Yok wpden engellemek instagramdan bütün sosyal medyadan engellemek çok saçma değil mi ergence ya tamam ayrıldın ama engellemek nedir yani geçmişe saygı olmalı biraz
Cevabın nedir?
+1 yılEskı sevgılı hayatına her yerden udahale edıyorsa bıtmıs bır ılıskı ıcın süreklı mesaj atıyorsa engellenmesınde hiç bir sakınca yok ayrıca şöyle düşün sevgilinden ayrıldın bir kaç ay oldu yenı bırı var hayatında bır gun sevgılını elındeyken mesaj geldı senle soyle soyle yapardık senı cok ozledım bla bla bla dıye sevgılın sana sormazmı eskı sevgılınin numarası nasıl hala sende var ya da neden engellı degıl dıye tek taraflı bakmamak lazım saplantı halıne getırenlerden kurtulmak pek kolay olmuyor
131 Yorumla
Soran+1 yılAma karşısındakinin nasıl bir karakterde olduğunu da biliyo öyle bişey yapmayacağını falan
- +1 yıl
Kişiye baglı değişir ama ben Yenıye saygısızlık olarak görürüm Her ne kdr yaşanmışlıkta olsa hayatımda bırısı varken Eskı sevgılımle ıletısım yollarım açık olmamalıdır Çünkü aynı şeyı bende karşı taraftan ısterım Fakat tel no su olabılır arayıp yardım ısteyebılır Soru sorabılır ama wp ya da sosyal medya hesaplarında bulunmamalı şahsi görüşüm
Soran+1 yılTamam ona bende bişey demiyorum takipten çıkarsın bişey yaparsın ama engellemek de yaşanılanlara saygısızlık bence
- +1 yıl
Engelledimi seni her yerden
Soran+1 yılZaten sadece instagram kullanıyorum ordan engelledi sanırım birde numaramı sildi
- +1 yıl
Sakın iletişime geçmeye calısma döneceği varsada Dönmez Ki dönmesını ıstıyormusun bılmıyorum Yınede soylıyım dedım akında bulunsun Zaten sensız yapabılıyorsa ıyıkı gıtmıstır dersın Ona onsuzkende yapabildiğini güldüğünü eğlendiğini gösterırsen Öyle bır koyarkı hey yavrum hey :D
Soran+1 yıldoğum günü için mesaj atıcaktım ama vazgeçtim atmıcam :) engellediğine göre gayette güzel mutlu bir şekilde hayatıan devam ediyodur yani
- +1 yıl
Erkekler İlk basta hiç özlemezler Oh be kurtulmusum lan derler Sonradan gö tleri tutuşur Bir daha onun gıbısını nasıl bulucam dıye Kı nasıl ayrıldınız bılmıyorum Ama kesınlıkle ıletısıme geçme Kaçan kovalanır gerçekten doğru Hem erkek beynı su sekılde calısır Bu benı ıstıyor ztn ben bı dolasıp eğlenıp geleyım sonra belkı devam ederız bu banko der
Soran+1 yılKötü bir şekilde ayrılmadık birbirimiZi yormamak üzmemek için böyle bir karar almıştık
- +1 yıl
Peki düzelmesını ıstıyormusun Tekrar barışmak yanyana olmak
Soran+1 yılBu engelden sonra mı? Zor gibi ya
- +1 yıl
Şimdi gururu Bırak Sevgili sigara gibidir Alkol gibidir bagımlılık yapar Bir nevi alıskanlık Her gun konustugun Her gun yuzunu gordun ya da Görme gereksınımı duydugun Özledıgın sarıldıgın Dokundugun kişi hayatından çıkınca Insan kolay vazgeçemez Aslında ınsanlar alışkanlıklarından vazgeçemez Biz Ülke olarak kadınlı erkeklı hastalıklıyız Kız çok sevse bıle toz kondurmuyor Erkek çok sevse bıle Aldatıyor Değişik yani Her ne olursa olsun Ilk adımı atma Bu arada aynı iş yeri aynı okuldamısınız
Soran+1 yılBu sefer ne olursa olsun hiç bir şekilde bişey yapmam ona yok değiliz
- +1 yıl
Sende ıstemıyorsan kurcalamanın anlamı yok Seni yormayan Yıpratmayan Insanlar Edin Gerisi çekılecek gıbı değil tahammul derecesını zorluyorlar
Soran+1 yılAynen biz beraberken daha çok yoruyoduk birbirimizi olmadı o yüzden tekrardan bişeyler yaşansa bile sonuç yine aynı olur değişmez o yüzden dediğin gibi kurcalamaya gerek yok sanırım
- +1 yıl
Kendınden Emın karakterlı olgun bır adamla olsun olucaksa Diğerleri çok can yakıyor Erkekler Göründüğü kdr masum canlılar değil
Soran+1 yılKesinlikle ama tanımadan bilemiyosun işte
- +1 yıl
O yuzden ince eleyıp sıkı dokıcaksın
Soran+1 yılAynen birden güvenmemek lazım
- +1 yıl
Kesınlıkle hiç bir erkeğe güvenme çok ciddiyim Bak en kotu bu sitede goruyoruz Sevgılıme foto attım şımdı benı tehdıt edıyor Sevgılımle birşeyler yaşadım evlenecektık ayrılmak ıstıyor onu nasıl gerı dondurcem ya da bir sürü şey Sen sana kendın için lazımsın Erkeğin kaybedicek bir bekareti yok Evlenınce Açıklama yapması gereken birisi yok Etraftan o. diye yıyecegı damgası yok Ailesine açıklama yapma gıbı bır derdı yok Zaten efendi Seven adam böyle durumları talep bile etmıyor Benden sonra napar dıye yarın bır gun ya ayrılırsak aılesıne nasıl açıklar ne kdr çok uzulur dıye Seven adam sevdiği gece uyurken kabus bıle gorsun ıstemez Kı gunumuz ılıskılerı bırbırlerınden neler ıstenıyor Allah sonumuzu hayır etsın
Soran+1 yılÇok güzel dedin valla ne olacağını düşünmesi laZım iki tarafında yarının ne getireceği belli olmaz kız erkek bu devirde hepsi aynı artık
- +1 yıl
Bencillikler Hep ben lerle dolu güzel kardeşim günümüz ilişkileri Böyle bir B o ka varılmaz Ya ben hayatıma bırının gırmesınden korkuyorum Sureklı kalkan duvar dolaşıyorum Gene yıpranmıyayım dıye
Soran+1 yılTabi kendini düşünecek ama sınırında olması gerekir her şeyin hep öyleyiz aslında duvarlarımızla geziyoruz artık zarar görmeyelim diye yapılan her hatadan ders çıkarıyoruz
- +1 yıl
19 yasındayım ama kendımı 25 28 yasında bır bedene hapsi olmuş gibi hissediyorum Kendı yaşıtlarım Çok çocuksu gelıyor Uzaklaşıyorum soguyorum Rotayı Yukarlara çekmek bıle aklıma geldı kendıme yakıstıramıyorum
Soran+1 yılOlgunluk yaşla alakalı değil ya yaşadıklarına göre değişir
- +1 yıl
Bir haylı yorucu geçti
Soran+1 yılBizi çok üzdüler
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok Geçmişe dönemeyız Önümüze bakıcaz Doğru adımlar atmaya calısıcaz
Soran+1 yılDoğru ve sağlam aynı hataları yapmadan
- +1 yıl
Kesinlikle
Soran+1 yılHayırlısı artık
En İyi Cevaplar
malca bir durum benimde başımda var mesaj atmıştım ister istemez özlüyo insa baktım engellemiş ne var ne yok :)
10 Yorumla
Bencede, biz mesela sevgilimle ayrıldık ama hiç öyle bir şey yapma gereği duymadım, aksine arkadaş olarak konuşuyoruz, böylesi daha iyi yani engelledikten sonra engeli kaldıranları da anlamıyorum madem kaldırıcaktın niye engelledin 😃 insanlar çok değişik gerçekten anlamak zor
20 Yorumla
+1 yılÇocukluk tabiki ya ne oluyor sanki engelleyince
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
21Cevap
Bizde bugun ayrildik bana engelle dedi bana gore degil boyle basitçe şeyler sen once beni beyninden kalbinden engelle dedim lafi caktim 😉
111 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi olmuş 😂
Soran+1 yılHiç uğraşamam valla 😂
Soran+1 yılBu saatten sonra baksa da bir bakmasa da bende bu gün bitirdi kendini 😂
Soran+1 yılAynen ayy bende çok salakmışım ya iki gün sonra mesaj atıcaktım doğum gününü kutlamak için 😂
Soran+1 yılAynısını bende dedim ama hata bende ona kendisini hint kumaşı gibi hissettirdim 😁 Bu gün ki davranışından sonra atmam yani ne olursa olsun
- +1 yıl
Sana bise diyimmi benim ayrildigim zamaninda beni engelledi 3ay sonra da acti ama ben kiyamadim gene affettim bak bugun ayrildik zamaninda sevgiliydik simdi evlilik yuzunden ayrildik oldu dedik ama olmuyor sana tavsiyem cok cok asiri seviyorsan donerse dusun ki donecek biliyorum seninkide. Ama donerse de gene ayrilacaksiniz o alisti beni affetti gene birakacam dicek ben yaptim sen yapma
Soran+1 yılSenin yaptığının aynısını bende yaptım gitti geri geldi ben hep mal gibi affettim çünkü çok seviyodum ama bir süre sonra olmadı git git gel nereye kadar böyle devam edebilir ki her seferinde ben mesaj atardım vs. Kıyamıyodum ya ama o bana hiç acımıyodu bile umrunda değildim çünkü ama artık akıllandım asla yapmam kendime acı çektiremem bu yüzden hatta bu en son ayrıldıktan sonra bana öyle bir rahatlama öyle bir mutluluk geldi ki anlatamam ya
Engel degil de ortada bir haksizlik varsa ole cok da dostane ayrilinmadiysa tamamen faceden her yerden silinmeli tum irtibat kesilmeli
13 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir şekilde ayrılıktan sonra tabiki sen mantıklısı ama başka şekilde saçma takipten çıkarsın engele ne gerek var ki
Soran+1 yılAynen takipten çık sil bişey yap ama engellemek saçma umrumda değil engellemesi falan
Unutmayı kolaylaştırmak ve yeni bir ilşkide sıkıntı yaratmaması açısından engellemek mantıklı.
61 Yorumla
Soran+1 yılAylar geçtikten sonra falan 😏 Takipten çıkarsın da engellemek değişik
+1 yılYani saçmalığın daniskasi sanki engelledin eline bir şey geçti
12 Yorumla
Soran+1 yılBakmak istedikten sonra başka yerlerden de bakılır bunu hiç düşünmüyolar ama 😂
- +1 yıl
Aynen
+1 yılŞunu çevremdeki herkese saatlerce anlattım, millet hala birbirini engelliyor. Konuşmak istemiyorsan konuşmazsın, olur biter!
23 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya yazma takipten çık ama engellemek gereksiz
- +1 yıl
Kafana daha çok taktığını gösteriyor aslında. Cidden "engelledim geçti" düşüncesi değil, "engelledim peşimden koşsun ben ona yüz vermiyim ama peşimden koşmazsa da burnundan getiririm" düşüncesi sadece.
Soran+1 yılOldu ya başka isteği var mı gidenin peşinden koşamam onu yaptım bir kere ikincisi olmaz
+1 yılBuna katılmıyorum. Belki o kişi sevgili yapmış ve sevgilisi görmesin diye maziye çizgi atmıştır. Sen sevgilinin sosyal medyasında eski sevgilisini görsen içine kurt düşmez mi? Üzülmez misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılTakipten çıkarsın
- +1 yıl
Belki çıkarmasını bilmiyordur. Her ihtimal var. Ama ayrıldığınız hafta ile ayrıldığınız ay sonra böyle yapanlar arasında büyük fark var. Eski anıları gözüne gelmesin diye de böyle bir şey yapmış olabilir.
Olabilir, Ama insan ayrılırken bile birbirine saygılı olmalı
Just.10 YorumlaHaklısın. Ben ama sırf stalklamak için engellemedim... 😅
10 Yorumlasacma degil canim. engelleri insan kendisi icin koyuyor. engellersen sen gormezsin.. gormezsen de acin cabuk gecer.
32 Yorumla
Soran+1 yılİyi de görmek veya bakmak isteyinse insan her yerden bakabilir ki
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) aslında mantıklı ama mantıksız aşk zaten mantık üzerine kurulamaz :)
10 YorumlaKorku sariyor bazikileri.. :) Hadi kiz bisi derse yeni kiza :P
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek mi yok s. ktir et bende aynı durumu yaşamak üzereyim ama önemseme kimse senden değerli değil
23 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda değil ya sadece saçma buldum 😂 bir de aylar geçtikten sonra gereksiz yani
Cevap sahibi+1 yılUmrumda olmasaydı bunun sorusunu bile sormazdın gizliden takip ediyordun onu sanarım iyi yapmış seni yormamış
Soran+1 yılYok ya umrumda değil gerçekten sadece bir kaç kez konusu geçince bakıyodum o kadar sonradan farkettim
geçmişe saygı değil lanet okuyorlar biliyormusun? Senle geçirdiğim günlere lanet olsun gibisinden ;)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki yilki ayrildik hala fecebok skype nin sifresini degismedi eski sevgilim
ben degistim sifrelerimi00 Yorumla
+1 yılGeçmiş geçmişte kalmalı. Orda burda görmeye ne gerek var.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılBen engellemem ama takip falan etmem yani
12 Yorumla
Soran+1 yılTabiki bende takip etmem ama aradan o kadar zaman geçtikten sonra engellemek falan gereksiz yani
- +1 yıl
Tabi
Ne engelleyeceğim yahu. ha var ha yok banane.
10 Yorumlaevet kesinlkle haklısın. çok koyuyor ama be :(
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma evet bende yaşadım
113 Yorumla
Soran+1 yılAynen bir de aylar geçtikten sonra engellemek nedir 😂
Cevap sahibi+1 yılBenimki 5 ay geçince engelledi düşün mesaj atmadığım halde sonrada mesaj attı öyle bir mal 😂
Soran+1 yıl😂 tuhafmış ya o salak
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki günahım neydi 😂
Soran+1 yılBahtsız bedeviyiz biz 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAynen ha 😂
Cevap sahibi+1 yılSeni ne zaman engelledi
Soran+1 yılAman kurtuluyoruz işte böyle saçma insanlardan şanslıyız aslında 😂😂
Soran+1 yılDaha yeni engellemiş belki 1 saat falan olmuştur
Cevap sahibi+1 yılNe zaman ayrıldınız
Soran+1 yıl1 buçuk ay falan oluyo öyle kötü bir şekilde de ayrılmadık
Cevap sahibi+1 yılMantık yok ki bunlarda çocuk diyecem yaşı büyük
Soran+1 yılAskere gidecek nerdeyse olgunlaşsın biraz
+1 yılbiz de yaptık zamanında ama saçma gerçekten
20 Yorumla
+1 yılGenelde bunu kizlar yapiyor
10 Yorumla
+1 yılO saygı geçmişinin nasıl geçtiğine bağlı birazda
10 Yorumla
+1 yılSilip atiyorsam ulasmasin diye engeli de cakarim
00 Yorumla
+1 yılFazla ergence
20 YorumlaSaçma değil. Hayatından çıkartıyorsun sonuç olarak
10 Yorumla
+1 yılbence de :) çocukça
10 Yorumla
+1 yılEğer sürekli yazıyorsa engel şart
00 YorumlaBence normal saçma değil
00 YorumlaRahatsız falan ediyorsa engellerim
00 YorumlaErgence evet
20 YorumlaErgen işleri.
10 Yorumlayani doğru
10 YorumlaBencede
10 YorumlaSaçma acizler işte
10 Yorumla
+1 yılYoo bence
10 YorumlaEngelledi mi seni?)
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😂 Engellemesi sorun değil ya istediğini yapar ama aylar geçtikten sonra yapması falan çok saçma
Soran+1 yılAman şu anda biraz geride kalsın o işler 😂
Soran+1 yılAmann giden gitsin valla hiç peşinden koşamam o hatayı bir kere yaptım ikinciye yapamam
- İnternet & Teknoloji konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılYani yani
00 Yorumla Ona bağlı
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Ayrıldıktan sonra bu engellemeler çok saçma değil mi 😏 ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım