Terkedilmek mi daha zor yoksa terketmek mi🤔? Terkedilmek mi daha zor yoksa terketmek mi🤔?
Terketmek daha zor..
Terkedilmek daha zor..
İkiside zor..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Terk etmek daha zor, zaten bu yüzden terkedilenler acı çekiyor ya... Çünkü insanlar terketmekten o kadar korkuyor ki başka bir yol bulup karşıya terkettirmeye çalışıyorlar, bu süreç ise terkedilmek istenen kişi için ciddi travmalar yaratıyor. Çünkü terketmek isteyen kişi terketme işini, kendisini deli gibi seven tarafa kitlemek için elinden geleni yapıyor, seven taraf terkeden kişi konumuna sokuluyor, bir de suçlanıyor. Bu da seven bir kalpte acı üstüne acı demek. Bunu ben yaşadığım için biliyorum. Oysa insanlar terketme nedenlerini dürüstçe söyleselerdi , terkedilen fazla acı çekmezdi... Ama yapılmıyor. Şu dünyadaki en zor şey vicdan azabıdır. Ayrılık acısı bir süre sonra unutulur ama vicdan acısı hep karşına çıkar hiç unutulmaz... Bu yüzden terk etmek daha zordur diyorum... Ama sonuçta ikisi de zor... Hele ki terketme işini , seven bir kalbin yapması daha da zor... İnsanları bu duruma sokmayın gerçekten kötü bir durum çünkü...
Seve seve ayrıldıysam ne önemi var sanki de
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
terk edilmek gibi duru ama giden ne kaybettiğinin farkına varınca evlat acısı gibi koyar
Cevap
10Cevap
terk etmekte vicdanin var bitirdikten sonra acabalarin var. huzursuzluk var yani.
terk edilmekte, egon var kibirin var hırsın var.
terk etmek zorken terk edilmek tehlikeli.
bes para etmeyen biri terk ettiginde, egon yuzunden brad pitte donusebiliyor mesela gozunde, igrenc.
terk etmek tercihim buyuzden, vicdanimla benim aramda.
terketdiysem elimden geleni yapmisin eger olmuyorsa yapacak birsey yok. terkedilmek daha zordur benim icin
Seven terk etmez hemserim. Terkedilir. Bu cok daha zor
İkisi de zor da severken terk etmek ayrı bir zor :/
severken terketmek zorunda kalmak da
severken terkedilmekte
zor.
seviyorsan terketmek zor. seviyorsan terkedilmek de zor...
Terketmek zorunda bırakılmak
😭😭😭
Terk edilmek çok zor.. Çok ağır.. İntihar sebebi..
Terkedilmek daha zor.
Bahsedilen iki duyguyuda hiç yaşamadım bilmiyorum
hiç terkedilmediğim için bilemicem
İki ucu boklu deynek
Terkedilmek zor
Niye sevgilinlemi ayrılcan?
terk etmek neden zor olsun ki..
Terkedilmek :)
Terk edilmek
terk edilmek
A dedim.
terkedilmek daha zor
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar