İlk kez ağladım 2 gün önce. Hâlen ağlıyorum. Ona özel yüzük siparişi vermiştim. Çarşamba günü parmağına takacaktım. Kitabını kaybettiğini söylemişti. Ona yenisini ve kitabın devamını almıştım. Bugün kargodan geldiler. Aslında tavsiyenize ihtiyacım yok ama format gereği sordum. İçimi dökmek istedim sadece.
Sevgilim çarşamba günü ortada hiçbirşey yokken heryerden engelledi beni. Ondan başka kimsem yok. Ne yapmalıyım?
Ara konus bende sana ait bir sey var de guler yuzlu davran niye boyle yaptin falan deme mesela sonra arkana bakmadan git iki gun sonra doner ama bir seyi hissettirmen lazim ona "reddedilmislik" kendi onu hissetmeli bakin beyler kizlar komik erkeklerden hoslanir yalan reddedin iki gun sonra goner
E yüzük olayına girildiğine göre büyük ihtimal uzun zamandır berabersiniz sıkılmış olmasıda muhtemel ama sence bu kadar boyut kazanmıs bir yere gelmiş bir ilişkiyi bir anda bişey demeden bitirmek sadece sıkılmak mı? Sıkıldım ben diye böyle yapıyorsa sende güvenme derim yani yarın yine sıkılmayacağı ne malum
Hmm dış faktörlerden dolayı yani ama bu durumları bahane olarak kullanıyoda olabilir cünkü aynı durumu bende yeni ilişkimde yasadım böyle aklına esti gitti bir kaç kere sonra döndü niye gittin niye döndün dedim sıkıntılarım var ailevi vs ddi ben bu duruma anlayış gösterdikçe bu durum devam etti bende söyle düşünmüştüm her insan canı acıdıgında veya bişeye üzüldüğünde yanında değer verdiği kendini güvende hissettirdiği kişiyi arar hani bende böyle oluyo yani bana huzur verenin yanında olmak istiyorum böyle sıkıntılı zamanlarda bunun içinde onn bu durumu sadece bahane olarak kullandığını düşünmüştüm bence sende okadar taviz verme bu ilişkide eksik bişey var eğer sıkıntılı anlarda senden kaçıyorsa
Aşağılık insanlar. Gidene kal demek olmamalı bu hayat kimseye ikinci şans vermez, bırak kuyruk acısı tutsun. Kitapları iade et ya da birine hediye et. Üzülme demek çok saçma olacak. Ama düşünme
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüzükte almıştım, daha gelmedi. Bu onun ikinci gidişi.
Bak şöyle diyeyim o zaman sevdiğim insana defalarca kez şans verdim ve her seferinde kırılan ben oldum, taki paramparça olana kadar.
O aptal yüzükleri bizde aldık, bir koli dolusu eşya. İlk hafta bana yerden bulup verdiği kalp şeklindeki taş... En ufak bir şeyi bile aylarca sakladım ben. 2 senenin karşılığı, sadakatimin karşılığı ise aptalca hatalar oldu. Ayrıldım. 4 sene bir insanı tanıyamamışım.
Şunu diyeyim, bazı insanlar hiçbir şeyi hak etmiyor. Umarım iyi insanlar çıkar karşına
seni durduk yere engelleyen birimi senin için en iyisi arkadaşm bence senin kafan yerinde değil durduk yere diyosun bide insanda biraz gurur olur en azından durdukk yere engellemek nedir
geç o işleri arakadaşım benimde kendimi en berbat hissettiğim zmaanlar oldu ben sevdiğime asla böyle yapmadım yapmam sen kendini kandırıyosun kabullen bişeyleri
En İyi Cevaplar