Onca yaptığını affettiğim sadece bir hatamı affetmeyim beni terk etti allah sormaz mı?

Bir yıl önce başladı ilişkimiz. Aynı sınıftaydık ve o benimle tabıştı konuştu sevgili olduk. Üniversite 2. Sınıf mühendislik öğrencisiyiz ikimizde bir yıl boyunca bütün sınavlardan geçmesi için onu her gün çalıştırdım evini temizledim 3 öğün yemeğini yaptım ama beni 11 aydır ağlatıyor hemde her gün ağlattı ona rağmen onu bırakmadım. 3 hafta önce bana ona peynirli sandwiç yapmadım diye gece 5 ekadar bana bağırıp sen bdni önemsemiyorsun dedi saçımdan tutup ordan oraya savurdu ondan bir gün öncede onun ödevini yapıp yetiştiremedim diye bana küfür etmişti. Bende her şeye rağmen ağlayıp sustum ama saçımdan tutup savurunca ben ağlarken ağlama aptal canım dediği için daha fazla dayanamadım ve çantamı alıp çıktım evden. Oda defol git bu kapıdan çıkarsan gelme dedi. Bende annemin yanına gittim mahallede çocukluk arkadaşıamla karşılaştım. Neyin var moralin bozuk deyince çocuğa sadece kalbimşn kırgınlığından bahsettim. Fakat çocuğun niyetini görünce bana yazma beni arama seni kırmak istemem dedim. Sonra dayanamayıp sevgilimin yanına gittim. Tam barıştık derken çocukluk arkadaşım mesaj attı bana tekrardan. Bu da mesaj ı görünce benim ağzımdan çocukla konuştu ona karşı meyilliymişim gibi sonra da çocuk ben seni uzun süredir seviyordum ve seninle ciddi düşünüyordum deyince telefonu yüzüme attı ve senin ruhun faişe dedi ne dediysem onu inandıramadım bana tokat atıp namusumu gururumu incitti ve bilmediğim bir şehirde beni sokak ortasında bıraktı gitti. Ben yetim büyüdüm hep kendime yettim hayatımda ilk defa bir insana güvendim ona bu kadar bağlandım. Ama o beni bıraktı. Hemde hiç dinlemeden ama ben ona beddua dahi etmedim aksine helallik aldım ve o kadar seviyorum ki ah bile etmedim. Ama canım çok acıyor. Hala dönse affedecek kadar seviyorum. Fakat o her attığım mesaja hakaretle cevap veriyor. Sizce benim hatam nedir. Ben hata etmesem bu kadar acı çeker miydim?
Onca yaptığını affettiğim sadece bir hatamı affetmeyim beni terk etti allah sormaz mı?