Geri kazanmak adına nasıl davranış sergilenmelidir? Eski sevgili ilişki istemiyorum, artık sana hissim yok diyerek terk ettiyse onun kalbini tekrar kazanmak, ilişki istemesini sağlamak ve tekrar eskisi gibi benim onun her şeyi olmasını sağlamak adına nasıl davranılır? Hiç bu ilişki konuları konuşulmamalı mı? Hiçbir şey yokmuş gibi mi davranmalı? Umursamaz mı davranmalı? Çağıran bizsek ve de?
Eski sevgiliyle buluşulduğunda nasıl davranılmalıdır?

Selamlar,
KizlarSoruyor sitesinde en çok aldığım soru başlığı Eski Sevgililer üzerine oluyor; demek ki bizim toplumumuzda eski sevgili konusunda büyük bir saplantı var.
Bunun en büyük sebepleri şunlardır:
Bu sebepler listesi uzayıp gider...
Eski sevgiliyi aniden bir cümleyle ya da bir omuz hareketiyle falan aşık edebilecek sihirli bir formül yok. Sadece arkadaşça konuşun ve o sürede sizinle tekrar sohbet etmekten keyif alır ve özlediğini hissederse, “Ben bu kızdan neden ayrılmıştım?” diye kara kara düşünmeye başlar ve sonra da size yeniden teklif eder.
Umursamaz davranın ve sadece sohbet etmek istedim başka hiçbir sebebi yok diye söyleyin. Her erkek, birlikte neşeli 1 saat geçirdiği kıza düşer, özellikle de kız umursamaz davranırsa...
Sevgiler.
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için Adil’e Sor uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Diğer Görüşler