Arkadaslar ben hasta bır kızım ve sevgilim bunu başında biliyordu kendisi sekse düşkün biri ve sürekli ilgi isteyen biri ben hastalığım nedeni ile serum almam gerekliydi kendisi bildiği takdirde yanimda olmadı aksine ılgi bekledi benden ve bana " senle asla evlenmicez dedi hayatımın geri kalanını bu şekilde surduremem dedi "neden dedim " Sürekli hastasin ve bu cinsel hayatımızı etkiler " dedi beklediğim biseydi ama yinede çok üzüldüm çok değer verdim sevdim herşey yaptım onun için şimdi arkadaşlar napmam ve nasıl bır yol izlemem gerekli onun da cani yansın istiyorum benn hakketmedim fikirleriniz önemli çok 😔😔
Cevabın nedir?
Merhaba,
Böbrek naklinin seks hayatına nasıl engel olacağını anlamadım. Yani çocuğun bahanesini gerçekçi bulmuyorum. Kaldıki böbrekler 2 tanedir. Birinin fonksiyon bozukluğunu diğeri tek başına idare edebilir.
Neyse asıl konuya dönecek olursak eğer gerçekten eşinin cinsel ihtiyacını gideremezsen eşinle problem yaşarsın. Ya onun ihtiyaçlarını karşılamanın bir yolunu arayacaksın ya da sen vazgeçeceksin.
Hadi gel benimle evlen ama kanka gibi yaşayalım mantığı lise sıralarında düşünülebilir ama gerçek hayatla bağdaşmaz. 10 sene evli kalıp dokunamadığı eşe eş diyebilen var mıdır?
Son olarak, çocuk bunu ne zamandan beri bilip kabul ediyordu. Çıkmaya başladıktan ne kadar sonra senin cinsel eksikliğin olduğunu öğrendi. Hastalık demiyorum şu an benimde burnum akıyor. Hastalığın cinselliğe etkisini ne zaman öğrendi?
Bu arada sonut düşünmek gerekirse çocukta sana emek vermiş olabilir. Hatta o kadar emek verdim kız hasta çıktı diye üzülüyor da olabilir.
Demem o ki, cinsel aktiviteni geliştirmenin yoklarına bakman geçmişi irdelemenden daha akıllıca..08 Yorumla
Soran+1 yılBöbrek nakilliyim çünkü bazen hastanede olmam Gerekiyo onun bana ihtiyacı olduğumda ben musait olmuyorum onu geçtim zor anımda yanımda olmadı 3 aydır biliyordu ve zaten rayına oturmuyodu hastalığım sadece bildi ama bu olaya sorun olacağını iki gun önce öğrendi bende onla ilgilenemedim bile gitmez dedi verdi hükmü bitti ışte
- +1 yıl
Diyaliz ihtiyacın mı var?
Bak çocuk başta her şeyi bilerek kabul etmemiş. Bazı şeyleri sonradan öğrenmiş. Yeni öğrendikleri şeyler hakkında tekrar düşünmüş. Bu çok normal. Önce bunu kabul et. Çünkü senin nikahlın değildi henüz. Kocan değildi. Koca adayın idi.
Yine sağlıkla ilgili kısmını anlayamadım. Ama şunu söyleyeyim. Gerçekten sevilen biri sevgili için ekonomik problemler bir şekilde çözülebilir. Ailevi problemler din millet ırk hepsinden taviz verilebilir. Ama seks öyle değil. Eğer kocanın batı ülkelerindeki gibi metres tutmasını, sekreterle olmasını ya da doğu ülkelerindeki gibi 2. eşle evlenmesini kabullenemezsen koca adayından önce sen vazgeçmelisin bu işten.
Farkında mısın bilmiyorum. seks ihtiyaçtır. Ekmek kadar su kadar tabii bir ihtiyaç. Nefes almak kadar tabii. Ve bu erkek içinde kadın içinde çok önemlidir.
Buyur sor siteye. Kızlar, cinsel ihtiyaçlarınızı karşılayamayan bir kocanız var ne yaparsınız de! Ama sadece en az 5 yıldır evli olanların cevaplarını dikkate al.
Soran+1 yılDoğru bir konuya degindiniz ama başta değer verip maneviyata biraz önem verip hastalığım hakkında sorular sorsaydi hepsini en basta öğrenip sonradan bu durumu yasamicaktik benn ona anlatabildigim kadar anlattım dikkate alıp net Ten bile bakabilirdi beni sevseydi evet seks ihtiyaç ama askda var her şey iki bacak arası değil o seksi on planda tutuyo kendinden de sorun en basta ben değil seks ona dedim cinsel obje değilim ben oda sen degerlimsin benim olmaz zaten öyle bişey diyo bobrek nakilliyim ve nolcagi belli olmuyo dyaliz tedavisi değil normal saglikliyim ama yinede hsta bir kizim vee yarin evli olduğumda yanımda olcakmi ben hastane köşesinde iken ya bişey oldu geleceğin teminatını kimse veremez ben ona sırası gelcek belki kadinlik vazifesi yapamicam bir kuma ile karşılaşmak istemem kalp duyguları korlesmis beni yargıladı ama hasta olmayı ben istemedim sevdim ama olan bana oldu iyiki bitti pişman olup gelse de ki gelcek rabbim çok büyük kabul etmicem kendi doğruları var
Soran+1 yılBoş doğrular yalnış doğrular
- +1 yıl
Durumu net olarak anlamadım. Hastalığın cinselliğine mani mi oluyor yoksa hastanede kaldığın dönemler eşinin ihtiyaçlarını karşılayamayacağın tek zamanlar mı?
Hastanede olup yapamamak başka şey yatak odasında arkanı dönüp uyumak başka şey. Şahsen yatak odasında arkasını dönüp yatan biri diğer tüm özellikleri on numara olsa da kanka olur, eş olamaz.
Yok eğer bazen hasta olurum gayri ihtiyari ihtiyacına cevap veremem dersen o hepimizin başına zaman zaman gelecek bişey zaten.
Çocuğu dinlemedim. Belki onun da diyecekleri vardır. Sonuç olarak sana nasihatim şudur.
Her kim ile evlilik düşünürsen onun cinsel ihtiyaçlarına karşı asla umursamaz olmayacağını hissettirmelisin.
Evcilik başka evlilik başka şey ;)
Soran+1 yıl' hastahanede olduğum dönemler ve baZen hasta olup cevap vermediğim dönemler o buna gelmedi gelemedi vee dinlelenize gerek yok adam hayatımı bunun üstüne kuruyo diyo bu adama ne dersiniz başka adam bu önce seks sonra aşk meşk bu yani kafa dümdüz sizi dinlemez kendi biliyor en doğrusunu bu adama napilir daha
Soran+1 yılAdamla iki gün ilgilenemedim diye gitti daha ne dicen
En İyi Cevaplar
Canını yakmaya çalışma bence, bunu yapmaya çalıştıkça çırpınır çırpındıkça batarsın. Ayrıca gerçekten çocukça bir davranış.. Sen kendi hayatına konsantre ol, ondan önce nasılsa ondan sonra da öyle yaşamaya çalış, yalnızlığa alış. Bu arada özel değilse hastalığın nedir?
03 Yorumla
Soran+1 yılBöbrek nakilliyim yok ben zaten alisigimda verdiğim harcadığım degere uzuluyorum
- +1 yıl
Öyle ya da böyle moral senin için önemli, belki ilaçlardan bile daha önemli, o yüzden sen dimdik ayakta durmak, mutlu olmak zorundasın. Üzülme, herşeyde vardır bir hayır, gelecekte beni yine yarıyolda bırakırdı, en azından şimdi gördüm göreceğimi de iyi tarafından bak. Mutlu ol..
Soran+1 yılAynen onu düşünüyorum gelecekte yanimda olmucak diye düşündüm hayirlisi buymuş ama onunda canı yansın istiyorum
Öyle bir insanı asla hayatına sokma bırak gitsin bir insanın sevgilisi eşi her neyse kötü zamanda yanında olmalı iyi günde herkes yanında olur zaten bırak uğraşma üzülme bile
01 Yorumla
Soran+1 yılYOK yok üzülme duygusu yok içimde soguyorum ondan yavaş yavaş
Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Allahım sana şifa versin kardeşim sana bu sözleri söyleyen dil bir gün pişman olur merak etme Çünkü çok ağır söz söylemiş Allah yanına bırakmaz. İiçin rahat olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılSağolun çok kötü oldum daha ağır konustu da ben soylemeye utaniyorummm😔😔
Soran+1 yılEvet öyle ne yazıkki hiç canı acımadı bana yolu gösterirken 😔
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
26Cevap
Üzücü ama bir yandan da iyi olmuş ayrılması çünkü seni kullanıyormuş hastalığınla bunu görmüş oldun gerçek bir adam bunu asla yapmaz sana daha sıkı sarılmalıydı zorlukları engelleri birlikte aşmalıydınız. Ona acı çektirme kısmına gelince unut gitsin ona bile değmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız zaten kullanamadığı için ayrıldı kullanamdigi için evlenemeyiz dedi etkilermis hasta olmam böyle olacağını tahmin etmemiş o yuzden bana saygı duy cik hayatımdan dedi çıktım bende uğraşma ugrasmamda ben salim canını YAKSIN istedim sadece
Sevgi eğer gerçekse asla ve hiçbir koşulda bitmez demek ki onun sevgisi tam değilmiş sekse gelince o çok başka bir durum eğer herşeye rağmen ilişkiniz devam etseydi seni olduğun gibi kabullenseydi seks olurdu zaten sen hastasın tabiki seks hayatınız biraz zor olacak bunun için erkeğin sabırlı ve anlayışlı olması gerekir intikam almaya çalışma hayatına yeni bir sayfa aç yoluna devam et bu yaşadıklarından kendine pay çıkar sonraki ilişkilerini ona göre kur geçmiş olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılO hayatını seks üstüne hormonları üstüne kuruyomus zaten uzatmadim beni istemeyeni ben hiç istemem
Soran+1 yılÇıkardım verdiğim değere harcadığım zamana yazık onun da canı yansın hepsi bu
- +1 yıl
erkeğin aklı hep sekstedir ilişkilerinde sevgilileriyle sürekli bunu yapmak isterler hatta ilişkiyi bunun üzerine kurarlar kız onunla yatarsa iyi yatmazsa ayrılalım derler ama bu çok yanlış kötü giden ve oturmamış bir ilişkide kız seksi asla istemez ama erkek sevgilisi için gerekeni yaparsa kız zaten kendiliğinden çözülür seks ister iki tarafta mutlu olur
Soran+1 yılBen buna da saygı duydum zaten ona vakit ayiriyodum olmadı yanimda
Soran+1 yılIns sagolun
Ya bırak gitsin arkana bile bakma, sana sen sağlıklıykende dönmeye çalışırsa sende onun bir eksikliğini söyle can alıcı noktasından vur ve asla affetme
01 Yorumla
Soran+1 yılYok unutamam o dediğini unutulmaz kendi verdi kararı bende saygı duydum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla üzülme ve dik dur Allaha havale et canım
Bende böbrek yetmezliği geçirdim diyaliz girdim çok şükür Şu an dah iyiyim ama sonum ne olcak belli değil benimde
Bizi böyle kabul etmeyen zaten olmasın ve sana umut verdiği için Allahindan bulsun03 Yorumla
Soran+1 yılBENİ en iyi sen anlarsın bu hastalık nolcak belli değil olmadı olmadı yanimda
Cevap sahibi+1 yılBak ben aynı zamanda hemşirelik ogrencisiyim öncelikle bu hastalık aslında dikkat edersek duzelebileck bisey biliyorsun yani tamamen saglikli bir insan gibi olamayacak belki ama en azından birine bağımlı olmayacaz da
O yanında olmasın o onun ayıbı
Anlıyorum ki çok sevmissin kendini teslim edecek kadar çok demekki sana kendini iyi hissettiriyordu
Çünkü zaten biz nasiliz biliyor musun hep
Bu şekilde bizi kabul eden olur mu acaba
Bende bunu çok düşünüyorum beni de bıraktı sevdiğim diyen insan
Atlttim çok ukur herşeyi bende 21 yaşındayım
Moral çok önemli kendini birakmamalisin yine konuşmak isterim
Soran+1 yılTeşekkür ederim bana soru. Sormadiki hiç hiç bişey.. insan sormazmi bildiği tek seks başka bişey yok sağolsun ama öğrendim başta kabul edıp yok demesi yani onla birlikte olamayism onu yaraladı iki gun sahte demesi iki gun
+1 yılBence ayrılmanız en doğrusu. Daha fazla bağlandığın bir anda seni, sana haber vermeden terk etseydi daha çok koymaz mıydı?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten en başında söyledim bunu vee öyle kabul etti onu bir anda yapamz adam gıbı der çeker gider en azından onu yaptı
- +1 yıl
Ne kadar şey kaybettiysen, o kadar şey kazanırsın, üzme kendini.
Soran+1 yılSagolunn inşallah amin
Sabret Allaha sığın Allah sana iyi birini nasip eder rahat ol ne sağlık nede hastalık kalıcı değil. her sağlıklı insanda bir hasta adayıdır.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten anlasa anlardi bir gün anlasada geç olucaka
Soran+1 yılAnladım sağolsun kendini gizlemedi
Soran+1 yılInşallah sağolun
Soran+1 yılUzulmucem değmez
Şaka herhade, koca bir taşka kafasını ezesim geldi -,-
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef şaka değil gerçek 😔😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla üzülme. Böyle insanlar için kendini feda etmen çok saçma olur. O seni hiç sevmemiş. Seven insan asla bırakmaz sevgilisi felç geçirse bile yaninda olur
03 Yorumla
Soran+1 yılOna istediğini verince yanımda oluyordu canım cicim oluyodu hastaligimla yanimda olmadı
Cevap sahibi+1 yılIste kendisinin ne bok olduğu belli afedersin ama
Soran+1 yılEvet öyle belli
Gizli Üye(30-35)+1 yılahh ah. Sevgilimin ailevi sorunuda olsa, sağlık sorunuda olsa onun sonuna kadar yanında olurdum. Yanımda sadece onun olması bana yeterdi. Bende bu yüzden hep kaybeden oldum. Kötüler değerli bu ülkede.
01 Yorumla
Soran+1 yılO aşktan değil ıki bacak arasından anliyo adam hayatını seks üstünde kurmuş öyle diyo..
+1 yılsen elleme bırak daha da görüşme o ne demek lan cinsel hayat olmaz. Onun canı elbet yanar biyerde
01 Yorumla
Soran+1 yılYanacak zatenn eminim kapıma gelicek BİR gün elbet..
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen bir doktor dedi cinsellik yoksa o evlilik bitermiş. Neden böyle? Bu kadar mı önemli? Neden her şey bu kadar zor olmak zorunda?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen artık usandım yoruldum artık
+1 yılŞerefsiz herif ya bırak kanka Allah cezasını verir onun
07 Yorumla
Soran+1 yılSağol ALLAHA havale ettim saygı duy dedi duydum ve çıktım hayatindan
- +1 yıl
Kanka sen rahat ol valla bak
Soran+1 yılSağolun cook
- +1 yıl
rica ederim bişi yapmadım ki geçmiş olsun :)
Soran+1 yılOlsun tesellin yeter canım benimm💚🌹
- +1 yıl
:) :)
Soran+1 yıl😊😊
bırak çocuğun peşini istediği gibi yaşasın yapışma çocuğa bide fikir istiyor ya.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılöyle birini neden başta terketmiyosunuzda terkedilmeyi beklkiyosunuz
010 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız çook haklı suç bizde verilen degrde kazık sokunca anladim
- +1 yıl
karakterli insana verirsin ama seks düşkünü diye kendin diyosun
Soran+1 yılSonradan anladım bukadar olduğunu başta değildi böyle sorunu varmış diğer erkeklere oranla fazla hormon uretiyomus vücudu ondan oluyormuş bunun biyolojik açıklamasını yaptı ama ben sonradan anladım bole olduğunu benden com benim erime verdi değeri
- +1 yıl
hahah böyle yalanlara kandınmı sende hormno coksa gitsin 31 ceksin ya da senden ayrılsın kerhaneden cıkmasın
Soran+1 yılOnun bana dediği beni doyurki senden başkasına bakmiyim benleyken onu benle yaşamak istiyo yetmiyormuş ona ask sevgi sorsam degrlisin derdi benle olunca ona yetemedim iki gün zor dayandı şeyi ondan bile degrliymis kendiside mühendis yüksek lisans yaoiyo cahil zihniyette değil ama ona sorsanız öyle anlatırdı kendini ya bu adam ciddimydi dersiniz bu hormon durumu
- +1 yıl
hormon durumu büyük bir yalan seven insan seks için nasıl başkasına bakar böyle bir şerefsizlik var mı adam sırf senle seks yapmak böyle bir yalan uydurmuş
diyelimki evlendin hamilesin başka kadınlarlamı yatıcak bunlara nasıl kanıyosunuz
Soran+1 yılHayatına giren kızlarla yattığı için ne normal ona bana gitmem dedi hamile olsa nda.. ama rest c ekersem gidermiş bu sorununu başta demişti bana elimde olmayan bisey diyo inanin defalarca kavga etyim bin kez söyledim ona yok yok onun doğruları.. goyaa
- +1 yıl
onu kabullenmekle hatayı sen yapmışsın adam seks için bir hikaye bulmuş sende yemişsin
bende erkeğim kasıklarım ağrıyodu erkeklik ihtiyacı hormon hepsi palavra söylemesi ayıp belki şuanda buyasımda aşırı istek var ama kimseyi kandırmıyomda karılarlada ugrasmıyom
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
ben biliyorum işte
+1 yılBence sevinmelisin.. Kurtulmussun oyle brinden gercek sevenle insallah karsilasirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah amin sağol cokk
moralini iyi tut iyileş. intikamı sonra düşünürsün.
00 Yorumla
+1 yılYuh ya daha neler görcez merakla yaşıyorum...
01 Yorumla
Soran+1 yılEn basta kabul etmisti ama bukadar etkilicegini düşünmemiş
+1 yılGeçmiş olsun ne rahatsızlığın var?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir şerefsiz için üzülmeye değer mi
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğmez değer verdik ışte
Sinir bozucu bir olay
01 Yorumla
Soran+1 yılBende hissedecek duygu kalmadi
bırak Allahından bulsun sen onun seviyesine düşme
010 Yorumla
Soran+1 yılVerdimm ben üzüldüm olan bana oldu
Soran+1 yılDeğer verdim ona demek istedim
Soran+1 yılHiç güzel bır animiz Yok ki hergün kavga hergün bitirdi ışte aslında değer vermedi
Soran+1 yılYanına kalmicak
Soran+1 yılSusmak degr vermemek peşine düşmemek
+1 yılKendini dysun cani cehenneme pislik herif
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılbende hasta bir kadini terkederdim
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılBen onu anlayışla karsilarim saygı duyarım ama başta kabul edıp sonradan götlük yapmicak umut basta verip sevdirio hadi ordan olup gitmicek başta bitimi olmuyomu ok
- +1 yıl
Haklisin
+1 yılÇıkar ondan bu, merak etme. Geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılbir gün pişman olup gelsin kendi BENDEN aşk dilensin istiyorum
+1 yılIlk basta vermicektin kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhastalığın ne dir geçmiş olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler ben böbrek nakli oldum ıyiyim ama sürekli gözetim altındayım
Cevap sahibi+1 yılcanım benim ya kıyamam sana büyük geçmiş olsun takma kafana demekki senin için o hayırsızmış bozma moralini sen daha iyilerine layıksın
Soran+1 yılSağolun çoook ışte bir hayirsiza gönül verdik
Ne oldu peki evlendiniz mi ayrıldınız mi
00 Yorumla
+1 yılHastalığın nedir?
03 Yorumla
Soran+1 yılBöbrek nakilliyim ben
- +1 yıl
Geçmiş olsun.
Soran+1 yılSagoluj
Hastalığın ne?
03 Yorumla
Soran+1 yılBöbrek nakli
Soran+1 yılSağolun insallah
+1 yılCiddi misin sen?
015 Yorumla
Soran+1 yılMaleseff
- +1 yıl
Hastalığın ne peki?
Soran+1 yılBöbrek nakli oldum ben.. iyiyim ama gözetim altındayım onunda affedersiniz çok gotü yetmedi
- +1 yıl
Oof Allah yardımcın olsun kuzum nasilsin peki şimdi
- +1 yıl
? Gittin galiba
Soran+1 yılBen aslında iyiyim De böyle yapması koydu bana sağolun cokk teşekkür ederimm bir şekilde atlatacak ışte napayim bunun yaptığını kimse yapmadı bana
- +1 yıl
mesaj atmaya calistim ama olmadi
Soran+1 yılNerden atmaya çalıştınız
- +1 yıl
Burdan ama kapalı galiba mesaj kutun :)
Soran+1 yılOlabilir instagram varsa ordan yazarim size
Soran+1 yılBurdan bilerek kapat isimdir adınız ne derseniz yazarim
- +1 yıl
İnstgrm adresini mesaj olarak at
- +1 yıl
Heey
Soran+1 yılSiz isim soy isim değin burdan beni bulmanız zor ben yazarım deyin siz
- +1 yıl
Canim ulu orta mi yaziym herkes gorucek nese sana arkadaş olmaya calisiodum burdan bir mesaj atmak zor olmasa gerekti
Allaha şükret
00 YorumlaAllah o acize acısın
02 Yorumla
Soran+1 yılZaman diyorum allah diyorum susuyorum
+1 yılAyıp etmis sevgilin.
00 Yorumla
+1 yılNeyin vqr
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım