Sevgilim benden vazgeçti?

Üniversiteye yeni başladım burda bir kızla tanıştım konuşmaya başladık başlangıçta ben bu kadar yoğun duygular yaşayacağımı tahmin edememiştim olursa olur gözüyle bakıyordum. kız arkadaşım tesettürlü biri ve dinine çok bağlı allaha şükür beni etkileyen durumlardan biriside buydu zaten çok kısa zamanda birbirimize güvendik ve gelecek planları yapmaya başladık gayet emin adımlar atmaya çalışıyorduk bir gün elini tuttum ve bana benim görüşlerime ters lütfen tutma en azından sana tamamen güvenmem gerek dedi bende anlayış gösterdim sonraki buluşmalarımızın birinde yeniden tuttum ve bu sefer söz verdirtti bende vermek durumunda kaldım. daha sonra arkadaş çevresiyle çiftler halinde bir pikniğe gittik ve ben ambiyansada güvenerekten elini tutmuştum orda bişey demedi ama sözümü tutmadığım için kızdığı belliydi akşam tribini de attı ertesi gün konuşmak için gittiğimde işler beklediğim gibi olmadı ve tartıştık ve ben biraz bağırdım seni seviyorum daha ne yapıyım diye sonra kötü oldu ve eve gitmek istedi evine bıraktım neyse ben biraz rahat bırakıyım dedim sonra haber aldım barışmak istemiyormuş. bana olan inancı ve güveni kırıldı ve verdiğim sözde basit bir söz değildi kendi üzerine söz verdirmişti bu yüzden savunulacak bir yanımda yok aradan 1 buçuk ay geçti okulda en azından selamlaşıyorduk bugünde beni artık hiç istemediğini ve sevmediğini söyledi ben de ona bu kadar kesin konuşmamasını allah ne gösterir bilemeyeceğimizi ve benim kalbimi kırmamasını aksi takdirde bişeyler değiiştiğinde geri dönmek isterse onu sevmeye devam edecek birinin olduğunu bilmesini istedim oda tamam ama bişey değişmeyecek dedi bende bunu zaman gösterecek dedim ama aradaki 1 buçuk aylık süredede onu bunalttığımın farkındaydım bu şekilde patlamasını ummuyordum keşke böyle olmasaydı ama olan oldu ve benim elimden sadece beklemek geliyor sevmiyorum diyo ama gözlerinden anladığım kadarıyla hala bana kızgın ama sevdiğine inanıyorum geri dönerse onu bekliyeceğim
Sevgilim benden vazgeçti?