...
Ona kendimi teslim ettim diye mi oldu?
...
Üzlme desem de nafile. Ama gerçekleri kabul etmek gerekir. Sana göre nasıldır bilmiyorum ama şahsen düşüncem seni kullandığı yönünde. O tarz bir insan daha ne istesin ki güzel kardeşim. Parasını sen koymuşsun cebinden kuruş çıkartmamış. Birde dediğin şu olay var. Seni yargılamıyorum. Boş ver üzülme ama bundan pişmanlık duyman gerekir. Onu unutman için hep güzel şeyler düşün. Olumlu şeyler düşün. Ayrıca o aklına geldiği zaman güzel anıları değil kötü anıları düşünmeye bak. Onunla gezdiğin yerlere sokaklara kafelere gitme. Seni mutlu edicek düşünecek arkadaşlarınla takıl. Gülmene eğlenmene bak. Ayrıldınız diye hayat bitmedi. Daha devam ediyor. Bak belkide hayırlısı budur. Allah karşına daha iyi bir insan çıkaracaktır belkide. Ona ait sen de ne varsa yak. aklına geldikçe kitap oku. Düşünmeyi unutturacaktır sana. Ortak arkadaşlarınız varsa onlarla bile br müddet görüşme ya da görüşmeni azalt. Bu konularda ben sana yardımcı olurum tabi istersen. Ama beni hiç sevmedi diyorsun. Seni sevmeyen bir insan içinde ne üzül ne pişmanlık duy. En iyisi olmuş. İlerde hatırladıkça güleceksin. Eline bir kağıt kalem al ve içindeki tüm nefret söylemini içinceki o öfkeyi kağıda dök. Ayrıca üzüntülerini de rahatlatıcaktır.
üzgünüm bu tür psikolojik tramvalar yaşayacaksın 1 sene kadar alışmıştın sen ona durum anlattıgın kadarıyla kötü sanırım bir uzmana gitmeni tavsiye ederim. Ona biraz hak ver demiyeceğim 4 senenin hatrına uygun bir dille söylemeliydi sevmediğini başkasına aşık olduğunu senden defalarca özür dileyerek bu gayet normaldir. Bu ilişkide sen yapman gerekeni fazlasıyla yapmışsın ve kazanmışın kaybeden o hiç üzülme geri dönecektir ama sakın kabul etme hatasını bir gün anlıyacak emın ol senden fazla kimse sevemez onu hayat dewam ediyor başkasını bul onunla daha çok mutlu olursun hem onu unutmanda yardımcı olur. Onunla birlikte olduğun için hata yapmışsın kendimden biliyorum o tür yaklaşımlar oldugunda soğuma oluyor bir kez daha tekrarlama kimse namusundan önemli değil.
KİMSE SENDEN DE ÖNEMLİ DEĞİLL
tesekkur edrm anlayisin icin
hataların var çocuğa yedirmişsiin içirmişsin iyi niyetlisin de bu kadar iyi niyet iyi değil .bak bebenin kıçı tavan yapmış . kendini toplamaktan başka çaren yok . hayat devam ediyor. o hayatından çıktı diye dünya durmadı . güçlü ol sevdiğin insanlarla takıl . değişik seyler dene biraz faydası olur illa ki başını yastığa koyunca acı hisseceksin ağlayacaksın ama her gecenin bir sabahı var . günün en karanlık anı güneş doğmadan bir dakika öncesidir. sen şimdi o bir dakikadasın . kendine gel mantığını devreye sok .
Yargılamıyorum çünkü belli ki kör kütük aşık olmuşsun bişeyler yapmışsın. Eğer birlikte olmak açısından ilkse nasıl unutulur bilemem ama dikkatimi çeken şey vücuduma aynaya bakamıyorum demişsin istersen sana yardımcı ve destek olabilecek birileriyle konuşup bu durumun üstünden gelmeye çalış. Allah yardımcın olsun. O herif için de kendini harap etme Allaha havale et.
Cevap
21Cevap
sen kendine acımazsan başkası hiç acımaz sana...
çok ezik ve zayıf bir insansın..
hiç sevmem böyle insanları...
hiç acımadım sana...
böyle olursan kimse acımaz sana...
acımamışlarda..
o adamı değilde nasıl böyle küçüldüğümü nasıl unuturum bunu düşünmen lazım...
bırak sevmeyi nefret etmek için daha çok sebebin var...
psikiyatriste gidip ilaç kullanman lazım...
senin derdin kendinle...onunla değil...
ne o unutulmayacak bir insan değildi öyle olmadıda..
sen takıntılı saplantılı bir insansın...
bunu çok ciddi söylüyorum...
yapacağın en mantıklı şey psikiyatriste gidip antidepresana başlaman...
büyük bir opsesyon bu..takıntı...başka birşey değil..
bana aci demiyorm niyetim kimsenin bana acimasi diil.badima ne geldiyse benim iyi niyetimden geldi.evet belki cok kaptirdm kendimi ama ona guvenmistim ben inan guvenmistim
bütün bunlar iyi niyetinden değil ezikliğinden,zayıflığından ve aptallığından.acı ve çok kötü sözler söylüyorum kusura bakma.ama dürüst olmak gerekirse durum böyle.senin gerçeklere ihtiyacın var.söylediklerimde gerçekler.gerçekleri gör.öyle yoluna devam et.yok iyi niyetimden falan filan gibi şeylerle kendini asla rahatlatma.. zayıf,aciz ve aptaldın.bunları ortadan kaldırıp öyle yoluna devam et. bu özellikler olduktan sonra aynen yine yaşarsın bunları.sen eşek olduktan sonra semer vuran çok olur
haklisn aslnda guclu bir karekter olsaydm bunlsr basima gelmezdi..aptalm zayifim gercktn dogru
bn hep her hareketmde kendimden once onu düşündüm.bu sonu hakettm bn haklisin. peki nasil topatlancam
önce gerçeği kabul ederek başlayacaksın...eğer hatayı kendinde aramayıp kendine toz kondurmazsan gerçeği göremez bu kötü şeyleri tekrar yaşarsın...geçmişte kendini düşürdüğün bu kötü durumdan dersler çıkarmalısın...ama şimdi bunu yapacak durumda değilsin.ruhuna,psikolojine reset atmak zorundasın...antidepresan tedavisi görmen şart..mümkünsen kendini toparlarken yine bir erkeğe tutunmaya çalışma..yağmurdan kaçarken doluya tutulabilirsin.
kendi ayaklarının üzerinde durabilmek için şimdi yerden kendin kalkacaksın..
genelde çok yapılan hatadır...ayağı kalkmak için yine başka bir erkeğe tutunmaya çalışılır..bunuda yapma..ilaç kullanırken hayatına başka şeyler bul..hayat kadın erkek ilişkisinden ibaret değil..hayatına başka hedefler meşguliyetler koy..ki geçmişi düşünmene zamanın olmasın..
hepsini denedm emin ol denedm ama ne yaparsam yapiyim aklmdan cikaramiyorm.antidepresan tedaviside görüyorum surekli aklimda gerckten.bak sana ornek veriyim annemin yuzune baktigimda bile beni arayipta ulaşamadiginda merk edip te annemi aradigi geliyo aklima.cok ağır bisey yasiyormm yardm edn yol gostern lutfn
bir söz var ''acı acıyla geçer ''diye...insanınbaşına öyle bir dert gelir ki şimdiki halini mumla ararsın...aklına bile gelmez kimse..kendi derdine düşersin...gereksiz bir derdinin olduğunu anlaman için gerçek bir derdin seni bulmasını bekleme..antidepresana devam et..henüz düzelme olmamış...3 aydan sonra olumlu etki görmeye başlarsın...
İyi yapmış oh olsun sana akıllanırsın ve insanlara nasıl davranacağını öğrenirsin böylece okadar iyi olunur mu kızım saf mısın sen hey allahım ayrılmasın diye birlikte oldum diyo bide ayrılacaksa ayrılırdı*ir giderdi değdi mi şimdi buna hayır hayatını mahvettin artık ne yazık ki hiç bir erkek için ciddi bir sevgili olamayacaksın herkes hevesini alıp bırakacak çok yanlış yapmışsın geçmiş olsun.
ben bu hale dusmeyi istermiydm saniyosun.bunu basit bir insan oldugum icin yapmadm ben.oyle mulletin altina yatick bir tip diilm konusmalarn beni uzuyo.allahm benim karsimada beni anlayan benim gibi iyi niyetli birini çıkarır belkide
Bak sen bunu kime söylersen söyle sana bakış açısı değişecek hiç şansın yok sen resmen yatmışsın sevgilinle var mıdaha ilerisi ?
Önemli olan hatalar değil pişmanlıktır kardeş. Her insan hata yapabilir. Ama bundan duyulacak pişmanlık önemli. Ayrıca insanların bakış açısının bir önemi yok. Asıl önemli olan Allah af etsin. Olacakla öleceğe çare yok. Böyle demek yerine daha güzel sözlerle üzülen bir insanı daha çok üzmek yerine doğruluğa itebilirdin.
Kardeş haklısında çocuk mu bu yani kaç yaşında insan o yaptığı şeyin sonuçlarını düşünmesi gerekirdi bir anlık zevk uğruna yaptı sonuçta kendi isteğiyle yaptı çocuk zorla tecavüz etmedi ya.
ben yanlis yaptigimi biliyorm zaten. ama sen cok acimasizsn.bu herkesn basina gelebilir.benim safligm yüzünden oldu guvendigim icin anladnmi.yanlis tamam ama senin bni bu sekildr yargilamaya hakkin yok.bn nasil pismanim nasl icim aciyo biliyormsn yA
ne zevkinden bahsediyosn sen ya.kim dedi zevk icin yaptigimi kandirdi beni diyorm anlamiyomsn.ben yardm edn dedim acimi iyice buyutun değil.benim namusuma laf etmek sana dusmez ben hatami biliyorum kopekler gibide pismanim.uzuldugum konu da bu zaten.
Buraya sorduysan eleştirilere açık olacaksın bişe dediğim yok ben acı gerçekleri söyledim sana peki şunu söyle bana sevişirken zevkin doruklarındayken o zevk bittikten sonra olacakları hiç düşündün mü ?
Ya bırak nefsine yenik düştün işte kandırmışmış neyi kandırdı sen soyunmasan yatağına girmesen olmazdı böyle bişe kendi iradenle yaptın sonuçlarına katlanacaksın ama ben o babana acıyorum en çok adamcağız öğrense kalbine iner yeminle bir bilse neler yaptığını.
senin gibi vicdani insafi olmayanlar yüzünden kandirildm iste geriside seni baglamaz lutfn yazma artik
Ya gerçekleri söyleyince böyle yazma dersin işte ne yazsaydık afferin iyi yapmışsın diyip sırtını mı sıvaslasaydık ?
konusmalarina dikkat et.snn annen kiz kardsn yokmu ya
ne kadar kotu bir insansn sen
Var annem kız kardeşimde çok şükür hiç bir yanlışları yok sen kendine bak kıyaslama bence.
evet bütün hata sende fazla değer vermissin. oluruna bırak sen bişeylerin önüne gectikçe dahada canın yanıcak. yapcagını yapmıssın herseyden önemlisi bekaretini kaybetmissin bu dakikadan sonra birşey yapmayı bekleme. sena değer vermeyen biri için daha ne kadar kendine yazık ediceksin. sen bu kadar değersiz görülcek kadar basit bir kızmısın. artık bırak ne hali varsa görsün. yanındakilere allahına şükret.
bunda yargılanıcak bırsey yok.Bır ınsan asık oldugu zaman gozlerı kor; etrafı da dort duvar olurmus..Ne yaptıysan sevgınden yaptın .Yapmaman Gerekti tabii..Tabıkı uzuluceksın aglıcaksın sonucta sevmıssın fedakarlıklar yapmışın.Zamana bırak Allha sıgın Sevdiren Allah unutturrur da..
of of be kızım neler neler yapmış sana.. erken uyarı sinyalleriymiş bence bunları.. senin gibilere kör kütük aşık derler.. aşktan gözün malesef gerçekleri görememiş.. hadi sen göremedin hiç mi dostun yok sana gerçekleri anlatacak..
Şunu unutma erkekler elde edene kadar canım cicim yapar.. sonrasında sonu hüsran olur.. Tabi bu evli olmayanlar için söylüyorum ben
Herşey bir yana beni bırakmasın diye onunla birlikte oldum ne demek ya ben anlamıyorum bunu anlamakta istemiyorum seni bıramamak icin seninle birlikte olmaya kalkan bir erkekle neden birlikte olurki insan nerde kaldı aşkın kutsiyeti nerde kaldı saflığı nerde kaldı kalbin hızla çarpışı nerde ?
bugune kadar kız arkdsım ıncinecek dıye ellerıne bıle tutmaya kıyamadım ve hep sonunda duydugum cumle sen cok ıyısın ama fazla ıyısın oldu ve terkedıldım..malesef dıger turlu olsaydı begenmezdın bunlarıda yasamazdın.ahh kızlar neden boylesınız neden hep cektırenler sıze daha cekıcı gelıyorda kıymet verenler deger verenler kucuk basıt görunuyor gozunuze.bunu anlayabılsek bu soruna cevap verırıdık sanırım...
bız ıyı seyler soylesekte sen rahatlayamayacaksın.o cocugu ne pahasına olursa olsun unutmalısın.ve egıtım hayatına onem verıp kendı ayaklarının ustunde durmak ıcın cabalamalısın.yoksa ısın cok cok zor.ben gene de tasvıp etmıyorum bekaret olayını ama bunu kabul edebılecek ıyı bır ınsan karsına cıkacaktır..
bir insana bu kadar yüz verirseniz olacağı bu zaten baştan her şeyi kabul etmişsiniz ve kendinize değil ona yaşamışsınız ama şu var ki kendine saygısı olmayan birinden sıkılmak kolaydır.erkek arkadaşınız ise tam bir adiymiş ama sizden alabileceği her şeyi alıp sonrada gitmiş daha fazla düşünmeyin artık daha dikkatli olun.
arkadasım alınma da deli gibi sevmişsin ama o hiç sevmemiş eşşeklik etmiş düşünme onu hayatına bak.. değmeyen birine kaptırma bir daha git baska birini bul merak etme bir tane daha sen cıkmaz karsısına o da seni özler kudurur ama bulamaz o ceksin acıyı takma az hayatına bak bir daha da kmseye bu kadar kendini bıraktıracak kadar sevgi verme
Civi civiyi soker, unutmak istiyorsan yeni bir aska yelken acacaksin. Haaa tek basina da unutabilirsin ama cok zamanini alir ve cok yipranirsin. Bide ne yaparsan yap, bunu sana yapan kisiyle bir daha sakin muhatap olma ve artik bakire değilsin diye de herkese vermeye devam etme , yaziktir sana...
kufur etti vurdu aldatti kabul ettim... sen baştan kaybetmişsin mal önce gidenisin :D Bir de söyliyorsun bayan vuran küfreden erkekden hiç bir şey beklmem gözumda 0 dır aynı şekilde şiddet görüp susan mal mal affeden bayandan gözümde 0 dır
herkes hata yapar.. sonuçta almışsın dersini olumsuz yorum yapanları ciddiye alma.. keşke yapmasaymşsın ama olmuşla ölmüşe çare yok ;) bak canım düşünmyceksin. arkdşlarınla çık gez otur kitap oku film izle olmadı annenle komşulara git ama yalnız kalmaa..
Biyerletini kaldirmissin adamin kendini bir halt sanmis.zamanlar yaran kabuk baglayacakdir allah yardimcin olsun :(
bence seni sevmiyor zorlama, cok vakit kaybetmeden kisa bir ara ver karsina mutlaka yeni birileri cikar, dünyada kimse tek degil. bel altiyla ilgili verdin mi bozukdun mu beni ilgilendirmiyor onlari kendi icinde hallet..
Allah yardım etsin canım benim, inşallah unutursun en kısa zamanda, o adamla hiç olmazmış zaten, eninde sonunda bitecekmiş...
adama kul köle olmuşsun, seninki fedakarlığın biraz fazlası, yargılamak istemem ama b*kunu çıkarmışsın..
ya bacım naptın sen ilşkşiye girmek bu kadar kolaymı al gülüm ver gülüm iki gün sonra tekmeyi basarlar oyle kusura bakma tıpta ilerledi mubarek diktiririm kurtulurum diyonuz ya acııyın bize
zaten bu devirde hep insanların canını yakan insanlar yaranıo bn sevgilimin elinden bile tutmadım alttan aldım kız ablama kfr etti artık yeter dedim bastım kfrü oda ayrıldı ii olursan ağzına ediolar
Psikolojik destek alman şart. Sen kendinden geçmişsin
bak demiş beni bu hale sen getirdin..ilişkide ezilmeyin derim hersey kararında olursa ıkı tarafta keyf alır..fazla fedakarlık iyi değil
başına gelenlerin sorumlusu sensin, kimseyi suçlama
hedefine ulaşmışsa sevmediği biriyle beraber olmasının anlamı yoktur.. biraz ağır ama öyle..
Allah yardımcıın olsun canım :/ ama yanlış yapmışsın en basından. en yakın zamanda bir yardım al ve kendını topla o pislktnde zaten fayda glmz sana..
senin hoşuna gitmiş böyle davranması
geç olmadan 3-5 kişiye daha ver sonra diktir panpa
bole yazinca mutlumu oldun
senin akılsızlığın bu kadar cıvık olursan heralde terkeder araya az mesafe koyman lazım
madem öyle git polise zorla benimle birlikte oldu diye şikayetci ol
Üzgünüm ama o seni sevmemiş seni kullanmış
eline bir top ver sektirsin gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar