Diye haber yollamış arkadaşımlar...
Onu çok özledim ama beni terk etti, ne yapayım?
Diye haber yollamış arkadaşımlar...
Çok eski zamanlarda, uzak bir diyardaki bir kasabada, genç ve güzel bir kız ve yakışıklı sevgilisi yaşarmış. Bir gün bu kız sevgilisi tarafından terkedilmiş. Kız üzüntüden perişan olmuş. Çok ağlamış. Çünkü sevgilisi onun herşeyiymiş; biricik aşkıymış. Onu o kadar seviyormuş ki...Kız büyük bir ayrılık acısı çekiyormuş şimdi. Hiç dinmeyecek gibi görünen keskin bir acı...
Genç kız bu büyük acıya dayanamamış ve sonunda aynı kasabada yaşayan meşhur bir filozoftan yardım istemeye karar vermiş.Yaşlı filozofun evine gitmiş. Filozof, kızın derdini dinlemiş, sonra içeriden boş bir kase getirmiş. Kaseyi kıza uzatarak ona şöyle demiş:
- "Eğer bu kaseyi, hayatında hiç aşk acısı çekmemiş bir insanın evinden aldığın pirinçlerle doldurup bana getirirsen, çektiğin bu aşk acısını unutturacağım."
Bu vaadi duyan kız, ev ev dolaşarak o kasabada hiç aşk acısı çekmeyen bir kişi aramaya başlamış. Uzun bir zaman geçmiş ama kız geri gelmemiş. Günler sonra gözüken kız, filozofun kapısını tekrar çalmış. Filozof kapıyı açmış. Kapının önünde duran genç kızın elindeki kase bomboşmuş. Kız, yaşlı filozofun önünde saygıyla eğilmiş, boş kaseyi ona uzatmış ve şöyle demiş:
- "Anlıyorum."
Edit: Sen mesaj at sen .. Seni çok özledim diye , unutamıyorum de. Geri döner sana
durum sandigin gibi degil... yoksa yazardim
Hanımefendi , sorduğunuz soru mesaj yazasım geliyor ne yapıcam demişsiniz ? Bende size mesaj atın dedim. Sonra gelmiş durum sandıgın gibi değil yoksa yazardım diyorsun. Lütfen çelişmeyin kendinizle. Durum sandığım gibi değilse atma mesaj? Unutmaya çalış onu boşver. Buraya soru sorup aklına bile getirme.
kalan taraf hep acı çekiyor giden gittiği gibi kalıyor hayatını yaşıyor ... biz ne yapıyoruz arkalarından ağlıyoruz hayatımızı ziyan ediyoruz çektiğin acıyı anlıyorum bende çekiyorum ama güçlü olmalısın nyapabilirisin asla mesaj atma tabi yinede sen bilirsin
Aynı benim durumum...sakın yazayım deme, o terketmiş ve yazmıyorsa barışmak istemiyorsa sen kenarda durmalısın...yinede sen bilirsin...
Cevap
11Cevap
bunu kabul et! terkedilidin bu defada gelirse aldatacak, katlan acını dindir benim gibi!
Yazma dirayetli ol yolcu yolunda gerek.Belki o yola başkalarıyla çıkmış hiç değme mutlu olsun
Yazma bence bırak aklı başına gelsin o yazsın.Sen yazarsan kendini değerli görecek ve uzaklaşıcak senden ...
Bu kadar zor olmamalı birkaç tane mesaj at. anlamlı bir şarkı gönder(pembe mezarlık)
Aklını başka şeylere yönlendir.
Enerjini harcayacak başka şeyler bulabilirsin..
yapacak birşey yok...yoluna gitmeni tavsiye ederim...neticede senin kadar sevememiş...
Konu neydi? Ya da boşver aşkını kalbine göm. Acını çek unutmaya çalış.
istemeden oldu demek ne demek ya.
oyyy kıyamammmmm sanaaa:((
Onu herşeyinden silmediğin sürece unutman çok zor.
unut gitsin be napacan .p
yazma o yazsın..inat yap azcık.
yaz ozaman sıkma kendini koyver gitsin
Mesaj yaz
başka birini buluver hemen
Mesaj yaz o zaman.
salla gitsin
kendi başını ye.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar