Çok özledim arkadaşlar herşeye ragmen yaptıklarına ragmen hala özlüyorum ve ağlıyorum nasıl unutabilirim?

Arkadaşlar 2.5 ay olcak 8 ay çıktık çok seviyorum hala yaptıklarına ragmen bir özlüyorum bir umursamıyorum ne oldugunu bende anlamıyorum artık kafayı mı yedim bilmiyorum rica ediyorum sacma sapan yorumlar atmayın Bizim aramız çok iyiydi neyse bir anda bozuldu ben çok kıskancım ama ilk başlarda hiç kıskanmıyodum 7. ayımıza geldik uzaktan bir akrabası olan bir kız 26 yaşında bebeğim diye mesaj atmış bende okudum kıza yazdım felan orda bir parladı heryerden engeledi işte neyse 2 hafta ayrı kaldık ben sinirlendim hediyelerini gönderdm felan çok ağladım yalvardım en onunda gldi ama hayatımı maf etti Soğuk davranıyor umursamıyor tüm hesapları bende ama şüpheleniyorum çünkü öyle davranıyor eskiden böyle davranışları yoktu bende umursamzdım mesaj atmıyor aramıyor sürekli arkadaşlaryla ben aryorum işim var oyun oynuyorum deyip kapatıyor ben çok sevdim karşısında da ağladım kaç defa bak bir sorun varsakonuşalm bu böyle gitmez mutlu mu oluyosun birbirimizi kırıyorz dedim kapatalım konuyu felan dedi hep geçiştirdi sürekli beni suçlu cıkarmak için bahaneler aryodu ama bulamıyodu O kıza laf ettirmiyodu şmdi arkadaşlaryla fotgraf felan atyo seni çok seviyorum dedim o günde sınavdan geldim bende seni oyun oynıycam sonra konuşuruz deyip yüzüme kapattı mesaj attım kendinden soğutuyosun dedim parladı yeter artık bıktım senin kıskançlıklarından bunaldım rahat bırak beni bu ilişkiden bir bok olmzher yerden engelliyorum sen çok iyi birisin kendine iyi bak deyip engellemiş aradım en sonunda açı ne var ne istyosun düş yakamdan dedi seni çok seviyorum dedim bbu ilişki olmıycam beni bir daha arama rahatsız etme dedi öyle bir ağlıyorum ki tlefonda hiç mi sevmedin dedim sevip sevmemek değil istemiyorum dedi yüzüme kapatıı ve ben böyle bir adamı hala özlüyorum ve seviyorum ne parasını yedim ne tipine baktım sadece sevdim ilk defa aşık oldum 23 yasındaydı ama ergenden farkı yoktu kazanmak için hep çabaladım ama olmadı hep geri gitti arkadaşlarım egosunu tavan yaptırdın kimseyi bulamaz gelir sana geri diyorlar.
Çok özledim arkadaşlar herşeye ragmen yaptıklarına ragmen hala özlüyorum ve ağlıyorum nasıl unutabilirim?