Sevgilim Benden Vazgeçti Mi?

Şimdi şöyle biz iki buçuk aydır çıkıyoruz ve bu iki buk ayın son 3 haftasında görüşemedik malesef. Genelde o bana ilgi gösterirdi bende elimden geldiğince çabalardım ama utana bir insanım sanırım ona yansıtamadım. Daha sonra bigün bu konu üzerine kavga ettik bana beni umursamıyosun ilgilenmiyosun sevmiyosun artık bende ilgi sevgi bekliyorum dedi ve ben ona hak verdim. Son 1 haftadır hiçbi an boş bırakmıyorum yazıyorum arıyorum ama benimle ilgilenmiyo. Artık konuşmak mı istemiyosun diye sordum ve hayır yazmanı istiyorum dedi ama beni umursamıyo bir kız kardeşi gibi gördüğü bizi tanıştıran bir kız var ve kız sonuna kadar bizi destekliyo seviglisi de var hatta onunla konuşuyo. Şimdiye kadar zaten böyleydi ama ben onun sevgilsiiyim ve kız geçen gece küsmüş ona diye geldi bana anlattı kardeşlik görevimi yapamıyorum diye ve düşündüm o an tamam kızkardeşi görüyo ama ben onun sevgilisiyim beni daha çok önemsemesi gerekmez mi. Neden böyle yapıyo cidden anlamıyorum ayrılalım dedim istemiyorum dedi ne yapıcağımı şaşırdım artık kız küstğ telefonunu kapadı diye şimdi o da telefona bakmıyo deliricem az kaldı artık.
Sevgilim Benden Vazgeçti Mi?