Babam annemi aldatıyor ne yapabiliriz (detaya bakın lütfen)?

Ben kendimi bildim bileli babam annemi aldatıyor ve annemde bunu biliyor. Üstelik bir kadınla değil belki yüzlerce kadınla telefonda konuşuyor gerçekte buluşuyor ama hiç birine ulaşamıyoruz. Bir ara anneme bir daha evlenmek istediğini söylüyordu ısrarla annem de boşanırım deyince daha o konuyu açmadı ve bu olaydan sonra annem başka bir kadından çocuğu var kesin diye düşünmeye başladı. Ayrıca bu olaydan sonra babam bize maddi olarak sadece evin ihtiyaçlarını almaya başladı ne zaman paraya ihtiyacımız olsa para yok diyordu yaklaşık 15 senedir böyle... Şimdi asıl olay dün gece annem uzun zamandır yapmadığı bir şey yaptı babamın yedek telefonunu aldı ve içindeki mesajları numaraları hep aldı ben de o sırada içeri girdim gördüm her şeyi. Annem ağladı resmen artık benim yüzüme bakmıyor zaten belli başka birilerine gittiği falan diye. Çok dokundu bana. Ben de şu anda çalışıyorum ama asgari ücret alıyorum ve seneye evlilik düşünüyorum 3 kardeşim var biri askerde diğer ikisi lisede. Boşan dedim artık yapılacak pek bir şey kalmadı diye ama boşansa ayrı eve çıkmak zorunda kalacağız nasıl geçiniriz diye de düşündük. Babam memur nafaka ne kadar verilir bilmiyoruz. Bugün konuşacak babamla ya düzel ya da boşanacağım diyecek. Sizce ne yapabiliriz bu durumda annemin başlı başına bir eve ihtiyacı olacak biz yıllarca yanında kalamayız devlet destek verir mi bu durumda. Lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin gerçekten zor durumdayız?
Babam annemi aldatıyor ne yapabiliriz (detaya bakın lütfen)?