedi paylaşımlarımı beğendi bazen bebelerin uyku saati gelmiş öpücüklü emoji sen bana kurban ol essek falan da dedi sizce bu kız bana zarar verebilir mi kendi fikrinizi diyin merak ettim İstanbul da yaşıyoruz
Semih çelik ikbal olayı bile İstanbul da oldu bu kız sizce bana ciddi zarar verebilir mi beni tehdit ettin dedim hayır dedi küfür dedi ama bildiğin tehdit var en son seni öldürmek istemiyorum ben senin dengin değilim dedi sende bence psikolojik sorun var dedi o kadar baskı yaptı bunu dedi birde kız bence ruh hastası bildiğin sizce bana zarar verebilir mi kendi fikrini zi dermisiniz?
Birde sürekli parka falan çağırıyor kendi mahallesine beni ama ben hiç gitmedim size göre cidden zarar verebilir mi seni evinden aldırtırım seni öldürtürüm dedi bu nasıl kız
Benim başıma gelen pişmiş tavuğun bile gelmez ya😳
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hmm sen bana bi özelden yaz? Ben bir yöntem başarabilirim
Kafasını tutup duvarın sivri köşesine vur
Adresini buldum panelden
Adresine git, evinden alıp ağzını burnunu kır
Sana bir kız bunları dese yaparmısın
Ben cinsiyetçi bir adam değilim, hak edene hak ettiği muameleyi yaparım
hapse girmiycegimi bilsem ben bu kızı keserdim arkadaşlarıda küfür etti bana sesli mesaj la cidden hapse girmiycegimi bilsem bunu keser kafasını sallardım sokaklarda o derece uyuz oldum kıza
Kafasını kesme, adam yerine koyup cezaevine yollarlar. Ağzını burnunu dağıtıp komalık yap ki, tahrik etti gittim dövdüm diyerek yatmadan kurtulabilesin mevzudan
Ama kız 1.50 falan ben 1.95 boyunda kalıplı biriyim birde lisanslı kickboks sporcu suyum dövüş eğitimim var kıza sağlam 1-2 tane vursam ölebilir yine hapse girerim tek yumrukluk
E ebesinin âmı sende. Hikaye mi yazıyorsun n'apıyorsun, sporcu adam sanaldan birileriyle mi küfürleşir
Orası öylede bunun annesi ile babası Zaten boşanmış kendisi bildiğim kadarıyla ya tek yaşıyor ya da akrabaları ile ayrı bir evde tek yaşıyor büyük ihtimalle annesi ile babası nın evi farklı adres
Yani onu koruycak bir babada yok babası ile annesi sokağa atmış bunu gidip dövsem iyi olur da polise gider sonra birde ölebilir
bu devirde herkes yapıyor yani spor fiziksel olarak ondan güçlü yüm de en iyisi umursamamak gibi hissediyorum 50 tane iti var zaten erkek arkadaşları na güveniyor kaşar
Ama bu kızı kedi keser gibi kesmek istiyorum erkekleri kavga ettiren gülen kaydeden kötü niyetli bir kız kedi keser gibi bunu kesmek istiyorum cidden
Sporcular da insan yani sanaldan küfür edebilir hakarete maruz kalabilir
Hades uygulaması kullan
O ne oluyor
O erkek ler içinmi kızlar içinmi sadece
Kades
Polise git polise
Tehdit var doğru fiziksel zarar vermesede psikolojik olarak çok yıpratıyor ama polise gitsem iş daha fazla büyür bence ailemde kızar o yüzden gidemem
Ses kaydı mesaj var. Git polise abicim, öyle bir kızın çevresinde 50 tane iti vardır. Dikkatli ol polise git ortalık 56 zaten. Birde senin başına bişey gelmesin
Haklısınızda bende o kıza küfür ettim gitsem onlarda beni suçlar ve evet 50 tane iti var kendine güvenmiyor
böyle kızlar insanı katil yapar cidden
Tahriklere gelme. İlk kim küfür ettiyse o suçludur. Sen git polise şikayetçi ol
hapse girmiycegimi bilsem ben bu kızı keserdim arkadaşlarıda küfür etti bana sesli mesaj la cidden hapse girmiycegimi bilsem bunu keser kafasını sallardım sokaklarda o derece uyuz oldum kıza
şikayet çi olsam bile iş uzar ugraşmak istemiyorum onla daha yazışmıyoruz zaten
Sebebi ne acaba sana niye takmış
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!