Herkese merhabalar bir kaç gün önce sevgilim benden ayrıldı üç yıllık bir birlikteliğimiz vardı ve onu çok seviyorum geçmişte bana karşı hataları oldu başkalarının asla affedemeyecek kadar büyük hataları ben kalbime söz geçiremedim affettim. Uzun bir süredir ise çok kavgalı kötü günler geçiriyorduk ama çok farklı bir hal almıştı düzeliyorduk mesela en güzel çift oluyorduk öyle eğleniyor öyle mutlu oluyorduk ki kim görse imrenir iki gün sonra bir kıvılcım çıkıyordu bir hafta kavgalıyız küskünüz. Bu bir kaç aydır böyle sürüyordu. Kendime göre haklı bir çok yanım var fakat onu çok sıktım kıskançlığımla tabiri caizse herşeyine karıştım.
Onunda beni sevdiğini düşünüyorum ama bu ayrılığımız biraz büyük oldu birdaha birleşir miyiz bilmiyorum.
Benim asıl sorum şu sizce vazmıgeçmeliyim "Bu mantığımın dediği ve doğru olan çünkü bana karşı benim ona yaptığım yanlışların yüzlerce katını bana gösterdi ve benim sevgimin karşılığını bana versede benim fedakarlıklarımın yarısını dahi vermedi"
Yoksa beklemelimiyim "Bu kalbimin dediği şayet bunu yapmazsam çok uzun bir süre hayattan zevk alamayacağımı yaşama sebebimin kalmayacağını biliyorum henüz kalkışmadım denemedim ama intihar etmeyi düşünüyorum kurguluyorum yapsam mı diye çok soruyorum kendime bir gün gurur yapıp kurtulmak isteyebilirim diye korkuyorum (Ölmekten değilde arkamda bırakacağım ailemden korkuyorum.)".
Kısacası iyisiyle kötüsüyle bir ilişki yaşadık ve sorun benim kıskançlığımın boğma derecesine gelmesiydi ona göre fakat benim kıskançlığımın bu kadar artmasının sebebi ise onun yalanları ve bende kırdığı güven oldu. O hiç hatasız yalansız bir şekilde dursaydı karşımda bende güvenim kırılmadığı için bu kadar kıskanmaz bu kadar kısıtlamazdım onu.
Ve ilişkimizde bir takım özel şeyler yaşadık benim kafama takılan sorulardan birisi elbette birşeyler yaşadık diye sonsuza kadar bana bağlı kalmayacak fakat hayatında ilk ve tek benimle yaşamışken benden ayrılabiliyor olması kafamı karıştırdı biraz.
Lütfen yardım edin.
Onunda beni sevdiğini düşünüyorum ama bu ayrılığımız biraz büyük oldu birdaha birleşir miyiz bilmiyorum.
Benim asıl sorum şu sizce vazmıgeçmeliyim "Bu mantığımın dediği ve doğru olan çünkü bana karşı benim ona yaptığım yanlışların yüzlerce katını bana gösterdi ve benim sevgimin karşılığını bana versede benim fedakarlıklarımın yarısını dahi vermedi"
Yoksa beklemelimiyim "Bu kalbimin dediği şayet bunu yapmazsam çok uzun bir süre hayattan zevk alamayacağımı yaşama sebebimin kalmayacağını biliyorum henüz kalkışmadım denemedim ama intihar etmeyi düşünüyorum kurguluyorum yapsam mı diye çok soruyorum kendime bir gün gurur yapıp kurtulmak isteyebilirim diye korkuyorum (Ölmekten değilde arkamda bırakacağım ailemden korkuyorum.)".
Kısacası iyisiyle kötüsüyle bir ilişki yaşadık ve sorun benim kıskançlığımın boğma derecesine gelmesiydi ona göre fakat benim kıskançlığımın bu kadar artmasının sebebi ise onun yalanları ve bende kırdığı güven oldu. O hiç hatasız yalansız bir şekilde dursaydı karşımda bende güvenim kırılmadığı için bu kadar kıskanmaz bu kadar kısıtlamazdım onu.
Ve ilişkimizde bir takım özel şeyler yaşadık benim kafama takılan sorulardan birisi elbette birşeyler yaşadık diye sonsuza kadar bana bağlı kalmayacak fakat hayatında ilk ve tek benimle yaşamışken benden ayrılabiliyor olması kafamı karıştırdı biraz.
Lütfen yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel arkadaşlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Yok mu yardımcı olacak?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
peki biraz özel oldu ama bunlar ne tür hatalar?
İki defa olan ayrılığımızda eski sevgilisine dönüp sonrasında pişman oldu ve değerimi anladı.
ona sor onu hala seviyormusun de (eski sevgilisini ) . gözlerinden anlarsın zaten :D
Öyle bir sevginin kalmadığını biliyorum. Beni sevdiğinide biliyorum bu bahsettiğim olaylar uzun zaman önce sonlanmıştı pişman oldu herşeyi fark etti. Şimdiki sorunlar yukarıda yazdıklarım.
bence yenidein deneyin bir şekilde şu an hissediyorum siz birlikte olacaksınız benim altıncı hislerim çook kuvvetlidir :))
Yeniden denemeyi ben zaten çok istiyorum fakat yeniden başlayabilecek bir konum kaldı mı bilmiyorum ailelerimize de yansıttık ilk defa olayı ve yeniden başladığımızda bir problem yaşanmayacak mı bunuda bilmiyorum tek bildiğim eğer yalansız dolansız karşıma dürüst bir şekilde aşk dolu bir şekilde gelirse kıskanmalarımın kısıtlamalarımında normal derecelere ineceği ve ona çok sadık olacağım tüm hayallerimizi gerçekleştireceğim. İnşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim.
Barışırsınız inşallah
İnşallah teşekkür ederim
Barıştınız mı