Arkadaslar gercekten cok pismanim ama islam benim canim cigerim. bu yuzden dovdum simdi nasil barisa biliriz?
Cevabın nedir?
islami kabul etmemek onun kotu insan oduxu anlamina gelmez. Kuran da mecbur hicbirseyi apmayin yapdirmayin der. Bakara da da der yauu mecburen biseyi yapmayin de. bak sana okulda iken nefret ediyin birini sevmen icin tehdit etmeleri nasil sana haksizlik sa. senin de ken di esine islami hak kibi kabul etmesi icin guc kulanman ona karsi haksizlikdir. sen ilaki islami kabul et dersen se ki o da kabul etmez, Allahin bu durumlar icin emri soyuledir. kanunlara uyugun olarak ayirilin. heee hen onu cok seviyorsan sa o zaman islami kabul etmesi icin onu zorlama. onun konlunu nasil alacak san , bak o biraz zor dur, cunki uzerine sidek kulandixin biri seni kolayi kolayi afetmez sevdiyi olsan bele.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ulan ne adamlar var yaw hem islamiyeti savunuyor hem İslamiyetin yasakladığı şeyleri yapıyor bir bitmediniz ki o kadına yazık ki senin gibi bir yobaz ile evli
44 Yorumla
Soran+1 yılIslamiyet neyi yasakliyor? dinimize gore kadin itaat etmezse son care olarak dove biliriz
Soran+1 yılKurani bir kere bile okumamissin gelmis bana din ogretiyorsun. nisa suresinde Allahu teala kadin itaat etmezse vurulmasini buyuruyor
+1 yılAnladığım kadarıyla kimse sana tavsiye vermemiş herkes eleştirmiş yaptığın evet yanlış inanmak zorunda değil islam benimde her şeyim sma ateistede saygı duymak zorunda oldumu bilen biriyim 😊 Gelelim ne yapman gerektiğine yapman gereken gdip özür dilemek o zaten bikaç triple affeder bide bir hediye al altın olursa tadından yenmez ya da bir elbise al altın alırsan hep azlasını ister o ayrı ama nasıl dövdün ya 😞😞😞
011 Yorumla
Soran+1 yılO tur sey almam ve hakkettigini dusunuyorum
- +1 yıl
Dövmeyi mi hak ettiğini?
- +1 yıl
Bence bunu kimse hak etmez hiç dövülmemişsin bu o kadar ağra giden bişey ki ben affetmezdim uzun bir süre mesela ayrıca ateist bile olsa Rabb ona karışmamış oysa o güç vardır onda o bile seni kısıtlamamışken biz insanlar kimiz ki kısıtlıcaz biz kümiz engel olucaz ne yani Rabbimin gücü yetmiyor mu herkesin imanlı olmasına Elbet yetiyor ama o bile şahsa bırakıyorken haddimiz değil buna karışmak
- +1 yıl
Soran+1 yılKurani kerimde kadin itaat etmezse son care olarak vura bilirsiniz der
- +1 yıl
Kuranda gerçekten bu yazıyo mu 🙄
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ben sanmam dinimde kavganin dövüşün teşvik edildiğini benim dinimde yoktur Müslümanlık sevgi ve hoşgörünün dini çünkü
+1 yılEşin kendi düşüncesini söyledi sen de onu döverek düşüncesini onayladın. Evet islam hak dini değil, ve islamı sevmezsen yaşayacağın şey budur dedin resmen. Kadının düşünceleri daha keskindir şimdi bu konuda. Umarım seni affetmez. Affederse kadınlığından şüphe ederim.
48 Yorumla
Soran+1 yılAffedecek mecbur olmazsa bu sefer itten beter doverim
- +1 yıl
Ne demek döverim? Sen kimsin kimi dövüyosun?
Soran+1 yılBen kocasiyim yani sahibiyim oda itim benim. bu yuzden istedigimi yaparim ona
- +1 yıl
Sen manyak mısın? kocasıyım döverim falan. Karşında ki bir insan. Sen bunları şaka yollu bile söylüyorsan hastasın bence. Sahibi falan değilsin.!! senin gibilerin Allah BELASINI versin. Dini kıçından anlayan pislik seni. Karşında ki bir bebekti, çocuktu, kadındı. Hataları da olabilir. Senden boşanadabilir. Kararı kendi verir. Ve inşşallah boşanır kurtarır kendini.. tiksindim bu ne
Soran+1 yılIstesede bosanamaz. it gibi korkuyor benden ve karari ben veririm
- +1 yıl
yauu it sensin. sayigisiz. insan kendi karisina hakaret eder mi hic. ayirica kadinlar ancak guzel soz duyumaxa layiklar. veda hutbesin de Muhamet musdafa ne demis " Kadinlar size Allahn emanetidir" o yuzden de sayigili ol. zaten ket duam o yazik kari seni terk etsin. sidet merakli si biri ile hangi kari mutlu olabilir ki.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
14Cevap
+1 yılİki şeyden nefret ediyorum bugünlerde; genelde nefret ettiklerimden bunlar daha bir ön plana çıkıyor nedense, gördüklerimden sanırım.
Birincisi, küçük beyinleriyle İslam'la dalga geçmeye çalışanlar; komik oluyorsun/uz ;)
İkincisi kadına şiddet uygulayan yahut uygulamaya meyilli (senin gibiler troller) acizler. İnsan dahi değilsiniz gözümde.
Verilecek cevabım bu kadardı, engelleyebilirsin; görüşmeyiz saadetli olur.00 Yorumla
+1 yılOlum demiş olabilir. Sen bu hareketinle ne güzel anlattın müslüman bir erkeği.. Senin tavrın, onu yanına oturtup güzelce gülümseyerek anlatarak doğru yola çekmekti. Zamanla Değişecekti. Git güzel bir mesaj at. Çiçek al uğraş yani
015 Yorumla
Soran+1 yılCicek bana yakismaz
- +1 yıl
Neden yakışmıyormuş?
Soran+1 yılBen erkegim. ben alirsam arkadaslarim ne der?
- +1 yıl
Ya sen bizimle burda alay mı ediyorsun anlatsana biraz. Kız mı sana alacak xnjdncjdkdnmf. Sen Çiçek almakla değil adamlığından olmazsın ama KADINA el kaldırdın ya şuanda bir köpeksin
Soran+1 yılKiz alirsa daha da doverim. cicege verecegi parayi bana versin daha iyi!
- +1 yıl
Ben anladım sen bence burda bizimle dalga geçiyosun. şuanda baya bir eğleniyosun
Soran+1 yılHayir gayet ciddiyim
- +1 yıl
niye sürekli döverim diye konuşuyosun küçük çocuk musun sen 😂😂😂
Soran+1 yılcunku sinirimi boyle yatistira biliyorum
- +1 yıl
o zaman bir doktora git. çünkü yaptığın çok yanlış
- +1 yıl
çocuğunuda mı döveceksin
- +1 yıl
her ağladığında sinirlenip 3 aylık bebeği yere mi atacaksın
Soran+1 yılKarim benim itimdir. istdigimi yaparim size ne? ben nasil yoluma getiririm diyorum siz bana resmen saldiriyorsunuzb
+1 yılBarışamazsınız. Barışma da zaten, çünkü bu faşizmle ne hayatta ne de evliliğinde bir yere varamazsın.
30 Yorumla
+1 yılDövdünde neoldu dine imana mı geldi? Ellerin kırılsın. Öncelikle konuş ikna et zaman tanı. Eğer anlaşamasssan boşanırsın. Kimse kimseyi çekmek zorunda değil neticede
00 Yorumla
+1 yılbir bitmediniz ki. bununla cihangir'de alkol alanlara saldıranlar aynı zihniyet. hayattaki en büyük başarınız şiddet uygulamak. bu kadar!
01 YorumlaCanın olsaydı elini kaldırabilir miydin. Yazık sana yazık
12 Yorumla- +1 yıl
Ada'm hastaaaa
+1 yılSenin gibi bir itle yaşama eziyeti yaşatma o kadına ayrıl gitsin.
25 Yorumla
Soran+1 yılAyrilamam. seviyorum oni
- +1 yıl
Dinde zorlama yok ne derse der sanane.
Senin gücün anca bir bayana yeter.11 Yorumla
+1 yılBence sen bu dünyada daha fazla yaşayarak insanları rahatsız etmemelisin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle, o da seni it gibi dövsün.
Bu durumda belki hakkını helal eder ama mürted olunca nikah düştü. İman etmedikçe o senin helalin olamaz. Çünkü mürted ile gayr-imüslim ile evlenilmez.00 Yorumla
+1 yılE hani bizim dinimiz"hoşgörü"diniydi ee sen ne yaptin
Esini al karsina anlat00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMal herif seni sana ne kendi fikri ben olsam senin gibi bir yobazı direk boşardım
04 Yorumla
Soran+1 yılKarim olsan evden disari bile cikamazdin!
Cevap sahibi+1 yılHadi be ordan cahil yobaz
Sen kimsin
yanlış düşünüyosun kabul etmek zorunda değil dinde zorlama yoktur sen önce bunu öğren sonra karına düzgünce anlat dinimizi.
07 Yorumla
Soran+1 yılDinden cikani oldurun diye hadis var
Soran+1 yılEvet muslumandi
- +1 yıl
Öldürün diye bir hadis olamaz. Allahtan başka kimse kimsenin canını alamaz. Sen varya resmen kendi inanmak istediğine inanmışsın. Ramazan ayındayız arayıp sorsana tv de ki hocalara ne dicekler senin halineeee. İnşşallah boşanıp Kurtulur senden ne diyim
- +1 yıl
YA SEN NASIL BİR MÜSLÜMANSIN SEN YARIN BİRGÜN O KADINI ÖLDÜRÜRSÜN DE. BU NASIL MÜSLÜMANLIK SEN DE ALLAH KORKUSU YOK BİR KERE OLSAYDI KADINA EL KALDIRMAZDIN KADINLAR ERKEKLERE ALLAH'IN BİR EMANETİDİR. SEN RESMEN HAYVANSIN KUSURA BAKMA DA BÖYLE MÜSLÜMANLIĞI BIRAK İNSANLIK OLMAZ SEN İNSAN BİLE DEĞİLSİN SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN SOKAĞA BİLE CIKMAYA KORKUYORUZ MAGANDASINIZ RESMEN SEN MÜSLÜMANIM DİYE GEÇİNİYOSUN YA HANİ :D SEN BİR KERE KARINA EL KALDIRARAK O KADINA HER VURDUĞUNDA ALLAH'IN GÖZÜNDEN DÜŞÜYOSUN SEN KARINI DÖVERKEN MÜSLÜMAN OLDUĞUNU MU SANIYOSUN? MÜSLÜMANLIK NAMAZ KILMAKLA ORUÇ TUTMAKLA OLMUYO SADECE MÜSLÜMANIM DİYİP KARINI DÖVMEK NEDİR ONU ZORLAMAK NEDİR KADINA İŞKENCE EDİYOSUN İNŞALLAH KURTULUR SENDEN BİR AN ÖNCE ALLAH GÖRÜYO ZATEN O KADINA YARDIM EDİCEKTİR İNŞALLAH.
Cahil bir inançsız olduğunu düşünüyorum.
47 Yorumla
Soran+1 yılTovbe de! Allahu sukur orucunu tutan, namazini kilan bir muslumanim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbariş ve sakin ve mantikli anlat şahsen ben gayri müslim bir kadinla yapamam ama siz evlisiniz zorlamadan sabirla ve mantiklica anlat bol şans
00 YorumlaUnutma ki, eger sen onu zorlarsan intihar da ede bilir. Onun kaçışı var yani
00 Yorumla
+1 yılSende beni dov barisalim de
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi lan ordan
+1 yılKeşke dövmek yerine onu kazanmaya çalışsaydın
22 Yorumla
Soran+1 yılOldu bir kere
Karın müslüman değil mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılHristiyan oldu
İslamı kabul etmek zorunda değil.
113 Yorumla
Soran+1 yılDinimize gore zorunda
Soran+1 yılHadise gore dinden cikan hatta oldurulur
Soran+1 yılBunlar sahih hadisler. herhalde sahih hadislere uydurma demezsin demi?
- +1 yıl
LAN olum o Zaman herkes herkesi öldürsün. Öldürmekte günah. Sen neyin kafasını yaşıyosun? ŞİZOFREN MİSİN SEN? Cehennem niye var? Ve sadece inanlar yaşayamaz bu dünyada. Sınavdayız biz. ALLAH BANA İRADE VERMiş. Akıl vermiş. Sen beni zorlamayla döverek müslüman yapsan ondan ne çıkar yürekten Allah'a inanmadıktan sonra? AY İNANMIYORUM ŞOKTAYIM
Soran+1 yıl@uzuntulu96 sende karim olsan ve islami terk etsen senide doverdim! aklinizi basiniza alin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYobaz mısın? Mecbur mu?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet islam hak din ve dinimi kabul etmek zorunda
Cevap sahibi+1 yılDinini kabul etmiyorum dememiş. İslam bana göre değil demiş
Soran+1 yılBakara suresinde dinde zorlama yok yazar fakat ayet daha derinden incelendiginde aslinda kimise islama zorlayamazsin anlamina gelir. hadisi seriflerde dinden cikanin cezasi olumdur ve sahihdir. bu yuzden dinim bana bunu ogrettigi icin dovdum
Cevap sahibi+1 yılHadisi Şerif ler mi yoksa Allah'ın sözleri mi daha değerlidir?
- +1 yıl
Kıçından uyduruk hadisler bulmuş uygulaya beyinsiz ahhaahhahahaa
Senin karın bir şey diyemem.
10 Yorumla
+1 yılIslamı anlaticaktin dövmeye hakkin yoktu
02 Yorumla
Soran+1 yılVardi. ben erkegim
- +1 yıl
Bak hele erkeksin ama adam değilsin kadının üstünde güç deniyosun ıslami iyi anlasan kadınlara verilen degeride bilirsin
+1 yıliyice soğuttun şimdi dinden, tebrikler.
04 Yorumla
Soran+1 yılZorla da olsa geri donecek
- +1 yıl
bu işler kalpte biter, sen döndürdün sanırsın ama gerçeği asla bilemezsin.
- +1 yıl
Zorla morla olmaz valla ben seni şu an bir akıl hastanesine yatırmak istiyorum. Az tepki vermiş insanlar. olum sen ATALAY FİLİZ MİSİN? Anne baban sana nasıl bir terbiye Nasıl bir ahlak vermişler? olum sen yapacağını yap mesela güzelce anlat sonrasını Allah'a bırak. yanacak o cehennem de. elinden geleni yaptıktan sonra senin neyine ZORLAYAMAZSIM
+1 yılDinde zorlama yoktur dövmek bize göre değil
00 YorumlaBoşa gitsin ne barismasi
01 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Karim islam hak din degil dedi ve it gibi dovdum. pismanim sizce nasil barisa bilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler