Eski sevgilim fotoğraflarımı ve telefon numaramı yaymakla tehdit ediyor ne yapmalıyım?

1 yıldan fazla bir süre önce sevgilime yüzümün gözükmediği açık bir fotoğraf atmıstım 1 yıl önce ayrılınca tehdit etti. Telefon numaranla fotonu yayarım ünlü olursun falan dedi ama bişey yapmadı dün tekrar aradı fotoğrafların hala elimde yaymak istemiyorum konus benimle diye sizce ne yapmalıyım o manyakla konusmak istemiyorum kesinlikle. Ayrıca şu an sevgilim var ve onunla çok iyiyim ailemle tanıstırmayı bile düşünüyorum bu olayı duyarsa biterim onun için
Güncellemeler
+1 yıl
1 yıl önce tehdit etti ama yapmadı şu an elinde fotoğraf var mıdır yok mudur bilmiyorum sonuçta o kadar zaman geçti
Güncellemeler
+1 yıl
Benim kimseden korkum yok tamam mı ben olsam olsam rezil olurum ama seni de savcılığa veririm tehdit ve tacizden sürünürsün emin ol hiçbişey cezasız kalmıyor. Senin ne kadar iğrenç biri olduğunu da herkes duymus olur. Ne yaparsan yap. Ben yanarsam seni de yakarım
Diye mesaj attım ve dedi ki ben simdiye kadar böyle bişey yaptım mı dedi ben de Mesajlarının hiçbirini silmedim ya hayatımdan çıkarsın ya da ben böyle yaşamam polise gider bu işi bitiririm. Dedim cevap vermedi
Eski sevgilim fotoğraflarımı ve telefon numaramı yaymakla tehdit ediyor ne yapmalıyım?