• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Barışmak için ne kadar beklemeli?

demet12
demet12 Takip Et
Xper 5 Yaş: 40
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sizce uzun süreli ilişkilerde ayrıldıktan sonra erkek geri döner mi ne kadar süre içinde geri döner erkeklerr yanıtlarınız bekleniyor
Barışmak için ne kadar beklemeli?
İlişki Soruları Ayrılık Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• sanchez
    sanchez Takip Et
    Xper 3 Yaş: 45 , eic 34%
    +1 yıl

Bardak kırılmışsa yapıştırsanda eskisi gibi olmaz, giden gitmiş biten bitmiştir, çünkü artı o ayrılık yakanıza yapışmışsa ileride yine karşınıza çıkacaktır. Geri dönmesini beklemek sadece zavallılıktır, çünkü biten bir ilişkide neden geri dönülmesi beklenir anlama. İlişkinizi kaybettiniz bari gururu kaybetmemeli insan, ardına bakmadan

0
    89 Yorumla
    • HelpMeGuys
      HelpMeGuys
      +1 yıl

peki suclu erkekse..? mesela kizla bulusacakti ama gelmedi kiz sap gibi ortada kaldi, bunun disinda ilgisi pek yoktu, kiz en son dayanamadi ona patladi, sen soylesin boylesin, artik biktim senden sorumsuzluklarindan, oglan sakin sekilde, hayir bitemez diyo, ama kiz BITTI deyip yuzune kapatiyor.. bir kac gun erkek ozur mesaji yolluyo.. 3gundurde sesi solugu cikmiyo.. bu erkek caba gosterirmi? kizi yeniden kazanmak icin? sonucta birbirlerini seviyolar. sadece erkegin gevsekliginden bitti

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

bak bir ilişki kolay kurulmaz, emek ister , çünkü içinde sevgi ve saygı vardır, benim sevgi anlayaşım sizinkilerden çok farklı, çünkü eğer ki bir hatam yada yanlışım olduysa bunun açıklamasını yapmak zorundayım , ki benimsevgilim ya ötesi yok , nasıl umursamazdan gelebilirim, eğer ki senin erkek arkadaşın bunu yapmışsa sana bu birşeylerin başlangıcı olabilir, çaba göstersede gönül kırıldı mı ilişki yara aldı mı kapanmaz. birbirini sevmek senin yaşadığın gibi olmaz, sevgi emektir sevgi saygıdır.

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Kolay kurulmaz tabi ama bi anda biter

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

sen kendi hayatına başın dik gez ve geleceğini kendini düşünerek yaşamaya bak.

Yorumla
    • HelpMeGuys
      HelpMeGuys
      +1 yıl

aciklama yapti. acil isi ciktigini anlatti.. ama onla beraberken ha vardi ha yoktu gibiydi... o yuzden simdi fazla ozlemiyorum onu. neyini ozleyim? ayni sehirdeyiz, ayda bir defa gordugum kendisinimi ozleyim?

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

yaşadığın güzel şeyleri özleyip arada gülümse , bu sana yeter fazlasıyla.

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Ya o kadar yasanmislikbi anda cope atilir mi 4 sene dile kolay

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

ee o atmış bunun hesabını yeni mi düşünüyorsun, ki kaldı ki seni istemiyormuş ki o 4 seneyi çöpe atmış , sen kendi hayatına bak , o mutlaka birini bulmuş yada bulacaktır.

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Oyle bi derdi yok onun tek derdi ders

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

demek ki senden daha üstün tuttuğu şeyler varmış , ki kaldı ki 4 senelik ilişkisini derse değişileceğine pek inanadırıcı değil , kimsede yemez yani

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

4 senelik iliskimi hayatini verir ders icin oyle bi durumda su anda 2.universitesi ilkinde basarili olamamis ve ailesine cok mahcup hissediyo herseyden ote ders var ders calismasini engelleyen hic bisi istemiyo o yuzden

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

eee bunun için senden ayrılması gerekmiyordu ki , neden ayrılsın bunun için karşılıklı konuşulup halledlililr, bunlar bahane, hiç birşey neden olamaz bunun için, ilişkisi için hayatını bırak belliki günahını vermiyor, sen kenine bunu yedirememiş olucaksın ki bu yalanın arkasına sığınıyorsun

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

İyide zaten ben ayrildim Neyi yediremicem barismak istemesini istiyorum ben ama bu onun icin gercekten ayrilma sebebi

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

iyide sen ayrılıyorsan , o neden barışmak isteyecek ki, seninki hastalıklı bir hal almış, şizofren bir aşka doğru gidiyorsun

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Desene gel gor beni beni ask neyledi gonlumu alsin seni kaybetmek istemiyorum desin benim icin bisiler yapsin bunu gormek istiyorum bunu yapmaz mi sence ayrildiktan bigun sonra mesaj atti sadece soyledigim kotu sozler icin ozur dilerim diye Cvp atmadim ben

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

iyide zaten bunu kabullenmiş , zaman en iyi ilaç, ama gidenin arkasından bakarsan çok acı çekersin , sen kendi yoluna bak, hayatına devam et, kimse kimse istiyor diye birşey yapmaz , içinden geliyorsa hemen yapar , yapmıyorsa zaten istemiyordur

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

He o mesaji coktan kabul ettigi icin atmis diyosun bi anlami yok yani

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

bi anlamı olsa, sen şimdi yanlız olmazdın

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Ama cevap atmadim ben ertesi gun yine mesaj atti notlarim sende mi dedi bende kusura bakma karismis istiyosan yolliym dedim oda cevaplarin hepsi mailimde var ihtiyacim olursa mail atarsin dedi ve ben mail sifresini biliyorum cevaplari bana ulastirmaya calisti sanki direk soylemedi ama ne biliym

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

bak sen kendi hayatına bak bence, yani üzülme ama sen bitmişsin onun için yada bitiyorsun

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Ya neden boyle dusundun?

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

çünkü seven insan mantıklı ve sağlıklı düşünemez, gerçekleri göremez, çünkü kalbi ağır basar , umutlarına inanır , kendini kandırır anca, dışarıdan bir göz daha sağlıklı bunu görebilir

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Peki sen neye dayanarak soyledin banada goster bende bitirym

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

ya iyide ayrılan sensin , sana dönsün istiyorsun , zaten sana dönerse gurusuzdur demektir, hem sen ayrılavcaksın hemde onu bekleyeceksin, kaldı ki seni isteseydi bile bir saniye bile düşünmeden bunu sana söylerdi, belki alışkanlık halini aldı ilişkiniz ve bunu anladı çekildi kenara.

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Yaptigm tek hata agzimdan kotu sozlerin cikmasiydi onlar sonradan benimde canimi sikiyo ama yapacak bise yok soyledkten sonra sadece ozur dilerim ?onlar icinn. Bak bu onun ozur mesaji beni cok umutlandirmisti

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

işte sen umutlanmak istemişsin , bu senin bahanen olmuş , senden özür dilemiş sadece kötü sözler için gereğini yapmış anladığım kadarıyla gururlu ve akıllı çocuk , sana döneceğini sanmıyorum.

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Sagol artik bende sanmiyorum of ya yapabilcegim biseyler olsaydi keske

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

GİDEN GİTMİŞ BİTEN BİTMİŞTİR, hiçbirşey dünyanın sonu değil , sen hayatına şekillendirmeye bak , daha yaşın genç, ççooo uzun senelrr var , daha iyileri ile karşılaşırsın

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Daha boyle konusupda beni bunalima sokma iyice benim icin gercekten cok zor

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

eeee aşkın hep iyi tarafını görüyorsunuz , kimse mutluyken acı çekeceğini düşünmüyor, oysa her zaman bekleyeceksin ayrılığı %1 ihtimal olsa bile, kimse vazgeçiilmez değildir

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Geri kazanma sansi olmali ama insanin yeniden olmaz mi biseyler yapamaz miyim

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

sen kırılan şeyleri ne kadar yapıştırsan da eskisi gibi olmaz, kaldı ki aşk sevgi iki kişliktir, o istemedikten soınra sen istediğini yap boşa kürek çekersin,

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

İstemiyorum mu dedi cocuk ya hic bisidemedi ki

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

bunu söylemesine gerekyok sen zaten ayrılarak bunu söylemişsin , kaldı ki zaten istese gelir, sen umutlanma , kendine yazık ediyorsun , küçücük umuttan hayır bekleyecek kadar düşme , aklını kullan artık

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Sen beni kiskirtip en sonunda o mesaji niye attin diye sordurtcaksin rezil oldugumla kalcam bide ystune

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

ya önemli değil sonuca bakmak yetiyor zaten , sormak istesem sorarım , sende cevaplar yada cevaplamazsın , sen yoğun duygular içinde olduğun için , gerçekleri göremiyorsun sadece, sonucunda gidip yalvarması gereken biri varsa o da sensin , hem sen ayrıl hemde ondan mı bekliyorsun , bir insanın azıcık erkeklik gurur varsa zaten gelmez

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Peki o zaman deki git yalvar barisir yada deki yalvarma barismaz

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

valla bu tamamen senin gururuna ve alacağın cevabı kaldırıp kaldıramyıcağına bağlı,

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Cvp her halde kotu mu olcakyani

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

dediğim gibi kötüde olabilir iyide olabilir, ama iyi olsa kendi zaten gelirdi, bir de öyle düşün

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

En iyisi beklemek daha 5 gun oldu daha yavas yavas yoklugumu hisseder ki biz surekli birlikteydik ozler sonra gelir umarim sabretmem lazim ve yuz vermezsem beni kaybetmekten korkar belki o zaman caba gosterir

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

sana tatlı rüyalar , çok hayal kurupta şizofrene bağlama bence, seni kaybetmekten mi korkar, sen ayrıldığının farkında değilsin galiba

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Sende felaket tellali sagol yani hic bi yolu yok yani 4 sene cikmisiz ewlenme planlari yapmisiz ben ayrildim diye hersey bitti sewiyosa hala neden cabalamasin gururuna neden yenik dusmesin ask icin degmez mi biz cok kuslukler yasadik ama hep sewdik birbirimizi eminim hala oda beni sewiyodur ama gururu mantigi engelliyo su anda ama zaman gectikce kotu seyleri unutturur guzel anilari ozletr ben inaniyorum yine eskisi gibi olcaz

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

bak kırılan hiç birşey eskisi gibi olmaz, sen öyle olduğunu düşünürsün , bardağı kır bakalım yapıştır eskisi gibi olur mu? ,nsanın kalbini kırdın mı eskisi gibi olur mu? bir kere yıkıldı mı kırıldı insan eskisi gibi olmaz, herşey güzel anılar değildir, insanın yaşaması için bir gurura ihtiyacı vardır, ve bir erkek için en önemli şeydir. sen bitiriyorsunn bir de üstüne üstelik o mu çabalayacak , çok komiksin , sen seninki sadece alışkanlık sevgi böyle olmaz

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

İyi ben cabaliym o zaman mesaj atiym eski haline getirmek icin cabaliym ne yaziym

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

seni çok seviyorum , kaldığımız yerden devam edelim, zaten bu 4 yılı ona anlatır

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Ohaaa baristikkk

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

gözünaydınn , bu kadar kolaydıda neden aramamış , o da ilginç , iyice aşk ve sevgiyi ayaklara düşürüp çocuk oyuncağı yaptınız aferin size

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Aramaz o oyledir nesi ayaklarda hayatimin ilki ve sonu olcak

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

ya böyle ayrılınıp saçma sapan şeyler yüzünden sonra barışıyorsunuz , anlaşılna heycanınız bitmiş oyun arıyorsunuz, ama ne demek istediğimi ileride büyüyünce daha iyi anlayacaksın

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Kucuk muyum ben ya 22 yasindayim daha ne

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Ayrica mesaji yorumlamada yanilmissin

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

:) çok büyükmüşsün , ama önemli olan zeka yaşı , senin ne anladığın sevgiden , saygıdan yada aşktan , ama şunu bil bu kadar basit değil sevmek ve ayrılmak. Kaldı ki zaten seven iki insan bunu birbirine yapmaz, yapıyorsa hastalıklı bir ilişkidir

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Hastalikli ama sewdigim bi iliskim var napiymm inanki sewginin ne oldugunucok iyi bildigime eminim cocuk oyuncagi bi iliski değil yasadigim birlikte cabaladigim adam

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

ayrılmaya mı çabalıyorsun , sonra peşinden koşup özür diliyorsun , bu mu sevgi, bu şizofrenik bir ilişki sadece , aşk ve sevgi yüce şeylerdir, bir kere olur , kalp kırılmaz sevgide, ayrılık olmaz. sen ilk gördüğün insana sevgi diyorsun , bak 7 sene ilişkim oldu, bir kere kalbini kırmadım , ha olmadığını anlayınca bir kere ayrıldık , bir daha da bbaşlamadık , çünkü olmuyordu , yapamıyorduk, ama saygı çerçevesinde kırmadan insan gibi ayrıldık , tükürdüğümüzü yalamadık

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

He sen bu 7 seneden dolayi yaptin bana bu kadar seninki sewmemis seni demekki sende onu sewmemissin

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

ya abicim saçmalama hadi sen yat, sana anlatmaya kalkamam aşkı sevgiyi , ama şunu bil sevgi ayrılınıp barışılıp , çocuk oyuncağı edilecek birşey değil , kaldı ki sevmek kuyruk acısı değil bende tebessüm ve saygı olarak içimde, senin sevgi dediğin , saçma bir mesajla ayrılınıp , sonra bir mesajla barşışılacak kadar basit değil ,

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Korkma bee mesaj atmadim azcik kizdiriym seni dedim bu tepkiyi vercegini biliyodum

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Noldu pek hosuna gitti bakiyorum

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

kızdım sana

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Neye kizdin

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

anında yalancı çıkardın beni :)

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

görcez bakalım doğrucu musun barısırsak yazcam burdan sana beklemedeyım bı adım atmasını beklıyorum hergün birlikteyız aynı sınıftayız unutmak kolay mı öylee

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

sen kaç yaşındasın

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

söylemiştim

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

üniveristede de mi beraberseniz?

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

ewettt

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

yarın sınıfta , susutur hocayı , Allahın belası seni seviyorum, sen ne kaskafalısın ki bunu anlamayacak kadar körsün de:)

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

vay vay sen demıyo muydun dönmez ugrasma akıllı cocukmus ne ugrastırıyon şimdi beni öyle ucuz gösterilere gelmez o daha cok gıcık olur rezil etti beni herkesin içinde felan der:)

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

ohoohhoooo varya harbi sopalıksınız ha , e bekleyin ikinizde o zaman bakalım kim gelecek

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

sen gel barıştır bizi :)

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

eee ne anlamı var o zaman , önemli olan ilk adımı kimin atacağı , ben barıştırırsam walla yamuk yapan oldu mu sopa atarım , ben sinirli adamın tekiyim ona göre :)

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

sende mi ben varya sinirli insanları internet ortamından bıle buluyorum demek kı erkek arkadasım da sagolsun cok sınırlıdır bende öyleyımdır tabı bıraz ondan en ufak seyler buyur de buyur sen kac yasındasın

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

30 yaşındayım :) gerginim , kontrol edilemezim , gözüme perde inmemeli:)

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

ne işin var senın burda yaaa

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

neden olmayayım , ergen yeri değil ki sonucunda burası :) 30 seney olucam zaten, zaten yaşımıda göstermem :) emin ol senin sevgilinden daha genç görünüyorumdur :)

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

yuh artık abartma istersen 23 yasındakı adamdan mı genc göstercen dogru dıyon neden olmayacan kı burda cahıllık ettık ne bıliym bian ergen yeri gibi geldi bana hatta üye olurken kendımden utandım basta sonra kımse kımseyı tanımıyo sorunum var yorum lazım yapcak bişey yok dedım

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

bak sizin gibi ergenlere , olgun ve aklı başşında insanlar gerek , bak nice insanlara , öyle saçma sapan ilişkilere akıl verdim ki , ya inan ağlanacak ahlleine güldüm , bu gençlik çok kötü inan bana . Yozlaşıyoruz

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

yozlaşanlardan olmak istemıyorum insanlar gitgide edepsizleşiyo herkes hergün başkasıyla ben öyle bi ilişki istemıyorum sevdıgım adamla ölene kadar olsun nıye bugün o yarın baskası olsun neyse bosver sen bı tane baslık var okudun mu erkek arkadası ona eskı sevgılısının adıyla hıtap etmek istiyomus kız napmalıyım dıyo keyfm yerıne geldi resmen allah razı olsun valla kızdan

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

ya diyorum ya bazen çok sert ifadeler kullanıyorum bazende otokontrol devreye giriyor bende, ya varya bu kadar acizlik , gurusuzluk , cahillik olmaz ya, aşk u kadar basit sevgi bu kadar adice yaşanmamalı ya. her sevişen aşık , her ağlayan sevdalı olmuş. emek YOK. ben buna kızıyorum işte

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

kızma buna yahu buna ancak gülünür kız saf çocuk saygısızmış olcağı bu.

bu arada sacma sapan ılıskıler dedıklerınden bırı degıldır umarım benimkııı

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

bunu ben değil sen kendin vereceğin ve yaşadağın ilişki belirler, ha bana göre öyledir sana göre değildir, bu tamamen görüşmeselesi.

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

seninde maş herşeye bi hazır cevabın var bide benım su sorumu cevaplasan bence sen her halin çözümünü biliyosun nasıl geri gelir bu cocuk plan uygulaması yapalım

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

gel özele burdan uzun oluyor herkes görüyor :)

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

bilmiyorum ki nasıl mesaj mı atıym ordan sana

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

aynen arkadaşlık yolla sonra konuşuruz uzun uuzun

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

bişi dicem yazıyorum mesaj gelmıyo mu

Yorumla
    • sanchez
      sanchez
      +1 yıl

hayır boş geliyor attıklarımı oku :)en üste yaz gelen mesajın

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ausname
    Ausname Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50 , eic 32%
    +1 yıl

Bir kere ayrılmışsınız, döneceği ne malüm, hem madem döneceksiniz neden ayrılıyorsunuz...ne kadar uzun zaman geçerse aradan, dönüş o kadar zayıf bir ihtimaldir.

0
    13 Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

4 senedir cikiyodukewlenmeyi dusunuyoduk kavga ettik baya kotu ayrildik ertesi gun mesaj atti sadece soyledigim kotu sozler icin ozur dilerim diye benimde kafam karisti

Yorumla
    • Ausname
      Ausname
      +1 yıl

mesajı geç..kim haklıydı..Bak tarafsız ve dürüst bir cevap ver ki yayrdımcı olabilelim

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Ben ona bi olayla ilgili kizmistim o surekli benim kizdigim seyin baska bisey olduguna getirip lafi benim ustume geldi sonra patladik ikimizde birbirimize kotu konustuk ama ilk basta o neden surat asiyosun falan diyodu alttan almaya calisiyodu biz ayni siniftayiz okuldada boyle konusmaya calisiyo gibi ama ders icin konusuyoda olabilir belki

Yorumla
    • Ausname
      Ausname
      +1 yıl

yok barışmak içindir..yoksa deri geç cannatlik olacağını bilse bile konuşmazdı...neyse..bence sen git ona ve konuşalımmı diye sor..nede olsa Uzun bir sürecin hatrı var dimi...

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Ya simdi ben gidince reddetcek beni ondan korkuyorum yaa ve bide biz bundan once kavga etmistik dedi ki son sansi olsun iliskimizin anlasamazsak bitircez

Yorumla
    • Ausname
      Ausname
      +1 yıl

Hımmm demek konu dein yanii...bilemem..ben sadece senin gıdım gıdım anlattıklarında tahmin yürütüyorum..eğer ret ederse sen de sınıfta filan de asla konuşma o halde..hatta şimdiyken bile hiç konuşma o halde...

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Ne anlatcagimi bilemedimki sen sor ben soyliym olmaz mi ya ben kaybetmek istemiyorum

Yorumla
    • Ausname
      Ausname
      +1 yıl

Anladığım kadarıyla iyi bi patlama yaşamışsınız ve bunca zamanlık bir ilişkiye rağmen senin bu kadar çekingen olmanda patlamadaki temel kaynağın sen olduğu aşikar. Bu noktada kimse sana yardımcı olamaz..senin gidip konuşalım deyip sakin ve küçük harflerle konuşman gerekmekte. Tabi bu tüm otorite ve kozları onun eline verip tepene müsade etmelisin anlamına gelmiyor.

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Ayrilali 5 gun oldu sence biraz daha beklemeli miyim o mesajdan sonra haftasonu yine mesaj atti su notlar sende mi diye bende lazimsa yolliym dedim oda simdi gerek yok ihtiyacim olursa mail atarsin dedi zaten cevaplarin hepsi mailimde yaziyo dedi sanki bana yardim etmeye calisiyomus gibi geldi bana cunku mailinin sifresini biliyorum ve cevaplar bende yoktu

Yorumla
    • Ausname
      Ausname
      +1 yıl

Sanırım fena kırılmış gibi hem halen iletişiminiz var...bence git konuş..belki sinirle ret edecek ama sonra da gelecektir..hiç araya koyabileceğin ortak arkadaşlarınız yok mu yahu..?

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Boyle seylere arkadas karistirmaz o hic en yakin arkadasi daha bilmiyodu ayrildigimizi sonradan konusmadigimizi gorunce anlamistir cocuk. gidip konusuncada uste cikcak biliyorum hatta bide barismazsa tam olur beklersem daha mi kotu olur o kadar inatci ve gururlu ki bi anda beni unutcak degil hala sewiyodur belki ama mantiken reddetme ihtimalide cok yuksek olmuyo diyebilir hep sorun yasiyoruz diyebilir o hep diyoki ben sinirli biriyim kabul ama sende beni cok yoruyosun o yusden olmuyo diyo

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Ya kusura bakma yanlislikla bastim sikayet ete cok ozurrr

Yorumla
    • Ausname
      Ausname
      +1 yıl

Hiç önemli değil...olur böyle kazalar...ben de birkaç kez basmıştım istemeyerekten...

Yorumla
  • mercan2
    mercan2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 32%
    +1 yıl

dönüp dönmeyeceği ne yaşadığınıza senin tavrına onun tavrına kişiliğine ilişkinizin gidişatına bağlı :) ama inşallah döner

0
    3 Yorumla
    • iphone
      iphone
      +1 yıl

ne kadr çok seye bağlıymış :)

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

gercekten cok seye baglıymıs inş dönerr::)

Yorumla
    • mercan2
      mercan2
      +1 yıl

evet bence öyle en azından ne yaşadığınız çok önemli :)

Yorumla
  • yokoylebisey
    yokoylebisey Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Arada aşk varsa döner. Sevmiyorsa bıkmışsa ölsen bile dönüp bakmaz.

0
    21 Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Bu kadar suren tek iliskisi benim arkadaslari bile sasiriyomus haline en uzun 3 ay cikmis asik oldugunu dusunuyorum onunda

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

sızın ilşkiniz ne kadar sürdü

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

4 yil

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

4 yıl nasıl bitti ki ilişkiniz ilk defa mı kavga ettınız ?

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Hayir ayrildigimiz oldu onceden de ama hep baristik ama bu sefer son felan dedik ne biliym cok ciddi oldu yani ayriligimiz en son ayrildigimizda barisirken son kez denicez demistik ondan korkuyorum cok

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

4 yıl uzun zaman evette bu sonucu ve gelecegı bızden daha ıyı bılmen gerek. Onu artık ıyıce tanımışsındır. Bız nedesek boş.. Bekle zaten yapacak başka birşey yok.. Sonkez denedıysenız keşke duzeltseydınız bırşeylerı. neden yıne bud urma geldınız.. hem anlaşamıyorsanız daha ne kadar devam edecektı bu iş?

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Napiym ya cok sewiyorum aslinda anlasiyoruz cok iyi gidiyo uzun bi sure ama tartismamiz da cok buyuk oluyo hersey hep uclarda oluyo ayrildiktan bigun sonra bana mesaj atti *Yaptigm tek hata agzimdan kotu sozlerin cikmasiydi onlar sonradan benimde canimi sikiyo ama yapacak bise yok soyledkten sonra sadece ozur dilerim �onlar icinn* diye

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

ee aramadı mı bir daha..

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Ben cevap yazmadim oda aramadi ayni siniftayiz goruyoruz birbirimizi ertesi gun mesaj atti notlarim sende mi diye bende kusura bakma almisim istersen yolliym dedim oda ihtiyacim olursa mail atarsin dedi

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

İlginç bilemiycem artık zmana bırakacaksın yapacagın bir durum yok. Bıraz sınırler düzelsin biraz zman geçsin bakalım ne olacak. Senın sorunun cevabı bu sıtede değil buna emın ol. 4 yıl ve sureklı aynı ortamda oldugun bir erkegı sen çözersin bız degıl. Oturp konuşursunuz yıne bır sonuca varırsınız. kavgalarınızı neden buyutuyorsunuz anlamıyorum. 4 sene ya ortda bır yerde buluşmanız gerkırken nedır bu kadar abartacak şey Kafam almıyor.. Bu arada 6 senelik ilşkim var.

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Ay ne guzel yaa cok ketum biri anlamak kolay degil duygularini cok zor belli eder bariscagimiza inaniyorum bi yandan ama bi yandan da mantikla beni unutursa diye korkuyorum

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

hergun gözününönunde olan bırnı nasıl unutsun :)) He artık sevgisi aşkı bıterse yapacagın birşey yok... Herkesin birinden ayrılma hakkı mevcut değil mi.. Zorla biiiizimle olmalarını istemeyeiz Evlilerin bile ayrılma hakkı var

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Ve biz yurtdisinda okuyoruz yani birbirimizden baska o kadar yakinimiz da yok hergun birlikteyiz herkes onu bana beni ona sorar

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

ah canımm benim yaa. Umarım en kısa zamanda barısırsınız yaa.. Olmadı sen bır sure sonra sen bır yere davet edersin konuşursun..

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

bende öyle yapmayı düşünüyorum ama bi süre sesiz kalcam belkı ondan bi adım gelır o benı kaybetme korkusu hiç yaşamadı çünkü belki yaşarsa anlar bişeyleri senın ne gusel ya nazar değmesin 7 sene evlenirsiniz inş darısı başıma

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

aminkısmet .. Umarım halledersiniz canım benim üzme kendini uzaklarda ya herşey olacagına varır.. Şimd içim hop etti he kız kardeşım de bu sen yalnız başka bır ulke de ya:( .. Olumsuz düşünme.. dua et inşallah güzel olur herşey canım benim.

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

ay ya inşş kız kardeşin hangi ülkede

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

İng.

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

ne güzel cok sagol dınledıgın yorum yaptıgın ıcın.

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

rica ederim canım benim.. kendini üzme ama..

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

barışırsak hiç üzmicem ıkımızıde şimdi elimde değil

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

7

Cevap

• esil993
    esil993 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Valla ne zmaan döner bilemem ama bence bir ilişki bittiğinde araya fazla zaman girmemeli...

0
    0 Yorumla
  • aligünes
    aligünes Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Seviyorsa bir an bile dayanamaz, biz ayrıldık 3 günde bir mesaj atıyorum. (bu da yüzsüzlük belki ama, ne yapayım seviyorum :(( )

0
    7 Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

6 gun oldu bugun ayrildiktan bigun sonra bu mesaji atti ama ne istedigini anlamadim sence barisma mesaji mi bu "Yaptigm tek hata agzimdan kotu sozlerin cikmasiydi onlar sonradan benimde canimi sikiyo ama yapacak bise yok soyledkten sonra sadece ozur dilerim �onlar icinn" ?

Yorumla
    • aligünes
      aligünes
      +1 yıl

Geri dönmüş bu güzel... Ama sen de ilk mesajıyla geri dönme ki, her kötü söz söylediğinde kolayca bağışlanacağını düşünmesin...

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Ama bi daha sesi cikmadi ki simdi oylece kalakaldim cevapyazmadim o mesaja keske yazsaydim diyorum simdi bide orda sadece diyo ya sanki barismak istegi yok ama ozur diliyo sadece gibi anladim

Yorumla
    • aligünes
      aligünes
      +1 yıl

Özür dilemiş işte, Sen de sinirin yatışmadığı için dönmemişsin...

Sinirin yatıştığında o sözleriyle neler hissettiğini yazarsın ve konuşmaya başlarsınız.

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Ins dedigin gibi olur sende barisirsin umarim valla ayrilik cok beter bisey ya. Cekilcek gibi degil sewen icin

Yorumla
    • aligünes
      aligünes
      +1 yıl

Barışırsınız merak etme... bu arada o halde sen de benim soruma bir bak...

Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Tamam bakiyorm 4 senElik iliskim var bilgilerimden faydalan

Yorumla
  • spagetti
    spagetti Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Yani 2 sene deseler 2 sene bekliyecek misin?

Madem ayrılmışsın geçmişte yaşama. Geleceğe bak. Hayatın tadını al.

0
    1 Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Hicbir akilli insanin 2 sene dicegini sanmiyorum ama dusunenler var demek

Yorumla
  • Berk28
    Berk28 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

Geri dönermi dönmezmi bilinmez ama kişi inatçı biriyse zor. Yani kişiye göre değişir.

0
    2 Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

Sen zaten biliyosun konuyu onceden yorum yapmistin ayrildik mesaj atti diye soru yazmistim hala ses yokda napicagimi bilmiyorum

Yorumla
    • Berk28
      Berk28
      +1 yıl

Sen mesaj at.

Yorumla
  • scoşkun
    scoşkun Takip Et
    Bilge Yaş: 41
    +1 yıl

önüne gururunu koymuşsa bide inat yapar çok zor derim

0
    0 Yorumla
  • fireman
    fireman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Ona nasıl seslendiğine bağlı

0
    2 Yorumla
    • demet12
      demet12
      +1 yıl

O ne demek ya

Yorumla
    • fireman
      fireman
      +1 yıl

Anlamadıysan osr eski erkek arkadaşına o sana cevap versin, sana nasıl sesleneyim de, barışır belki...

Yorumla
  • unknownn
    unknownn Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl

1 yıl sonra bıle cabası oluyor

0
    0 Yorumla
  • umay16
    umay16 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 56
    +1 yıl

bu duruma göre değişir...

0
    0 Yorumla
  • zafer1973
    zafer1973 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 52
    +1 yıl

geri dönmez bekleme

0
    0 Yorumla
  • Gölge_
    Gölge_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

dönebilir

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Barışmak için ne kadar beklemeli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ne zaman barışılır? 3 cevap verildi
Ayrıl barış ilişkiler ne zamana kadar yürüyor? 7 cevap verildi
Barışmak için olur mu? 4 cevap verildi
Barışmaya gerek var mı? 2 cevap verildi
Barışmak için adım atar mı? 7 cevap verildi
Ayrıl barış ilişkiler ne zaman tamamen bitiyor? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨