En sevdiğimi kaybettim.

selam arkadaşlar.1yıl peşinden koşup 1 ay çıktığım kız la 10gün önce küfürlü kavga ettik.3 4gün bunu çok bunalttım.en son kavgamızda buna küfürler ettim.sonra pişman özurler diledim.akşam nıhayet telıme cevap verdi konuştuk ertesi gün bulusup oturduk.sonra ne olduysa 4gun boyunca toplasanız 15dakıka telde konustuk ben buna hep bu olaylar senı soguttu benı terkedersen haklısın dedim.hergun mesajlar yazdım aradım ne cevap geldi nede teli açtı bende ilişkimizi bitirmekmi istiyosun diye sordum hergun boyle dıyınce ara yazıyodu hastayım yazıyodu annem yanımda yazıyodu.pazartesi sabah bunu okuluna bıraktım sonrada oglen konusalım dıye mesaj attım.hep aynı konular bunaldım dedi hiç konuşmadan bıtsın dedi.ben 1hafta gonlunu almak ıcın ugrastım.telefondan engelledi faceten engelledi okula gıttım yuzume bakmadı.dün face ten ablasıyla bıraz mesajlastık.bi numara benı aradı hande yı ablasını rahatsız etme dıye cocukla konusunca 4yıllık 6ay önce ayrıldıgı sevgılısı oldugunu anladım 10gun önce barışmışlar.2günde nasıl bu kadar değişir ilişkiler hayret.facebookuna baktım bız ayrıldıktan 1hafta sonra sertap tan iyileşiyorum şarkısını paylaşmışım.1yıldır ılk kez sarkı paylastıgını gördüm.hiç sevildiğimi hissetırmedi ama o şarkının benımle bı alakası varmıdır acaba.
En sevdiğimi kaybettim.