Eşim beni aldatıyor ama sürekli inkar ediyor?

2yıldır evliyiz, ondan öncede 2yıllık ilişkimiz vardı. Evlenmeden önce de internetten başkaları ile konuştuğunu en az 3-4 kez yakaladım, internette arkadaşlık sitelerinde yakaladım. Evlendikten sonra da skype da tanımadığı kişilerle konuştuğunu gördüm, inkar etti, ondan sonra konuşmalarını hic görmedim ama skype indirdiğine dair birşeyler buldum. En son olay ise, ben dışardan eve geldim kapı üstten kitliydi, zili defalarca çaldım ben kapıda beklerken içerden bilgisayarı kapatma sesi geldi, ben tabiki gene şüphelendim kapıyı açınca niye bilgisayarı kapattın dedim kablosuna ayağım takıldı dedi, o gün bir daha hic konuşmadık. Ertesi gün bilgisayarı açtım, silinmişlerde skype vardı, skype I indirmiş ve ben kapıda beklerken silmiş. Bunları soyleyınce sen paranoyaksın herşeyi takip ediyorsun dedi, kabul etmedi, bir haftadır konuşmuyoruz ve ayrı yatıyoruz. Ben ona 'kabul etmediğin ve bu durumu düzeltmediğin sürece ben yokum' diye söyledim ona da cevap vermedi. Eşimi seviyorum ama bu ömür boyu bu duruma katlanacağım anlamına gelmiyor, boşanmak çok kolay değil elimde de çok fazla somut bir şey yok. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Eşim beni aldatıyor ama sürekli inkar ediyor?