Eğer görmezden gelirsem onu umursadığımı mı düşünür? Göz göze gelmemeye çalışmak doğru mu, umrumda olmadığını göstermek için nasıl davranmam lazım?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
içinden geldiği gibi davran. Kendini sahip olmadığı duygular taşıyormuşsun gibi göstermeye çalışman çok lüzümsuz bir mücadele. Ama gerçekten umursamıyorsan.. küsülerek ayrılındıysa. Seni acı çektirerek terk ettiyse.. kafanı diğer tarafa çevirirsin.. başını önüne eğersin. yanından geçerken 10 sn. cantanı karıştırırsın olur biter. Görmezden geldin diyelim.. Onu umursadığını düşündü hadi. Ne olacak ki. O ne kazanacak.. sen ne kaybedeceksin. Selam versen ne olur mesela sence. Yaşanılanların hatrına bir selam. Çok özle ya da extreme bir ayrılık olmadıysa tabiki.. Bunun sana ne zararı var. Bitmiş gitmiş bir ilişki.. halen senin beynini zihnini.. bu kadar meşkul etmesin lütfen. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Rahat ol. Hiç bir zararını görmeyeceksin
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Onun olduğu ortamda çok az dur hatta hiç durma. Aynı okuldaysanız zorunlu olmadıkça gözükme.
10 Yorumla
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ben şimdi eski sevgilimle aynı sınıfta okuyorum yeni sevgilim de karşı sınfımızda okuyor eskisini gerçekten sevmedim hiçbir zamn zaten çok da bişey yaşamadık 1 ay flan çıktık ama şimdiki sevgilimi çok seviyorm 6 ay oldu çıkıyoruz eskisiyle 2 yıl önce çıkmıştık eskisi umrumda bile değil onunla hiç çıkmamışım gibi davranıyorm
00 Yorumla
Kafanı önüne eğip bişe yapmamaya çalıl eğer müsait olursa yolun karşısına bile geçmekmiyi olabilir telaş edip elin ayağıma dolaşmamalı. Gülümsemeden yüz ifadeni belirleyip görmemezlipe vermen en iyisi olacaktır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
5Cevap
Aynen şöyle... aaaa X sende mi burdasın naber nasılsın bakalım cevap hakkı tanımadan neyse benim boşa harcayacak vaktim yok hadi by
.. deyip uzaklaşacaksın 😊00 Yorumla- +1 yıl
Bakma umursama asla gormezden gelmek umursamamaktir eger umursarsan bakarsin onun sinirlenecegi seyler yaparsin
00 Yorumla - +1 yıl
Aslında umrunda değilmiş gibi davransan iyi olur. Benimki dün okuluma geldi. En son kavga ederek ayrılmıştık. Gözlerimin içine gülümseyerek bakıyordu. Bende istemsizce bakıverdim birden :')))
00 Yorumla İçinden geldiği gibi davran çünkü na'parsan yap numara yaptığın anlaşılır. Doğal ol
10 Yorumla- +1 yıl
Ulan sen halen ölmedin mi? diyen bir bakış atmalısın
30 Yorumla - +1 yıl
off hadi ordan et sevmiyorsan zaten uğraşma gereği duymasın
01 Yorumla- +1 yıl
ya si ktie et dedim de
göz kontağı kurmalısın
00 Yorumlaerkekler takmaz zaten. ne yapsan boş
10 YorumlaBunun plani mi olur. Donup kalıyorsun öyle
10 Yorumlasırıt sonrda kıvıra kıvıra geç yanından
00 Yorumla- +1 yıl
Normal birinsan gibi davranmalısın