Merhaba, şuanda sözlüyüm yaklaşık 1,5 senedir beraberiz, evlendim boşandım ve bir oğlum var evleneceğim kişininde ilk eşinden bir oğlu var (6 yaşında), benim oğlumun velayeti annesindeydi şimdi velayeti bana verecek büyük ihtimal evleneceği için yani kendi oğluna bakmicak kendi yuvasını kuracak bende velayetini aldım oğlum şuanda benimle yaşıyor 5 yaşında, evleneceğim kişi ilk başlarda oğluma bakacağını söylüyordu ancak şimdi kendi annesi sorumluluğu almadı bende almıyorum bende bakmıyorum diyor... oğlun babaannesinde kalsın biz sen ben ve oğlumla bir evde yaşayalım ben sorumluluk almam diyor... ben ayrılmayı düşünüyorum sizlerinde fikirlerini almak istiyorum... ne olursa olsun bekarda ölsem oğlum olmadan bir evlilik yapamam Allahın bana emaneti oğlumu yanlız bırakamam, (sözlümüde seviyorum çok iyi anlaşıyoruz ancak bu olmadı) :(
Cevabın nedir?
+1 yılIyi anlasmasi mi kalmis arkadasim. Hadi kendi cocugu olmasa bile bakmasi lazim insani olarak. Ki kaldiki kendi cocugu bile var. Ozaman sen de onun cocugunu isteme bakiyim ne yapacak. Bak arkadasim o zihniyette bir pislik insanla evlenirsen bazi olacaklari soyliyim: farzet senin cocugun da seninle kaliyor. O kadin yemek yapacak ve kendi cocugunu cagiracak. Ona yedirecek iltifatlar edecek ve senin cocugun yandan siginti gibi bakacak. Sana da bir sey diyemecek cunku onu o hale sen soktun. Kadinin arkadaslari geldiginde kendi oglu bardagi kirsa birsey olmaz nazar cikti oglumdan der, ama senin cocugun bardagi kirsa arkadaslarinin yaninda rezil eder cocugu. Daha diyim mi. Ki seni de ona karsi doldurmaya kalkar. Ogluna da babam seni sevmiyor gibi dusunceleri empoze etmeye calisir. Allah o cocugu sana emanet olarak verdi. Emanetine sahip cik. Buyut oglunu. Evlendir. Ayri eve cikart. Sonra kimle evleniyorsan evlen. Simdi de evleniceksen cok cok titiz davran. Gercekten cok emin oldugun biri ile evlen. Bulabilirsen oyle birini. Yoksa cocugunu ezdirme derim sakin. Belki cocugun dislandigi icin ilerde kotu yollara meyledecek. Vicdan azabi cekersin
26 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler kardeşim
- +1 yıl
Rica ederim :) hayirlisi hakkinda
Soran+1 yılÇok özürdileyerek sorum için bir detay iletmek istiyorum, Hakkınızı helal edin bunu yazmayı unuttum, Kendiside çalışıyor evlenincede çalışacak bir sebepde bunu söylüyor. Sizce bu da bir sorun mu olmayacak birşey mi çalıştığı için işler değişir mi? (en fazla 10 yaşına gelince beraber yaşarız diyor çünkü ozaman sorumluluğu azalacak gibi) çok çok özür dilerim bunu sonradan yazdığım için
- +1 yıl
Kendi oglunu da baskasina versin ozaman babasina anneannesine felan... oglu yuk olmayacak miy mis. Belliki kisiyi begenmissiniz bu da mantiginizi kapatmis ama ben uzaktan bakan biri olarak kesinlikle sunu soylerim: bahame ediyor. Senin cocugin 10 yasina gelsin ozaman da evde oda yok der felan... hem sen de alismis olursun duzene felan. Cok umursamazsin oglunu esinle aran iyi olursa. Yok eger aran bozulursa vicdan azabi cekersin ogluna haksizlik ettin diye. Ki o kadinin niyeti zaten seni kadinligiyla elde edip kullanmak ve ayni zamanda kotu niyetli. Yuzde yuz emkn halde soylerim bunu. Hem senin oglun 10 yasini gecmeye basladiginda asil rahatsizlik duyar. Cunku oz oglu degil ve oglunun yaninda rahat giyinemiyorum der bama bakiyor felan der... kadinin dedikleri cok cok abes. Ben erkek olşsam yanindam bile gecmezdim. Iliskini bitir gitsin kardesim. Once oglun sonra esin. Duzgun birini aramaya devam et
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
Senden de. Allah yardimcin olsun. Nefsin mantigini koreltmesin kadinlara karsi insallah
En İyi Cevaplar
+1 yılOlmaz böyle bisey
oldu canım o çocuğunu alsın sen alma
Çocuğun suçu günahı ne o mu istedi dünyaya gelmeyi
Eğer kabul etmiyorsa gitsin kesinlikle başta niyetini belli etmiş en azından
başka birini daha bulabilirsin ama o çocuk ortada perişan olmamalı
Yinede karar senin22 Yorumla
Soran+1 yılAslında ilk başlarda bana dediği buydu istersen çocuklar babaannesinde anneannesinde kalır gibisinden bende böyle bir evliliği kabul etmem, biz sevk sefa içinde yaşayyalım diye evlenmiyoruz bir aile olmak için evleniyoruz ve çocuklar olmadanda asla aile olamayız çocuklarda bizle yaşacak dediğimde tamam demişti ama son zamanlarda bu olay oldu
- +1 yıl
Senin sevdiğini inandığı için bunu kullanmaya çalışıyor seviyor ne desem yapar aklına gidiyor bence ona kararlılığını gister kabul etse bile evde çocuğuna nasıl davranacak bilemezsin bence ondan hayır gelmez
+1 yılAh be abicim ilk başlarda hepsi bakarım der.. O kadından kaç derim ben. Ayrılacağını anladığı zaman cocugu kabul ederse de sakın ayrılmaktan vazgeçme. Gerçekten istemediği bir çocuğa ne kadar bakabilir bir kadın? Ya da şöyle söyliyeyim nasıl bakar, ne kadar anne olur? Belli ki kadının niyeti menfaat. Ben kaç tane örneğini gördüm kadın başta bakarım diyor çocuğa ölüyor bitiyor sonra iş ciddiye binecegi zaman illa bişey buluyor. Adam yine de evlenirse oh ne âlâ. Evlenmezse bir şekil adamı ikna edip cocugu da alıyorlar sonra o çocuklara kan kusturuyorlar. Liseye giderken bu yüzden toplanıp arkadaşımın üvey annesini dövmeye gitmiştik. Sözlününde samimi olduğunu düşünmüyorum. Hakkında hayırlısı olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim, ama ne olursa olsun nikah masasındada olsam bu evliliği yapmam çocuğumu ben kimseye değişmem, Enfazla bir hafta çekerim ayrılığı ama bu şekilde bir evlilk olunca ömür boyu çekerim bunu çok iyi biliyorum Allah herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah
+1 yılgüzel kardeşim kadın eş her zaman bulunur... ama evlat bulunmaz... eski eşin zaten o yavruya bir darbe vurmuş... birde sen vurma... kimbilir nasıl bozulacak psikolojisi... sözlünün insani duyguları demek bu kadarmış... evladını bir vicdansız için ortada bırakma... yaşın genç daha ne kısmetler çıkar sana. Allah büyüktür ayrıl gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki asla bırakmam bırakamam, Allahın bana emaneti nasıl bırakırım çok şükür içimde evlat sevgisi ve sorumluluğu var... Ne olursa olsun çocuğum için gerekirse hiç evlenmem hayatımı ona adarım... çok sağolun
- +1 yıl
sende sağol Allah hakkın da hayırlısını versin... Ama artık sözlün razı bile olsa bence geri dönme... çocuğuna hakkıyla bakacağını ilgi göstereceğini sanmıyorum çünkü
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
19Cevap
Diyelim ki oğlunuzu aldınız yanınıza ve evlendiniz bu bayanla, oğlunuz sürekli gözünüzün önünüzde olamıcak. O bayan kendi oğluna gösterdiği özeni gösterebilecek mi bu kadar önyargılıyken oğlunuza. Oğlunuzun yanınızda büyümesi önmeli değil önemli olan sağlıklı büyümesi. Kararınız o bayanla devam bile olsa bence babaannesi ona üvey anneden daha iyi bakar. Yinede siz bilirsiniz.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok özürdileyerek sorum için bir detay iletmek istiyorum, Hakkınızı helal edin bunu yazmayı unuttum, Kendiside çalışıyor evlenincede çalışacak bir sebepde bunu söylüyor. Sizce bu da bir sorun mu olmayacak birşey mi çalıştığı için işler değişir mi? (en fazla 10 yaşına gelince beraber yaşarız diyor çünkü ozaman sorumluluğu azalacak gibi) çok çok özür dilerim bunu sonradan yazdığım için
Soran+1 yılAllah razı olsun... zan altında kalmamak için sonradan bu durumu yazdım, dediğiniz gibi çalışıp çalışmamasının bir sorun olacağı durum değil,
Sen onun oğluna bakmak zorunda misin o zaman
Kabul edecekse seni oğlunu da kabul etmek zorunda kabul etmiyorsa defolsun
Zaten sen kendi can parçanın bırakıp bir kadınla mutlu olabileceğini mi sanıyorsun
Eğer evladını bırakırsanız Nasil odeyeceksin hakkini
Sin olarak bu kadın eğer sonradan oğlunu kabul eder de evlenirseniz dikkat et basta istemeyen insan en küçük haftasında oğluna zarar verebilir05 Yorumla
Soran+1 yılaynen ayrılık sinyali verince ister istemez geri dönüş hissettim ama ilk başta düşüncesi neyse ilerdede o olur gibime geliyor, iyi bir insan aslında :( ama bu olmadı işte... ben oğlumsuz nasıl yaparım asla Allah göstermesin
Soran+1 yılHamd olsun kardeşim
+1 yılÖyle sözlü olmaz olsun. Birde kendi oğlu var aynı yaşlarda. Hiç mi vicdan hiç mi kalp olmaz insanda ya. Tam analık olur oğluna. Oğlunu hor görür ayrımcılık yapar. Oğlun için ondan uzak dur derim. Seni seven evladın ile kabul etmeli seni. Birde eski esinde tam bir pislikmiş. Ne biçim kadınlara denk gelmişsin kardeş. Allah sonuna hayir etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun, ne olursa olsun ilk yazdığımdada dediğim gibi, bekar ölmek istemem ama bekar ölecekde olsam, çocuğumdan vazgeçmem hiç kimse için
+1 yılBen de senin oğluna bakmıyorum de o Zaman. Bu denklemden yola çıkarak. Kusura bakma da o Nasıl anne acaba gönlü küçücük çocuğun annesinden babasından ayrı kalmasında sakınca görmüyor. Ben olsam o dakika va geçmiştim
35 Yorumla
Soran+1 yılen mantaklısı bu kardeşim Rabbim bir kapı açar birini çıkartır karşıma başkasınıda sevdirir
- +1 yıl
Aynen öyle. Yalnız kalırım daha iyi ya oğlum bana yeter. Öyle düşünmek lazım. Benim de 5 aylık bir oğlum var onsuz bir dünya düşünemiyorum
- +1 yıl
Bilmiyorum bu sizin bileceğiniz iş çalışırken gündüzleri babaanneye bırakılabilir. Bir çocuğun önce annesine sonra babasına ihtiyacı var çünkü. Bu sizin hayatınız siz karar vermelisiniz
- +1 yıl
Ayrıca kendi evladı ne olacak o çalışırken aynı çözüm sizin oğlunuz için de sunulabilir.
+1 yılDurumlar eşit onunda çocugu var oda anneannesine bıraksın ozaman böyle bencillik olmaz işine gelmiyosa kapı orda demeniz lazım kesinlikle yarın bir gün evlendikten sonra oglunla görüşme gitme görme derse napıcaksınız bidaha mı bosancaksınız bence karsınıza alın konusun seninde oglun var evlenicegin kişi onu kabul etmese ne yapardın ya kabul edersin ya da gidersin bu kadar baska yoluda yok kesinlikle
00 Yorumlae onun çocuğununda babası sorumluluğu almamış nasıl olucak bu iş ya ikinizde bırakıp cocukları bir yuva kuracaksınız (ki çocukların hayatınından vazgeçip kendiniz için bunu yapmanız çok bencilce olur) ya da ikinizde birbirinizinkini idare edeceksiniz, seninki kurnazlık yapıyo o senin çocuğuna bakmak zorunda değilse sende onunkine bakmak zorunda değilsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılİzmir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin de yüzün hiç gülmemiş arkadaşım :( eski eşin sırf engel olmak için yapmış, şimdi ki sözlünde bunu yapıyor :( oysa ki iki çoğu da baka bilirdiniz.
Ben yetim büyüdüm ve üvey babam vardı, ne olduğunu iyi bilirim. Yine de Allah razı olsun, çileli de olsa bu yaşıma getirdiler ya.
Allah kolaylık versin02 Yorumla
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun abicim, Hayat işte nelerle karşılacağız bilemiyoruz, İmtihan dünyasında yaşıyoruz ama çok şükür cahil insanlar değiliz, verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim hepinize, benmi yanlış düşünüyorum diyordum ama herşey ortada böyle biri ile evlilğin imkansızlığı belli
Cevap sahibi+1 yılAvrat bulutsun arkadaşım ama evlat gibisi yok. İnşallah yengemiz yanlışını anlar. Eğer ki yuva kurulacaksa senin benim olmamalı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zmn kendi oğlunu da bırakıp gelsin. Oğlunuzu lütfen birakmayin. Yoksa size hep düşman olur. Onun anne babasindan başka kimi var ki neden yavrum babaanneyle büyüsün. Üstelik sözlünüzün oğlu hep sizinle olacak. Sizin evladınız babannesinde. Ben de bir anneyim ve tekrar evlenmek istesem karsi tarafin çocuğunu başımın üstünde taşırdım. Sözlunuzde nasil anne ki kendi evladını yanin da istiyor ama sizin oglunuza mi yer yok
00 Yorumlaafedersinde hasbam kendi oğlunu getirmeyi biliyorda senin oğlunu niye kabul etmiyor öyleyse onun cocuğuna da babanne anne anne baksın veyada iki çocukta gelsin... hiç olmadı senin dediğin gibi ayrılın
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrılık bizim için en hayırlısı görünüyor
+1 yılKadına bak ya, kendi çocuğunu atmıyo senin çocuğun mu batıyo ona? sen de böyle gaddar bir kadınla yuva kuruyosan yazıklar olsun sana be.. kendinden olan bir parçayı düşünemyip o bayanın dediğini yaparsan da diyecek bişey kalmamış olur bana..
15 Yorumla- +1 yıl
Sen onu bırakarak en iyisini yaparsın kardeş, çocuğa acımayan sana acır mı ilerde be
Soran+1 yılaynen kardeşim, en hayırlısı görünen bu yapacak birşey yok Rabbim illaki karşıma iyi birini çıkaracaktır
- +1 yıl
SANA ben gerçekleri söyleyim, bu kadın zaman kazanmaya çalışıyor, senin çocuğunu hiçbi zaman almayacak yanına. zaten alacak olsa bu yaştayken bırakabilir miydi? Bana yapılmış kadar üzüldüm ya kendimi oğlunun yerine koydum ve paramparçayım.. bu ikilemde kalman bile çok ürkütücü :(
Soran+1 yılÇocuğumu asla kimseye değişmeyeceğim, asla bırakmayacağım... hayatımı ona adayacağım inşallah... Rabbim çıkarırsa karşıma hayırlı bir eş beni sevecek ve çocuğumu sevecek ancak ozaman evlenirim hayırlısı... :(
Tabiki ayril diyorum ne bekliyosn bu kadindan sana es olabilecegini mi daha gunahsiz bir cocugu kabul edip sonra ortada biraktirmayi istiyo senden bu kadin senide birakir sonra uzak dur oglun senin o
00 YorumlaAbi kendi oğlunu yanına alıcak senin oğlunu almıcak öyle şey olur mu deki ablaya benim çocuğumda bizle kalıcak ben onun babasıyım kabul etmezse evlenmeyeceğini belirt en yakın zaman da evlilik düşüncenden vazgeç öyle şey mi olurmuş ya
00 Yorumlaöyle bir şey olmaz ya
kadının oğlu sizinle yaşayacak senin oğlun babaannesinde
sakın böyle bir şeye izin verme derim
yoksa oğlun seni hep kötü hatırlar ve kötü olursun senden nefret eder ve
en önemlisi de baba sevgisinden yoksun kalır.00 Yorumla
+1 yılNe güzel memleket o kendi çocuğuna bakıyor sanada yük olarak yüklüyor ama senin oğluna gelince bakmam diyor kusura bakmada senin paranla sana nankörlük yapmış oluyor kendi çocuğuna yedirecek içirecek giydirecek vs ama senin oğlun babaannesinde kalsın bilmem ne he bide sen ona hediye vs bir şeyler almaya kalktığında ileride demesin ne diye masraf yapıyorsun benim çocuğuma şu lazım bu lazım ama sen ona şunu alıyon bunu alıyon diye.
00 YorumlaSozlun anlayis magduru ise sevme onu 😔
Ne demek kendi oglumla yasayalim seninkini almayalim. Oz oglu gibi sevmeyecekse olmaz, cocuga yazik 😢15 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim, kaç gündür düşünoyurum ama ne kadar seversem sevim ben oğlumu kimseye değişmem
- +1 yıl
Estagfirullah ozur dilemenize gerek yok.
Calismasi cocuk yetistirmeye engel olmaz ki, kendi oglu var zaten. Ikisi beraber oynardi. Bahane ya. Kusura bakmayin ama kadin istemiyor bence. Yoksa alismasi, onu annesi gibi sevmesi icin kucuk yasta gelmesi daha uygun ki. Ise gider cocuklarda ana okuluna falan gider. bir hal care bulunurdu. Mantikli dusunmeye calisiyorum ama oglunu ustemedigini soyledigi an zaten sogur ya. Ya da ben asiri cocuk sevgisi oln biriyimdir. Soz konusu cocuk olunca mantik gider bende. Umarim dogru karar alirsiniz. Hakkinizda hayirlisi ne ise Rabbi gonlunuze onu sevdirsin.
Soran+1 yılAmin inşallah, Kardeşim çok sağol.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin oğlunu istemeyeni sen hiç isteme bence. Oldu sen onun oğluna bakacak büyüteceksin ama senin oğluna annen bakacak babasız büyüyecek seni sevse zaten oğlunu bahane etmez bıraksın bu işleri önce oğlunu sonra seni sevip sahiplenecek bir insan çıkarsın Allah karşına bu mübarek günlerde.
00 YorumlaYa dilimin ucuna geldi geldi de tuttum küfürleri... Hastırsınlan ordan evladın be o senin ikilemde kalman bile bir ayıp... Yazık lan şu adama baba diyecek o çocuk buda yüzüne bakıp efendim diyecek öylemi...
00 Yorumla
+1 yılKendi cocuguna aslanlar gibi bakip senin cocuguna bakamiyorsa o kadinda birseyler eksiktir merhamet gibi vicdan gibi su saatten sonra kabul etsede iyi bakabilir mi bunu sorgulamalisin bence
04 Yorumla
- +1 yıl
Calismak bahane mi peki? Calisinca cocuguna bakabiliyorsa hayli hayli senin cocugunada bakalibilir yazik senin evladina annesi birakmis babasi da birakirsa ne olur onun hali valla kusura bakmada eski karinda bir koca icin cocugu sana verdiysede o karinin ben ramazan ramazan insani gunaha sokuyolar ya
Soran+1 yılAllah göstermesin asla öyle bir durum söz konusu değil... ben asla hiç kimse için çocuğumu bırakmam asla... Rabbime sonsuz şükürler olsunki kalbime çok güzel bir şekilde evlat sevgisi verdi hamd olsun
- +1 yıl
Zaten diyorum ya su saatten sonra istesede hep supheci olman gerek bir kere bakamam dedi sen senden once evladini sevecek birini bulmalisin
+1 yılEvlenince ikinci eşler nelr yapıyor görüyoruz kadın istemiyor işte bu kadınla evlenme oğlundann daha mı değerli ,?*
04 Yorumla
Soran+1 yıltabiki değil kardeşim... Allah korusun evladım herşeyim
- +1 yıl
sizde bunun farkındasınız oğlunuz çok şanslı
- +1 yıl
Oğlunuzun kendi annesine her zaman ihtiyacı olacak bence bu eksikliği sizin tamamlamanız gerek bşka bir kadınla olacağını sanmıyorum oğlunuzu üzmeyin
+1 yılYok artık? Sen onun oğlunu kabul ediceksin ama o seninkini etmeyecek. Kusra bakma ama ben olsam bu durumda -ne kadar aşık olsam da-yolumu ayırırım. Yanlış anlama seni kötü etkilemek değil amacım ama yaptığı çok saçma.
00 Yorumla
+1 yılçocuğun herkesten önce gelmeli onu kabul etmeyeni sennde kabul etme
17 Yorumla
Soran+1 yılçocğum benim herşeyim, kimseye değişmem Rabbim herkezin hakkında hayırlısını versin inşallah
- +1 yıl
tabi ki değişmemelisin... amin inşallah hayırlısı olsun
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
peki çalısınca kendi çocuguna kim bakacak?
Soran+1 yılAnneme bırakırım şeklinde konuşuyordu
- +1 yıl
bence ne olursa olsun yanına al bir çözüm bul sizin işte oldugunuz zamanlar annen baksın ama uzak olmasın 10 yaşından sonra eşin olacak kişiye adapte olması alısması daha zor olacak. 5 yasında o aile oratmına alısması daha kolay gibi bence
sal gitsin onun da oğlu var ona bakacaksınız da senin öz be öz evladına neden bakmayacakmışsınız , bildiğin çıkar amaçlı evlilik olacak o kadının ki hiç evlenme kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılÇok doğru düşünüyorsun birde sen onun çocuğuna bakıyorsan onun da senin çocuğuna bakmak zorunda kusura bakmasın.
00 YorumlaSozlunuz bunu kabul ederek sizinle bu yola adım atmış belliki cocugunuzdan vazgecmeyin derim nacizane benim fikrim , bu dünyanın ahireti de var.
00 YorumlaSeni sevseydi gerçek anlamda oğlunuda kabul ederdi.. ki kendi oğlunu beraberinde getircek.. bencil bir insan demekki eşit değil bence..
00 Yorumlaya abicim sen onun çocuğuna bakıyosunda o seninkine niye bakmıyor kabl ediyorsa öyle kabul etsin etmiyorsa yolu açık olsun
00 Yorumla
+1 yılBencede bu olmamis cok bencil düşünüyor ve daha simiden böyle düşünen biri çocuğuna ne kadar saglikli bakabilir orasida mechul. Sende ben sorumluluk alamam desene
00 Yorumlaayrıl
evladını istemeyen kadın aranızı açar ilerde00 Yorumla
+1 yılO zaman kendi oglunuda almasin boyle sacmalik mi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılböylr kadınlar var mı cidden şaşırıyorum yahu. yazık. ayrılmalısın tabii. uarın bir gün evlendim bende annesiyim diye vurur onu. bulursun hayırlı bir eş.
00 YorumlaHer şeyden önce çok iyi bir baba ol.
Seni sevip, oğluna da annelik yapacak insanlar da çıkacaktır karşına :)01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah kardeşim.. sağol
+1 yılKesinlikle oğlunu kabil etmezse ayrılmalısın. O senin evladın canından bir parça nasıl bırakabilirsin madem öyle oda kendi oğlunu bıraksın bırakabilcek mi acaba
00 YorumlaOğlunu istemeyen kadın seni de istemiyor demektir. Ya da şöyle düşün haberlerde izleyip hepimizin içinin cız ettiği bir olay vardı hatırlarsan? O olayı düşün aynı şeyin senin oğluna yapılmasına izin verme.
00 YorumlaBenim iki oglum var kardesim.. Asla Toz kondurmam Kadin cok evlat YOK!
Defolsun gitsin simdiden bunu yaparsa isin zor..10 Yorumlaorta yolunu bulamıyorsan ayrıl brom oğlun canın kanın ne olacak o yavru ortada mu kalacak bunun üstüne nasıl yuva kurulabilir ki
00 Yorumla
+1 yılBencede kabul etmezse ayrıl o ne öyle be. Sende bende senin oğlunu istemiyorum de o zaman. Sinirlendim bak şimdi :/
02 Yorumla
- +1 yıl
Olsun yinede gorusumde ayniyim bakabilir yok çalışmak mis falan bahane bulmasin
ayrıl sende ozaman onun oğluna bakmayasın allah allah nasıl insanlar var ya
00 Yorumla
+1 yılCocuklara sunlari yapmayin ya valla icim aciyor. Kabul etmiyorsa ayrilmam iyi demekki merhametli biri degil o kiside
00 Yorumlao zaman sende oğlunu getirme ikimiz yaşayalım sadece de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senin oglunu istemiyorum o zaman de o kadina karsi kullanabilecegin en iyi koz onun oğlu
00 Yorumlaİsteniyorsa ya da istese bile ileride büyük sorun çıkar çocuklu bir bayan bulmanızı tavsiye ederim şartlar eşit degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen senin cocuguna nden bakiorm o zmn ben enayimiyim de haketti
00 Yorumla
+1 yılO zaman gidecek başka kapıya.
02 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
+1 yılOğlumu kabul etmezsen ben yokum de kendi kaybeder.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen verdiğim emeklere öyle pişmanımki :(
Sonuçta oğlun parçan yani bir kadın için doğrumu
00 Yorumla
+1 yılsen onun çucuğunu niye kabul ediyosun o zaman
00 Yorumla
+1 yılben olsam ayrilirdim bir cozum yolu bulamiyorsam
00 YorumlaAyrıl kardeş 1 dk bile düşünme
00 YorumlaSakın yaklaşma derhal ayrıl.
10 Yorumla
+1 yılhadi ordan et ya kafayi siyirmis
00 Yorumlao senin çocuğunu istemiyorsa sende onunkini isteme
00 YorumlaDemek Erkeklerde de var bu kafadan enteresan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞuraya nokta koyayım sonra okurum
00 YorumlaSaçmalama ayrıl tabiki de
00 Yorumla
+1 yılBende senin oğluna bakmıyorum o zaman de
00 YorumlaHiç düsnme evladınla daha mutlu olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılat gitsin oğlunu
00 YorumlaAyrıl gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılŞutla gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenme o zaman.
00 Yorumla
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?