Sevgilim geçmişimi öğrendi?

Ben erkeklerle reelde arkadaşlık yapmayan, daha önce kimseyle takılmamış, çıkmamış, gelen teklifleri de geri çevirmiş biriyim. Sevgilim de benden farklı olarak reelde kızlarla arkadaşlık kurduğu olmuş ama çok az ve hiç sevgilisi olmamış onun da. Yalnız benim sadece internetten konuştuğum kişiler vardı. Sevgili olmadım, ama arkadaş olarak samimice konuştuk. Bazısıyla uzun bazısıyla kısa konuştuk. Telefonlaştığımız oldu. Bazısı sevgili olmak istedi ama hiçbiriyle buluşmadım. Bazısına fake resim attım kendimi çok tanıtmadım vs. Çok güzel bir ilişkimiz var yaklaşık 1,5 yıllık. İkimiz de birbirimizin ilk sevgilisiyiz. İlk dokunduğum erkek o, onun da ilk dokunduğu benim. Sevgilim bu geçmişte olanları yeni öğrendi. Onlarla ne konuştuğumu, ne kadar sevdiğimi, neden telefonda konuştuğumu, neden ona bu zamana kadar anlatmadığımı, kendisinin konuştuğu ilk kişi olduğunu sandığını soruyor ve çok üzülüyor. Duymayı hiç istemeyeceği şeyler duydu. Ben de kahroldum. Bu olaylar 4-5 yıl önce yaşanmıştı, daha küçüktüm çok saçma işler yapmışım yapmamalıydım. Deli gibi pişmanım. Onun üzüntüsü beni mahvediyor. Cin sellik konuşup konuşmadığımı sordu. Kesinlikle bu veya benzeri hiçbir şey yapmadım. Onların isimlerini verdim. Bazılarıyla konuştu. Ama ikimiz de çok kötüyüz. Çok çok seviyorduk birbirimizi, ama bunları ben nasıl unutucam diye kahroluyor. Ben de kahroluyorum, gerizekalılıktı yüzeyseldi diyorum ama kıskanıyor ve benimle birlikte devam etse bile eskisi gibi olamayacağımızı düşünerek daha kötü oluyor. Çok kötü durumdayım. Toparlamaya çalışıyorum fakat olmuyor. Sizce ne yapmalıyız?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben öncesinde kimseyle konuşmadığımı söylemiştim çünkü gerçekten önemli bir şey değildi öylesine geyikti hepiniz yapmışsınızdır. Normalde erkeklerle arkadaşlık dahi yapmadığım için haliyle her ne kadar sıradan konuları da konuşsak mesele oldu işte. Şu an bir şeyleri düzeltmeye çalışıyoruz. Bunları unutmak için benden yardım istiyor. Ona unutturmak için neler yapabilirim benim sorum bu...
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bütün geyik muhabbetler sanal ortamdaydı, ve kesinlikle seviyeliydi, normal geyik işte. Sorun benim bunu baştan söylememiş olmam ve onlarla konuştuğum için kıskançlık yaratması...
Sevgilim geçmişimi öğrendi?