Hata yaptım sevgilimi kaybettim, yardımcı olur musunuz?

Ben yevmiye elma toplama işine gitmiştim dün ve sevgilim arabada erkek olduğu için kıskanıyordu giderken ve gelirken erkekle Yan yana oturmadım diye yalan söyledim ama giderken kadın vardı jandarma durdurmuştu ve düzen bozuldu yanıma gelmişti bir tanesi ben ayağa kalktım ama öteki taraftaki kadının üstüne düştüm mecbur oturdum ve yer yoktu dönüşte te kadınlar vardı hep ama giderken öyle oldu. Ben işten geldim akşamı onunlaydik ve sabah kiz arkadaşım arabada fotoğrafımı çekmişti bana atmıştı ben yalan söylediğim için o fotoğrafta erkek olduğu belliydi ve bunu o gördü direk bitirdi ve benden nefret ettiğini söyledi kızgınlık değildi bu hak etmiştim ne dese haklıydı beni kandırdın dedi bu yaptığın şerefsizlik yüzüne nasıl bakarım senin bu saatten sonra umrumda değilsin dedi ve gitti şimdi o yurtta ben evimdeyim beş gün sonra memlekete gidilecek kopacagiz ona mı yanayım İki gün sonra doğum günüm hediye olarak bana şans ver lütfen dedim ihayır Bundan sonra yokum dedi ona mı yanayım ilk defa bu kadar berbat bitti yüzüm yok affetmem dedi nasıl affettirebilirim Yarın gidicem dedi her yerden sildi ve bende biterse bir daha geri dönüşü yok demişti ben kaybetmemek için yaptım ama elime yüzüme hayatıma bulaştırdım onu kazanmama yardım edin lütfen ben napıcam?
Hata yaptım sevgilimi kaybettim, yardımcı olur musunuz?