Ayrılmak için bahane değil mi bu?

Askerdeki sevgilimle ayrıldık Dün ben cocuğa darıldım beni boğuyorsun dedi ama söyle oldu sigara için dısarıya cıkmış bende beni neden aramadın konuşurduk dedim oda dedi ben 1 dk için seni mi arayacağım kimseyi aramadım ben dedi tartıştık ordan kalbimi kırdı ve bu 1 değil yani birikmiş olarak sonra kapattık teli dün gece acmadım telini çok üzüldüm çünkü bugün aradım açtım tartıstık ve gönlümü almadı özür dilemedi brn özür dilenecek bir şey yapmadım almıyorum gönül falan istemiyorsan ayrıl dedi bundan sonra böyle dedi kimse için uğraşmıucam dedi üstüme geldi ben ağladım telefonda bir de ağlıyacakmısn dedi böyle küçümser gibi daha da sinirlendim bende tamam dedim ayrılalım oda tamam dedş kapattık hemen aradım sonra konuştuk artık geri dönüşü yok dedi ben artık ilişki istemiyorum dedi ne yaparsam yap artık olmaz bizden dedi gelecek düşünmüyorum ben seninle artık dedi ayrılmadan önce şey dedi sen sanki meleksin dedi benden çok şikayetcisin dedi bende dedim sikayetciysem düzeltseydin kendini dedim. Olmaz bizden artık dedi ve gitti.
Ayrılmak için bahane değil mi bu?