Güncellemeler
+1 yıl
Herhalde başkası var ne bilim
Bahsettiğim kişiyi sevmiyorum bile yani duygularım çok yoğun değil hoştu bu kadar ama ona sorsanız aşkımdan ölüyordu ve durduk yere terk etti. Erkekler neden anlamsız hareketler yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlgi vermediğiniz için ortalık yerde bizde bırakabiliyoruz bazen
Ben veriyordum ilgi. O ise darlıyordu ve o gün bile hep beni arayıp darladı ben bi şey demedim hep suyuna gittim. Aldığım karşılık ayrılık
Yani bence istediği ilgiyi vermemissindir çünkü bir erkeğe ilgi verirsen nolursa olsun her zaman sende olur
Verdim abi verdim bilp bilmeden konuşmayın ya
Bana ne patlıyorsun sanki ben engelledim seni alla alla başlıkta onu zaten sevmediğini söylüyorsun sevmediğin birine neyin ilgisini verebilirsin.
Uzun süredir tanımadığım birini yoğun duygularla sevmem yalan olur hoşlanıyordum işte
Hoşlanmak bazı şeyleri çözemiyor ya zaten adım atmalıydın yoksa kaybediyorsun karşındakini.
Abi çocuk zaten kırk yıllık sevgili ilan etti bizi ben her zaman ilgili tatlı şeyler yazdım iltifatlar ettim hatta ilgim arttıkça bu uzaklaştı
Öncesinde buluştuk yakınlaştık nasıl ilgi vereyim daha?
Eğer bana karşı yalan söylemiyorsan bu dediklerin doğruysa yani iftira olsunda istemem ama demek başka birini seviyor eğer sorun sıkıntı ailevi vs olmadıysa başka bir kız hayatında olabilir veyahut sıkılmış olabilir çünkü biz erkekler bazen istediklerimizi cümlelere dökemiyoruz ve kadınların anlamasını bekliyoruz.
Cinsellik anlamında yakınlaşmak ayrı maneviyat anlamında yakınlaşmakta lazım
Sürekli ne kadar uyumlu olduğumuzu söylüyordu ama sanırım psikolojisi bozuk ve başka birini bulmuş olabilir. Sevdiğini sanmam ama bulmuştur.
Neden dolayı psikolojisi bozuk mesela?
Ailesi sorunlu biraz ayrılar falan hep çocukluk travmalarından bahsederdi.
Sıkıntısı var o yüzden olabilir çünkü bazen bendede oluyor insanlarla muhabbeti kesiyorum şu an engelledi mi seni
Hayır aslında dolaylı ayrılalım dedi şu an böyle ilişkiye vakti yokmuş gibi şeyler söyledi bahane ben de ne diyim dedim yüzüne kapadım zaten 2 hafta sonra instadan çıkarmış
Belki kötü süreçlerden geçiyordu neden ona destek olmayıp hemen ayrıldın siz kadınlar niye böylesiniz sonrada tekrar bizi arıyorsunuz neden terk etti diye.
O ayrıldı abi benim sana vaktim yok diyo ne diyebilirim ben? Hakkaten kadın düşmanlığından kafayı falan mı yedin?
Senden ayrılıyorum diyen adama nolu ayrılma diye yalvaralım
Neden zamanın yok demek çok zor olmamalı sorgulamak altında bir neden aramak zor olmamalı bence
Yalvar demedim ki sadece neden ara dedim
Zaten bi sebep söyledi şu yüzden zamanım yok diye tamamen uyduruk bir sebep benim hayatım okulda kütüphanede geçer zaten bunu sorun etmem ve konuşmuştuk o buna kafa yoramam uğraşamam dedi. Bana diyecek bi şey kalmıyor sordum herhalde
Şimdi anladım o halde cinsel ilişkiden dolayı ayrılmış senden çünkü okulda kütüphanede dediğiğn için onunla "ONUN" istediği şekilde zaman geçirmediğin için olmuş olabilir üzülmene gerek yok bir şarkıda dediği gibi tutmayın yol verin gidene gidene... zaten sevmiyodun salla
anlamsız geliyor olabilir ama herkesin bir sebbei vardır sadece dile getiremiyordur.
Konuşmayı dene
Durduk yere bi telefonla ayrılıp sosyal medyadan silen birini aramak mı?
Ama o kişiyi burada soracak kadar önemsiyorsun?
Siz hakkaten kafayı yemişsiniz hayatımdan biri çıkacak ve hiç soru işaretim olmayacak hayatıma öylece devam mı edecem? Sosyopat değilim ben?
Seni önemsememiş basıp gitmiş
Önemsemediğini anladık sabah 3 saat önce önemseyip birden vazgeçmenin bir sebebi olmalı sorum bu öylesine bir soru bir sitem bu kadar.
Başkasını bulmuş
illa sebebi vardır
Benle alakalı bi sebep belirtmedi onun dışında kıytırık sebepler işte insan niyesini merak ediyor