Geri kazanmak adına nasıl davranış sergilenmelidir? Eski sevgili ilişki istemiyorum, artık sana hissim yok diyerek terk ettiyse onun kalbini tekrar kazanmak, ilişki istemesini sağlamak ve tekrar eskisi gibi benim onun her şeyi olmasını sağlamak adına nasıl davranılır? Hiç bu ilişki konuları konuşulmamalı mı? Hiçbir şey yokmuş gibi mi davranmalı? Umursamaz mı davranmalı? Çağıran bizsek ve de?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle önemli olan kimin ayrıldığı değil bence. Ayrıldıktan sonra neler olduğu önemli. Diyelim ki karşı taraf ayrıldı daha sonrasında bence hiçbir şekilde iletişime geçmeye çalışılmamalı bir süre verdiği kararı fark etmesi doğru ya da yanlış yapıp yapmadığını düşünmesi için fırsat tanınmalı. O süreçte de kendi hayatımıza normal bir şekilde hiçbir gönderme yapmadan devam etmemiz gerekiyor. Daha sonra biraz zamana bırakıp karşı tarafın neler yaptığı gözlemlenmeli bize dair nasıl bir düşüncede olduğunu anlayabileceğimiz ufak tefek ipuçları bulabilirsek harika. Benim erkek arkadaşım benden ayrıldıktan sonra hiç iletişime geçmedik beni her yerden engellemişti zaten. Daha sonra 1, 1 buçuk ay filan geçti ve engelleri açmaya başladı. Engelleri açtıktan sonra da wp durumundan gönderme sözler başladı bir süre o şekilde devam edince ayrılmanın üzerinden 2 buçuk ay geçtiğinde mesaj atıp akşam görüşelim mi yazdım ve görüştük gayet sanki her zamanki buluşmamızmış gibi davrandık ve barıştık öyle bir süreçti 🤷🏻♀️
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
O eski sevgili sana karşı artık hiç bir şey hissetmiyorsa, yoluna devam edilmelidir. Gururlu davranmak gereklidir. Sonuçta bir ilişkiniz varmış ve seni iyi tanıyor olmalı. Kişiliğini tanımasına rağmen seni sevmiyorsa, yapacak bir şey yok. Önemli olan seni olduğun gibi sevmesiydi zaten, öyle olmadıktan sonra onunla ilişki yaşasan ne olur? O yüzden sal gitsin. Seni istemeyeni, sende isteme.
00 Yorumla
- +1 yıl
kendine özsaygını kaybetme. Sana seni istemiyorum dediyse bitmiştir. Onu birde görüşmeye çağırıp ne yapacaksın seni istemeyen insanla. Kesinlikle böyle bir durumda tekrar iletişime geçilmemeli ki kendi değerini düşürme.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
14Cevap
Merhaba Adil bey
Umarim bu mesajimi görür ve bana yardımcı/akıl verirsiniz.
Benim bir kişisel antrenörum var, 1 aydır yaklaşık haftada 2 kere beraberiz. Ondan hoşlanıyorum bana karsi çok sıcak ve espiriler yapıyor beni güldürüyor. Antreman yapınca dokunuyor bazen. Bana karsi bir ilgisi var mi bilmiyorum yoksa ben mi yanlış dusuncelerdeyim. Başka kızlara da antrenör yapıyor ve instada gördüğüm kadarıyla onlarla da samimi bir yaklaşımı var. Ona karşı nasil davranmaliyim bilmiyorum. Bana karsi ilgisi yoksa da nasil bana karsi ilgi duymasını sağlarım etrafında okadar çok kiz varken.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Ben şu kadarını söyleyeyim eskisi gibi olamayacaksiniz. O değişmiş olacak sen de aynı şekil. Ayrıca buluşmada terkeden taraf her şeyi unutmuş gibi yapacak ama diğer taraf daha soğuk davranacak.
00 Yorumla- +1 yıl
Sen den istedigini alamamis ya da senden bikmis daha ne diye cagirip isi zora soktun anlamadim
00 Yorumla Eski sevgili ile buluşulmaz, gerek yok, yeni daima en yeni olan her zaman daha iyidir.
00 YorumlaBoşuna kürek çekme böyle ısrar edersen iş başka yere gider
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. terk eden oysa at gibi gittin it gibi dönüyon ne oldu lan at büllü dicen başta
00 Yorumla- +1 yıl
Sana karşı hissi olmayan birini neden tekrar kazanmak isteyesinki bencillik yapıp kendin seviyosun diye birşeyler yapmana gerek yok seven insan her türlü bir mimiğini hareketini sever senin kasten yaptığını değil
00 Yorumla - +1 yıl
kendini şu şekil davranacam diye şartlandırma bence o an nasıl hisediyorsan öyle konuş öyle davran. şimdi sana şöyle böyle davran dersek ne anlamı olacak ki içinden nasıl geliyorsa
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
acıdan öyle söyleniyor aldırma bende öyle diyordum :) ama seviyordum
00 Yorumla - +1 yıl
Nasıl davranicaksin mk film değil dünya gidip bı evde buluşma şimdi seks yaparsınız falan gelse çık işin içinden
00 Yorumla - +1 yıl
Sevmiyorsa bence geri dönmesi zor gibi hayat uzun bence kendine yeni kalpler bulmalı ve pozitif yonden hayatina devam etmelisin :)
00 Yorumla - +1 yıl
Biraz soğuk olmalısın bence yani ne yapacağını daha iyi bilirsin ama fazla yüz verme ki seni cepte görmesin
00 Yorumla - +1 yıl
Değişmiş bazı şeylerin artık farkında olduğunu ona hissettirirsen ayağını denk alır
00 Yorumla Bittiyse bitmiştir, başka bişey için bulusuyorsa bilemem
00 YorumlaBuluşmamak daha iyi sen bilirsin yinede. Unut gitsin seni istemiyorsa.
00 Yorumla- +1 yıl
bitti o iş, yoluna bak derim
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Düzelmez mi aramız
- +1 yıl
bi erkek hissediyorsa devam eder birakmaz , etmiyorsa ondan bi sey olmaz, erkek olsan anlardin,
- Soran+1 yıl
Birini gerçekten seven bi erkek soğuduktan sonra yeniden sevemez mi? Evet anlamıyorum maalesef o yüzden soruyorum. Kavga ettik sinirle ara verelim dedi zaten. Sonra ara verince konuşmaya konuşmaya gönlü soğumuş demek ki hissim kalmadı dedi. Böyle birisi yeniden sevemez mi?
- +1 yıl
bitti o iş diyorum ben erkek olarak soyluyorum sana mucize beklemek zorundasin
- Soran+1 yıl
Peki en azından nasıl davranmam gerektiğini söylesen? Bir nebze olsa kendime yakınlaştırmak ısındırmak için? Sonuçta hiç tanımadığı ve aşık olmadığı biriydim zamanında, zaman geçtikçe sevdi bağlandı. İlk buluşmamızda mesela aşık falan değildi. Yine değil. Ama zamanla olmaz mı?
- +1 yıl
süslen püslen , mesaj at buluşalim de kotuyum babam dövdü sana ihtiyacim var hatrim varsa gel de buluşun. hayirli olsun.
- +1 yıl
Umursamazlık her zaman iyidir
00 Yorumla Eski sevgiliyle niye buluşulsun ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı. Eski sevgiliyle buluşulmamalıdır
11 YorumlaBitmiş şeyi neden karıştırıyorsun
00 Yorumla- +1 yıl
Niye buluşuyorsun desem
00 Yorumla Hiç bişey isetmemiş hiç miş gibi
00 Yorumla- +1 yıl
Buluşma.
00 Yorumla - +1 yıl
Mesafeni koru
00 Yorumla Bırak kardeşim koşma
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Selamlar,
KizlarSoruyor sitesinde en çok aldığım soru başlığı Eski Sevgililer üzerine oluyor; demek ki bizim toplumumuzda eski sevgili konusunda büyük bir saplantı var.
Bunun en büyük sebepleri şunlardır:
Bu sebepler listesi uzayıp gider...
Eski sevgiliyi aniden bir cümleyle ya da bir omuz hareketiyle falan aşık edebilecek sihirli bir formül yok. Sadece arkadaşça konuşun ve o sürede sizinle tekrar sohbet etmekten keyif alır ve özlediğini hissederse, “Ben bu kızdan neden ayrılmıştım?” diye kara kara düşünmeye başlar ve sonra da size yeniden teklif eder.
Umursamaz davranın ve sadece sohbet etmek istedim başka hiçbir sebebi yok diye söyleyin. Her erkek, birlikte neşeli 1 saat geçirdiği kıza düşer, özellikle de kız umursamaz davranırsa...
Sevgiler.
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için Adil’e Sor uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Diğer Görüşler