İlk etapta akla gelen, herhangi bir durumla ilgili size gönderme yapmış olabilir, yani Türkçesi, size taş atıyor. Bu mesaj, pişmanlık da içeriyor olabilir, ama ilk bakışta bir şeyleri ima etmeye çalıştığını görüyorum...
03 Yorumla- +1 yıl
Detaylar tabi ki önemli, böyle bir durum olduğu için kendisini suçluyor olabilir ve bunu size göstermek amacıyla böyle bir mesaj yazmış olabilir. verdiğiniz cevap biraz daha yumuşatılabilirdi belki. Gerçekten suçluluk duygusuyla böyle bir mesaj attıysa, bu sefer sizin ondan özür dilemeniz gerekebilir...
+1 yılkusura bakma senin doğum gününü kutlayacak kadar duyarlı değilim çünkü aramızdaki herşey bitti neden bu mesajı attın anlamadım demiş
14 Yorumla- +1 yıl
bittiyse görüşmemizin anlamı da yok demiş çocuk işte anlasana:) ayrıca direk bir kızın ağzından yazılmış bir cümle gibi belkide kız arkadaşı falan yazmıştır.
+1 yılUmrumda olmadıgın için ben senin kini kutlamadım. sen de benim kini kutlamsan umrunda olmazdın , demiş.
04 Yorumla- +1 yıl
o da öyle yapmış.
- +1 yıl
açıkçası bir ay önce gecenin beşinde bana gelip büşram diyen birinin umrunda değilsem bunları söylemesinde bir mantık bulamıyorum pek...kendi peşimden koştu daha sonra ama bir ilişkim var...ona da söyledim.sadece her sene olduğu gibi doğum gününde atmak istedim.iyi veya kötü bir şeyler yaşanmışlıkların hatrına.
- +1 yıl
Ne gerek var bitimiş gitmiş birne yazmaya hem senin bir ilişkin var ve siz kötü ayrılmışsınız gerek yok bu atraksuyona.. Başkası da arya girdiyse seni tamamen unutması normal
Benden bekleme kusura bakma ben senin doğum gününde sana mesaj atmam demiş :D ahaha
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ee yani o seninkini kutlamadığı için mahcup hissetmiş onu yazmış..başka bi anlamı yok..Türkçe paragraf sorusu gibi yazar burda neyi ima etmek istemiştir?
01 Yorumlahafif olmuş...Eski sevgiliye doğum günü mesajı atmak, hemde sevgilin varken...
Ofsayt nedir diye soran bayanlara ofsayt budur işte...07 Yorumla
+1 yılHiçte kutlazmdım banane doğmuşsa doğmuş.Bensiz mutluysa gebersin gitsin derim:)))
13 Yorumla- +1 yıl
+1 10 olsa 10 unuda sana verirdim
- +1 yıl
teşekkür ederim hayatım
"Her şey bitti neden böyle yapıyorsun" demeye getirmiş
02 YorumlaBen seninleyken de ''okuz''dum...hala da ''okuz''um demek istemis kibarca.
02 Yorumla
+1 yıleskı sevgılılere neden mesaj atarsınız anlamıs degılım adı ustunde ex
02 Yorumla- +1 yıl
iyi
aman ne olursa olsn bıtmıs bak bana atsaydın ben oyle demezdım sana :)
00 Yorumlaaynısını ileride benden bekleme demek istemiş sanırım..
00 YorumlaBen senin gibi duyarlı değilim böyle konulara demiş.
00 Yorumla
+1 yılben senin doğum gününü hatırlayamayabilirim demek istemiş galiba
00 Yorumlaahhahaha bozulmuş herhalde senin doğum gününde mesaj atmayacağını önceden belirtmiş
00 Yorumlaterbiyesiz oldugunu apaçık söylemiş
02 Yorumlailgisizzz yaa sinir oluyorum bu tiplere
013 Yorumla- +1 yıl
eski sevgilim demiş :/
- +1 yıl
ufsunum canım kardeşim senin erkek arkadaşına eski sevgilisinden mesaj gelse ne dersin?
- +1 yıl
bırakan giden kendi bu bir :) ikincisi ben kin gütmüyorum..hayatıma iyi şeyler katan birini neden sileyim ? özel gününde de normal gününde de yardımcı olmaya çalışırım..onun sevgilisi de olsa ben kıskanmam niye kıskanayım o konu bitti..ben kızsam da güvenim olduğu sürece huzurumu bozmam açıkçası.
+1 yılSeni haketmiyorum demiş
00 Yorumla
+1 yılsenin yerin de ben olsam kutlamazdım demek
03 Yorumla- +1 yıl
Bitmiş geçmiş gitmiş nasıl olsa boşver takılma ne derse desin ;)
ben odunum döv beni yak beni demek:)
00 Yorumla
+1 yılodunmuş
02 Yorumla- +1 yıl
pinokyoyu yapan gepetto değilim ki her odunu adam edeyim yaz yolla dahada arama :D
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer