İkiniz de mutsuzsunuz. İletişim hiçbir şey kalmamış. Zaten iletişim kurduğunuz an kavga ediyorsunuz. Çocuğunuz için buna katlanmaya devam eder miydiniz? Bir de çocuk böyle bir ailede mi daha huzurlu yetişir yoksa ayrı ayrı mutlu anne babayla mı?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Sevgi kalmayabilir ama saygı bitmişse çocuğun yanında veya o evde olduğu zamanlar kavga dönemi başlamış ise o yararı olacak o çocuğa o ailenin yine bir uzmandan destek alın Psk gitmenizi öneririm evliliğinizi anlatın ve çocuk üstündeki etkilerini sorun buradan @cems34 sorabilirsiniz ya da yönetimden psk olan üyeleri bizzat öğrenebilirsiniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öyle kötü bir ortamda çocuk yetişeceğine aynı annemin beni ve kardeşimi yetiştirdiği gibi tek başıma kendi kurallarıma göre yetiştirirdim. Saygıyı ve Sevgi'yi öğretmek daha kolay olur! Kadın olarak zordur tabi gördüm gözlerimle ama çok şükür atlattık. Mutsuz aile kadar çocuk yetiştirilmesi zor olan başka bir yer yoktur sanırım
16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Resmen umut ışığı oldun. Çünkü çok zorlanıyorum. Ama çocuğumla yek başıma daha güzel günlerimiz olacağına eminim
Soran+1 yılAilem en büyük destekçim babam, annem, kardeşlerim. O yüzden rahatım biraz da.
Soran+1 yılÖyle elbette ki hele çocuklu çok daha zor bu ülkede malesef. Ama Allah büyük! Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Cidde'n iiy geldi bunları duymak.
+1 yılMünübüs olsa devam et bekleme yapma dersinde evlilikte bu böyle olmaz. Büyük konuşmayayım tabi ama sevgi kalmadıysa zaten hiçbişi kalmamıştır. Dünyaya bir kere geliyorsun birde sevmediğim insanla ömrümün geri kalanını mı geçireyim. Tek takılırım daha iyi...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldostum lutfen katlan yaa zaten ınsanlar bellı bı yastan sonra kendılerı cın degıl cocukları ıcın yasıyorlar. onu babasız kolsuz kanatsız bırakma baaba kotu bıle olsa golgessı verdıgı oz guvenı onemlı cocukta bence. sen dıren bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAile içi şiddetli ortamlarda yetişmiş arkadaşlarımla konuştum. Başlarda ben de aynı fikirdeydim; gölgesi yeter.. Ama kiminle konuştuysam keşke böyle olmasaydı bana şöyle etkisi oldu, bak şimdi ne haldeyim falan dediler. O yüzden artık sizin gibi düşünmüyorum.
Cevap sahibi+1 yılhımm adam evde ssana ve cocuga sıddet uyguluyorsa haklısın tabı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
32Cevap
Bu durumda en dogru karar boşanmaktır. Fakat biz Türkler, boşandıktan sonra maalesef gereken olgunluğu gösteremiyoruz. Sanki kan davalı iki düşman oluyoruz. Hal böyle olunca, çocuk çok daha zor bir döneme giriyor. Olabiliyorsa, sevgi bittiğinde saygı ile devam ettirmek. Olmuyor ise, boşanmak ve boşandıktan sonra çocuğun hatırına karşılıklı hoşgörü.
00 YorumlaÖyle bir ortamda çocuk daha çok yıpranır. Bir şeyler çocuk için yapılacaksa eğer ; ayrılmak en doğrusudur. Anne baba ayrı iken daha mutlu olacaklarından bu çocuğa da bu şekilde yansır.
10 Yorumlavalla anne baba birlikte olsada ilgide göstermiyosa boş yani ben sokak çocuğu gibi büyüdüm kendi kendime büyüdüm hiç ne anne sevgisi ilgisi ne baba sevgisdi gördüm babama hayatımda bir kez olsun sarılmadım. beni bir ben bilirim bişde allah bilir.
08 Yorumla
Soran+1 yılBen çocuğumu gözümden sakınıyorum. O da bir şekilde gösteriyor sevgisini. Ama çocuk bu sevgisiz ortam bir şekilde etkilemek. Annem babam birbirini sevmiyor ilerde ben de eşimi sevmeyim dşyecek belki endişem bu.
Soran+1 yılSenin için üzüldüm inş bir çıkar yok bulursun 😢☹️
Soran+1 yılNeye güldün ki bu kadar?
Soran+1 yılNe diyim?
ayrı ayrı anne babada daha mutlu yetişir
ama bence ayrılmadan bir 2 ay gibi süre ayrılık denenebilir çiftler biraz yalnız kalınca belki düzelir
ama huzursuz evlilikler çocuklarda ciddi travma sebepleri göremediğiniz00 YorumlaHayır. Genelde evliler bu hatayı çok yapıyor. Ayrılmak daha mantıklı, çocuk daha huzurlu bir şekilde yetişir.
Bir de çocuk evliliği kurtarır kafasında çocuk yapanlar var.
Hiç bir şekilde çocuk karı koca arasında olumlu bir etkiye sahip değil.00 YorumlaCocugun yaşına bağlı biraz. Ama annem ve babama bakarak soylersem kavgalari beni çok etkiliyor ve babama bakışim değişiyor. Ayrilirlarsa da mutsuz olurum böyle de mutsuzum çok zor bir karar. Annem bizim için katlanıyor
00 Yorumla
+1 yılbence aradaki sorunları kağıda dökün nerde yanlış yaptığınızı çıkarın ortaya ikinizede tarafsız birini oturtun ortanıza ikinizede söylesin hatalarınızı yoksa kimse hatasını kabul etmez denenecek her yolu deneyin en son çare ayrılmak olsun
00 Yorumla
+1 yılSaygı bitmiş ise hiç bir faaliyet kurtaramaz o ilişkiyi.. Kaç tane çocuk olduğu, tarafların zorunlulukları, kar zarar hesapları tüm bunlar nafile..
10 YorumlaZor mutsuz bir çatı altında çocuk büyütmek dahada kötü bence.. çocuk psikolojisi hepten kötü olur.. ama bazen ayrılmakta mutluluk getirmez..
00 Yorumla
+1 yılEvli değilim bilemiyorum ama prensip meselesi olarak beni mutsuz eden insanları hayatımdan ışık hızıyla çıkarırım. Ama eş ayrı bir şey bilemiyorum.
00 YorumlaHayir etmezdim cocuklarin zoraki bir aile ortaminda herseye sahit olarak buyumesi daha kotu
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyorum. Teşekkür ederim
+1 yılyani karşı tarafada kulak vermek lazım boşanıp ta ne olcak onuda düşnün bizim geleneklerde zaten genelde ailer evleniyo
012 Yorumla
Soran+1 yılAilelerle ilgili değil sıkıntı geri ucundan o da var ama bir ailede yaşanabilecek ne kadar sıkıntı varsa yaşıyoruz. Ya ben ona yaşatıyorum ya o bana.
- +1 yıl
yani bizim milleti biliyosun boşanan insanlara nasıl baktıklarını bu konuda yapacağın tek şey eşinli güzelbi şekilde konuşup neden böyle oluyo nereye gidiyoruz mevzusu yapma evlilik olayı bitmiş sizde ve bir tek sende değil çoğu insan böyle sadece beraber ortak yaşam üstüne bir temel kurun
Soran+1 yılZaten uzun zamandır ev arkadaşı gibi takılıyoruz kendisiyle. Sevmediğim bir insana katlanmak ne kadar doğru? Ayrıca çocuk da bunu hissediyor be bütün vakti benle geçtiği için belki o da kötü şeyler hissedecek babasına. Hem ben kendi ayakları üstünde durabilen güçlü bir kadınım dul olmak, insanların benim Hakkı'mda söyledikleri düşündükleri beni zerre korkutmuyor
- +1 yıl
sence boşanınca ne olacak? insanları % 90 böyle olmuş bunu aile içi yaşam tarzına çevirin zamanlar herşey olur
Soran+1 yılAçıkçası zaten yalnız bir anne gibiyim. Hiçbir faydasını görmedim kendisinin. Sağolsun kirayı falan ödüyor da banane. İşimde gücünde insanım zaten her ihtiyacımızı ben karşılıyorum. Şimdi böyle biriyle aynı evi paylaşmak niye?
- +1 yıl
sonuçta evladın var?
ne iş yapıyosunki sen
Soran+1 yılEczacıyım
- +1 yıl
güzelmiş yani sana tavsiyen bu insan oğlunadan hiç bişey bekleme yapıyosan çocuğun için yap ve oturup karar verin
Soran+1 yılBen aslında kararımı çoktan verdim de onun anlaması biraz zor
- +1 yıl
Aşk edebe kurban etmekti dünyayı: Yusuf gibi… Aşk ecele sessizlik içinde hasret biriktirmekti: Züleyha gibi..
Soran+1 yılÇok güzel sözmüş ama bana ne anlatmak istediğini anlamadım?
- +1 yıl
:( :( :(
evlilik devam ederdi gerci allah büyuk olmaz öyle bişey bizde ama olasa bile ayrılamaz o iş öyle devam eder
00 Yorumla
+1 yılO duruma geldiyse hicbir anlami yok cocuk da mutlu olamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğum için kavga etmemeye dikkat ederim orta yol bulmaya çalışırım
10 Yorumla Devam etmem. Hayatımı zindan etmenin manasi yok. :)
00 YorumlaEtmezdim, sürekli kavga olan bir ev ortaminda çocuk büyütmek istemem, çocuğun psikolojisi bozulur.
00 Yorumla
+1 yılGaliba devam ederim çocuğum için. Ama yinede bu şekilde konuşmak kolay o durumda olmam lazım.
00 Yorumla
+1 yılevet kurallar çerçevesin devam ettiriridim... anlaşmalı...
00 YorumlaHayır bu imkansız mutsuz ve sürekli kavgalı yaşayamaz ki insan ben ayrılırdım
00 YorumlaKavganın gürültünün arasında çok da iyi yetişeceğini sanmıyorum çocuğun, ayrılırım
00 Yorumla
+1 yılben işte. beni herşeyden hayattan bıktırdı. velet var diye devam. ama nereye kadar...
00 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmak istemem ama çocuklar çok önemli benim için.
Çocuğa hissettirmeden her zorluğa katlanırım04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey mümkün olmuyor malesef. Çocuklar her şeyi hissediyor.
- +1 yıl
Haklısın canım . Neler yaşıyorsun kim bilir
Soran+1 yılMaalesef..
- +1 yıl
Dertleşiriz istersen
Allah'a büyük konuşmayayım ama bütün bir ömür mutsuz olmaktan daha iyidir boşanmak.. Eşimde kabul ederse boşanırdım.
00 YorumlaÖyle bir evliliği sonlandıran biriyim
Çocuğumu aldım şimdi yanıma ve mutlu mesut yaşıyoruz şükürr08 Yorumla
Soran+1 yılDarısı başımıza diyelim o zaman
- +1 yıl
Öyle demeyelim doğru olan neyse onu yap diyelim
Çünkü ister istemez evde çocuk da etkileniyor kavgalardan istemesen de birini duymasa birini duyuyor tartışmanın ev bir kişi için ister kadın ister erkek için çekilmez hale geldiyse o evlilik bir sene olmazsa üç sene sonra yine yıkılıyo ve kaybolan sadece zaman oluyo daha geç hayata tutunmaya başlıyosun en zoruda bu oluyo
Soran+1 yılEvet bunun farkına erken vardığımı düşünüyorum. Ama o bunu anlamakta çok zorlanıyor. Bunu ona Nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Soran+1 yılTeşekkür ederim sen de
+1 yılo tür evlilik çocuğu mutlu etmez sizdeki huzursuzluk çocuğuda yansır
04 Yorumla- +1 yıl
en güzeli uzman bir pedegogtan yardım alıp çocuğa uygun bir şekilde bunu anlatmak
Soran+1 yılÇocuk küçük zaten henüz pedegog seviyesinde değil ama ben zaten kendim destek alıyorum bir psikoloğa gidiyorum. Ve bu karar bir anlık alınmış bir karar değil. Ailem ve psikoloğumla ne daha doğru olur diye düşünülüp alınmış bir karar
- +1 yıl
evlenmek hak olduğu kadarda boşanmakta hak hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Soran+1 yılTeşekkür ederim, amin!
+1 yılTabiki böyle bir durumda ayrılmamak çocuğun gelişimini de olumsuz etkiler.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
Sıkma canını lütfen. Herşeyin hayırlısı Allahtan.
+1 yılayrılınca hersey bıtecek mutlu oşlacagım dıyorsan amena ayrıl ama her zamn davulun sesı uzaktan hos gelır
08 Yorumla
Soran+1 yılZorlukları elbette ki olacak ama çok şükür ailem her konuda yanımda. İnan bu evlilikten çok daha iyi bir şey olur.
- +1 yıl
sorunlarınız nelerdır bılmıyorum ama eger sonmusse atesınız kullerle oynamaya gerek yok. sen kafaya koymusssun ayrılmayı hayırlsı olsun keske olmasaydı sonunuz boyle
Soran+1 yılKeşke..
- +1 yıl
sorun ne
Soran+1 yılO kadar çok ki.. Hangi birini sayayım. Özetle bende ona karşı sevgi saygı kalmadı. Onda bana karşı ne var onu dahi bilmiyorum. Bildiğin tek şey 5 kuruş değerimin olmadığı
- +1 yıl
zorlama ozam ılerde aldatma falan daha kotu konular olabılır yolun acık olsun
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılMaalesef devam edilmiyor.
Bu konuda en fazla zararı çocuk-lar görüyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtmem mutsuz anne babası olacağına ayrılırdım mutlu anne babası olsun en azından
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bir soru
Kurtarılamaz mı yani ikiniz bu sorunu aşamaz mısınız?04 Yorumla
Soran+1 yılBiri aşılacak bir sorun olmadığına inandığı müddetçe hayır
Cevap sahibi+1 yılSorun nedir özel değilse veya özelden yazabilirsin
Soran+1 yılTabi ki özel
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazabilirsin merak ettim
+1 yılMalesef evlilik askida sekside olduruyor ben bunu bilir bunu soylerim monotonlasma cok oluyor
00 YorumlaDevam etmezdim. Ayri ayri da olsa her zaman yaninda oldugumuzu hissettirirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuğunu gelsn görsün istedği zman. çocuk için kimseyi çekemem
00 Yorumla
+1 yılSaygı bittiyse yapacak bir şey kalmamıştır.
10 YorumlaCocuk buyudumu ya da daha hamilemsn
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılAsla olmam. Çocuk sadece benim değil sonuçta. İstediği her an görebilir. Zaten bu durumu koruyabilmek için kötü ayrılmamak için elimden geleni yapıyorum.
Soran+1 yılTekrar evlenmeyi düşünmüyorum. Ben bize sahip çıkarım. Çok şükür ailem de yanımda. İyiyiz biz.
+1 yılİnceldiği yerden kopana kadar devam eder
08 Yorumla
Soran+1 yılİnceldi koptu zaten
- +1 yıl
Tek kişinin görmesi yetmiyor bunu..
Soran+1 yılO da farkında biliyor, ama kaybedeceği çok şey var korkuyor.
- +1 yıl
O yüzden o kabullenene kadar ayrılmanız çok zor diyorum. Alışkanlıklarından vazgeçemiyor bazı insanlar, çocuklar sadece bahane..
Soran+1 yılO kendi kendine yaşamaya devam etsin o Zaman bu evliliği :) ben yoluma bakarım
- +1 yıl
Umarım istediğin gibi olur ama arada bağlılık olduğu sürece istediğin gibi de yaşayamıyorsun hayatı..
Soran+1 yılHayırlısı..
- +1 yıl
Amin
+1 yılBence bir süre ayrı kalın
00 YorumlaEtmezdim. Çocuğuma daha cok zarar olurdu
10 Yorumla
+1 yılBen ederim. ama kadina zulm etmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcaba geçici bir dönemmi
15 Yorumla
Soran+1 yılMalesef değil. Çocuktan önce ayrılma kararı alınmıştı ama eşim ayrılmamak için katakulleye getirip hamile bıraktı beni. Çocuğum için çocuğum için dedim ama artık dayanamıyorum.
- +1 yıl
Ayrilmak cocuk icin sikinti olur piskolojisini düşün kocandada hic adamlik yokmus
Cevap sahibi+1 yılneden ayrılmak istemiyor ki senden anlaşamayıpta
Soran+1 yılKaybedeceği imkanlar var. Ailesine söylemekten bile çok çekinşyır
Cevap sahibi+1 yılO zaman efendi olsun ya anlaşın ne güzel özelden konuşmak isterseniz beklerim
+1 yılAyrı ayrı daha huzurlu yetişir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen öyle bir ailede büyüdüm ve herşeyim etkilendi
06 Yorumla
Soran+1 yılBen de aslında bunundüşğndüğüm için bu kararı aldım. Çocuğum sürekli bizim kavgalarımızı dinliyor. Sevgisiz mutsuz bir ortamda sevgisiz ve mutsuz olmayı öğrenir gibime geliyor ama ayrı ayrı daha Mutlu olucaz bu da çocuğumuzu daha olumlu etkiler gibi
Cevap sahibi+1 yılBak onun bir garantisi yok, bundan emin ola bilirsin. O yüzden yuva kuracağın kişiyi baştan iyi seçmelisin. Ben bu yaşıma kadar hep bunların etkisinden dolayı evlenmedim, ki zaten gençlik hep bozuldu. İnan çocuğun herşeyini etkiler, okulunu ve insanlar la olan ilişkisini, herşeyini etkiler. En baştan onun yanında tartışmamalı, ve çok dikkat edilmeli.
Soran+1 yılDaha küçük olduğu için bu mümkün olmuyor işte mutlaka ucundan kıyısında çocuk görüyor duyuyor. Aslında bu kararı en çok da onun için aldım. Yaşanmasını asla istemediğim şeyler oldu oğlumun gözünün önünde. Bir daha asla böyle bir şey olmasına izin veremem.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. Çok geçmiş olsun, inşallah Hakkı'nızda hayırlısı olur.
Soran+1 yılAmin, teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılBilemiyorum ama ben ayrilirdim
00 YorumlaBöyle şeyler düşünmek için erken
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun öyle bir ortamda dengesi bozulur
00 Yorumla
+1 yılbedenım oradadır onun için
00 Yorumla
+1 yılEtmem, daha kötü olur çocuk için devam etmek
00 Yorumlaçocuk için herşey yapılır
00 Yorumla
+1 yılhiç bir fikrim yok yalamayan bilmez bu durumu
00 YorumlaDevam edilse ne olacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu alır karıyı babasının evine yollarım.
00 Yorumla
+1 yılçocuk yapmıcan bu yüzden işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuğun ruh sağlığı bozulur ayrılmak en iyisi.
00 Yorumla
+1 yıletmezdim
00 YorumlaAyrılırdım
00 Yorumla
+1 yılEtmem. Çocuğa yazık
00 YorumlaKendi gelirin var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılAyrılırım
00 Yorumla
+1 yılEtmezdim devam
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşinizle aranızda sevgi, saygı, evlilik adına hiçbir şey kalmamışsa çocuğunuz için devam eder miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler