ama bana hep diyor yeni sevgilin olursa bunu söyle böyle yaparsin
bana ait olan herseyi saklamis simdi ben anlamadim bunun amaci ne sizde bana dönmek istedigini hemen demekmi istemiyor yoksa gercekten arkadaslik kurmak istiyor anlamadim?
Arkadasim sen kac yasindasin bilmiyorum ama Kiz seni oltanin ucuna takmis atip atip cekiyo. Amaci ne olabilir demissin? Görmüyormusun amaci tamda bu ! Aklina düsürmüs kendini sen buralarda cözüm bulmaya calisiyorsun. sana aci cektirmek, kafani karistirmak ve aci cektigini gözleriyle görüp egosunu tatmin etmekten baska bir istedigi yok. unutma Kadinlarin cogu basit ve sinsi yaratiklardir. Vicdan , aśk sadece dillerindedir bu kasarlarin. Bak bu senle daha bulusmak isteyecek ama özledim, ama son kez diyip Hatta sevgilisi varken senle yatmaya kalkicak. Sen sen ol kendini aptal yerine koydurtma senle oynamasina izin verme. Bana güven yillarca türkiyede striptiz showlar yaptim bu karaktersiz pislikleri en iyi ben tanirim. evli nisanli farketmez önüne gelen adamin altina girerler , böylesi senleykende kactane sevgili yapmistir ruhun duymamistir. intikam alcam derken , egosunu sisirme bunun. En güzel intikam gercekten silmek köpek yerine koymamaktir. Kimbilir numarayi hangi herif yüzünden degistirdi ya da kullanim opsiyonlari yüzünden sanada yeni numarayi vermesinin tek yolu bu ayaklar , mutluyum demesinin amacida gercekten mutlu olmasi ve bunu senin hissedip aci Cekmen ve bu aciyi aśk sanip pesinde sürünmen. Amac kendi egosunu sisirmek belki yeniyi kiskandirmak. Sen burda kendine pay bicmeye calisiyorsun yok özlemismi yok o mu bu mu. Görmüyormusun senin duygularin önemli olsa baskasina böyle kosabilir dokunabilirmiydi? ya da gercekten sevse? Umutlari olmasa bile gercek asiklar diger yarilarini bekler. Bunlar zamane kasarlari maalesef kadinlarin yüzde 90 i böyle. dedigim gibi evet asik oluyorlar ama herkese erkekler burda sadece degisken. öyle ucuz ve basit bunlarin aski. sen gercekten sevdigin icin ve oda bunu bildigi icin seni böyle Can cekistiriyo. aklini basina al bu pislikleri ez gec. ezdirme kendini.
boştadır canı sıkılmıştır terk edilmiştir bu üç ihtimal olabilir sakın geri dönme gelirse yine tekmeyi atar sana az bir zaman sonra en iyisi onunla uğraşmamak senden sonra başkası elini tutmuş okşamış belki ilişkiye girmiş tekmeyi basmış olabilir ondan sana hayır gelmez böyle birini mi alacaksın evin yıkılır akıllı ol düşünme ve salla kim bilir hangi parkta , hangi kafede sevişmiş çıktğııyla mutlaka yapmış el ele tutuşmalar gülüşmeler gördün mü bak artık ondan nefret et ve onun ismini bile anma çok yazık edersin kendine
araması terk edilmiştir kısa bir zaman önce de olabilir sende bulduğunu başkasında bulamamasındandır senin ona verdiğin değer gerçekmiş başkasının değil işte nedeni de bu sakın dönme seninle oynuyor onu unutmalısın bu senin için daha hayırlıdır sen acı çekerken o yeni biriyle el ele tutuşmalar gezmeler sohbetler telefon konuşmaları çay içmeler canım aşkım demeleri bunun için ondan sana ne sevgili ne de eş olur salla gitsin bu kadar üzülmeye değmez sen gerçekten sevdiğin için böyle oluyor
Senı sevseydı senı o sekılde bırakmazdı ve senı gercekten sevmek degıl hıc dusunmemıs bıle "benı ararsan numaramı degıstırırım"bu soz ne demek hıc mı hatıran yoktu emegın yktu.bazı ınsanlar ayrılınca numaradanda olsa arkadas kalalım der bu ıse baskası ıcın senı ezmıs gecmıs umursamamıs bıle.demekkı sımdı ayrılmıs sevgılısınden bosta kalmıs aradıgınıda kendını seven senın kadar deger verenı bulamamıs ondan sana mesaj atmıs .ben senın yerınde olsam cok sevsem bıle benı baskası ıcın bırakan bırını hemde adam yerıne koymadan arkasını donen bırının yuzune bıle bakmam.sakın sevıyorum sevıyorum deme boyle ınsan cok sevsen bıle unutulmaya layık bır ınsan...
uzun sonra arayan eski sevgililer ikiye ayrılırmış canı çekenler acı çekenler bnc sen salla eğer sevmiyorsan benim bi ilişkim var artık arama beni falan de tersle yani bırak
Cevap
9Cevap
bak sakın umutlanma bişeyden , çünkü bu umut o kadar tehlikeli bişeydir ki insanı yiyip bitiredebilir, sana servette kazadırabilir. Sen bekle dostum, ama unutma bardak kırılmışsa , yapıştırsanda eskisi gibiolmaz, bence gidene gel, gelene git deme sen sen ol
amacı ne olursa olsun seni terkettiği gün onu hayatından silmen gerekliydi ama geç degil silmediysen şimdide silsen olur... birde üstüne birini bulmuş oh oh beyimize mutluluklar! kesinlikle bir daha onla işin olmasın ararsa da net ol net konuş sen beni terkettiğin gün ben seni sildim beni niye arıyorsun de, bundan sonra hayatımda kimse olmasa da sen hiç olmyacaksın de...
giden her zaman kaybedendir unutma ona bir şans daha vererek basit olma!
sevgilisinden tekme yemiştir.sonra şöle bi oturup düşünmüştür ondan nası intikam alırım haa beni seven bi deniz_82 vardı dur ararsam bana döner yolunu yapıyımda bu sevgilim deli olsun demiştir.kullandırtma kendini.seni başkası için 1 kere bırakan bida yapar.
yolunu yapıyo işte.
eğer yaşın mesleğin de doğruysa bu yapılmaması gereken bişey seni niye yarı yolda bırakdı ki işin de var yaşında yerinde
sorun yas degil meslek degil gardas bir severek ayrildik uzak iliskimizi vardi
ama benden iki hafta sonra baskasini buldu ve bir ara sonra dedi görüsmeyelim simdi bugün geldi cagri atti baska numaradan
dedim numarana ne oldu dedi kart kirildi yeni numara falan yalanmi
belki ozaman numarayi kirdi atti ben aramayim diye ama neden simdi aradi?
bak abi az çok telden anlarsan hat kırılsa bile eski nosunu almaya hakkı var bu 1 başka senden ayrılınca hemen bi başkasını bulmak ne demek oluyor bu da 2 sana şuna da söyleyim eğer ondan bu kadar kazık yemene rağmen halen onu seviyorsun sanırım galiba bi de yaşadıklarından dolayı onunla tekrar beraber olmak istiyon kısa özeti bu başka eklemek istediğin var mı
zamana bırak seni her hafta ararsa bil ki o adamdan ayrıldı ve seninle barışmak istiyor ben senin yerinde olsam intikamın peşine falan düşmem sana barışalım mı diye illa soracak senin ona neden şimdi beni yarı yolda bırakan sen değilmiydin diye sorman zaten ondan intikam almış gibi olur
zaman gösterir bu işi ama o çocukdan ayrılmış mı
uzaklık falan bunlar hikaye abi benden büyüksün ama inan bunlar hikaye bak sen nerdesin ben nerdeyim ama konuşuyoruz demi yani artık dünyanın bi ucu ile bağlantıya geçiyon tamam reel gibi olmaz ama senede en az 3 defa dahi karşılaşıp vakit geçirseniz yeter sevgi bu abi millet birbiri için ölüyor yenge ne iş yapıyor bilmiyorum ama senin işin iyi galiba yani kafanız ne zaman takılsa bi şekilde buluşabilirsiniz
gardas sana birsey diyim yenge okadarda kötü bir insan degil aslinda bana cok katlandi benim ailemi iliskimiz boyunca tanimadi ben tanistirmadim ama dayandi katlandi bana hep yakin olmak istedi ben arada mesafe biraktim benim yanima tasinmak istedi ben erken dedim ve öyle bitti ama sorun bitmesi degil sorun nasil bitmesi bende bir hafta sonra baska birini bulmasi beni cok yipratti neden yapti diye
eeee o zaman işin rengi değişir be abi sen niye böyle bi şey yaptın ki biraz da mı bekarlık hayatı sürüyüm diye düşündün
yok ondan degil be gardas benim kiymetimi cok bilirdi varini yogunu bana verirdi aldigi parayi pana hediyeler alirdi o yandan mükemeldi yani sorun alman aldugundandi ve baska bir sorunda vardi
ama beni birakip gitti gecerli sebebleri vardi ama bir hafta sonra baska biri onu kaldiramadim neden
işte bu soruyu sormak da da sen haklısın
bu soruyu biliyorsun ben kendime kac gün kac gece sordum bana dedi görüsmeyelim artik numarasini degistirdi ama birde aylar sonra baktimki biri cagri atiyor soruyorum kim cevap yok ariyorum üstüme kapatiyor ve birgün sonra yaziyor benim diye sormak istedim durum nasil simdi ne düsüniyim ben
loveyou seni döverim şu yaş ve iş takıntısından vazgec karşına işe ve yaşa takıntılı bi saçmalık çıkmışsa sen onu yok et aşık olmak için yaş ve iş gerekmiyor en azından benım gibi insanlar için azcık aşım kaygısız başım çimenlerde yediğim simitleri özledim yıllardır hiç değmeyecek bır adamla jeepe binmektense degecek bır ınsanla çimlerde oturup simit peynir yemeyı tercıh ederdım huzurlu bı yuva bırde muhtac olmamak gerisi boş imkanımız var çok şükür ama insan insan olmadıkça napim işni yaşnı ya
gerçekden haklısın abla yaa nasıl kazık atıysa hala aklımda be abla ama çok doğru söylüyon inan ki doğru söylüyon
üzerinde düşünmye değmez ne de olsa seni bir başkasına tercih etmiş.
bence pişman olduğu için aramıştır..seneden ayrıyken seninle geçirdiği günlerin kıymetini aladığı için aramıştır
emin ol gerçekten merak etmiştir hafiften pişman olmaya başlamıştır çünkü bende öyle yapmıştım ve çok pişmanım ama yapcak bişey yok :(
aradım evet dedimki ben seni çok özledim sensiz nefes alamadığımı anladım oda ben sana artık güvenmiorum dedi ve artık asla hayatımda sana yer yok dedi :(
haaa ozaman durum farklı eger sevgilisinden bahsettiyse ya seni ondan iyice soutmak istiyodur yada canı sıkılmıştır ve arayacak kimse olmadığı için seni aramıştır maksat vakit geçsin olabilr
sen seviomusun
ben onu eskisi gibi sevmiyorum ve biliyorum herseyin eskisi gibi olmayacagini ama beni böyle birgün terk etti ya görüsmeden bende ona aynisini yapmak isterdim ozaman rahatlarim ve insan duygularinlan oynamak nasilmis görsün diye
ama bilmedigim sey hangi niyetlen aradigi bana acidi diye beni öyle birakti diye
yoksa mutsuzmu diye
bence sen bişey yapma o eger pişmansa geri sana döner ve pişman olduğunu söyle ozaman düşünürsün eger vakit geçirmek için yaptıysa zaten bidaha atmaz mesaj sende ikinci kez ortada kalmamış olursun
hmmm ozaman o hayatındaki kişden korkuo bence o ararsa sende açma
Bunu okuyunca hemen aklıma geldi.
youtube watch?v=l5vhR3-V2nk
özellikle 0.55 saniyeyi bana anımsattı. :)
nedenleri düşünme artık bence dostum.
boş anına denk gelmişssin demekki:) böyleleri sevmiyordur emin ol kendimden biliyorum D:
yüz verme..gidene en iyi ceza olarak bu verilmelidir...ne o öyle madem arıyacaksın ne gidersin..arızalı galiba.
Sevgilisinden ayrılmıştır ya da kavga etmişlerdir.Canı sıkılmıştır
Biz bilemeyiz ki bunuSorsan da doğruyu sylemez..Hem sana niye acısın?Kendine acısın o bence.Belki de onu unutup unutmadığını merak etmiştir
İyi yapmışsın.Bozulmuştur:)Şimdi daha çok ilgisini çekersin büyük ihtimalle ama yüz verme
kendini birşey sanıyor.Bidaha ararsa açma bile
Ayni benim yasadiklarimi yazmissin... sana dediklerinin aynisini sevgilimde bana demisti...
Aslinda pisman kaybettigini anladigi icin aradi seni ama sakin yumusama sevseydi birkmazdi zaten sadece kaybettigni anladigi icin aradi
bilmiyorum ama zamana birakmak istiyorum bakmak istiyorum amaci ne elde etmek istedigi ne diye
zaten ben onu sildim hayatimdan ama bende ona aynisini yapmak isterim tabi nede olsa insan duygularinlan oynamak ne diye görsün
sadece bilmiyorum iyi niyetliginden bana acidigindan mi aradi yoksa neden
önce senden sıkılmışş naaptıysan artık kızaa sora ayrılmışş daha cazip gelen bi fırsat çıkmışş sorada bakmışkii o çocuktaa seni bulamamışş çünküü sana alışmışş bu kıss seni swiooo hata yapmşş affettt :))))
Umutlanma. Özlemiştir ya da boşlukta kalmıştır. Eğlenmek istemiştir.
Sen de içinden geleni yap.
o seni hep ona aşık kal istiyor herhalde yapacağın ona soğuk davranmak. Kıskandırmak ancak böyle sana gelir yoksa işin zor. neden onun oyuncagı oluyorsun halen kardeş.Az mantıklı düşünsene
benim anladıgım pek guvenilecek kız değil. Canı sıkılıyor sana sarıyor zaman geçiriryor. senin aşkını biliyor ya oynuyor.
Anlattıklarına göre öyle sen yıne mesajlara geç cevap ver başka biri varmış gibi davran akalaım ne yapacak.
Cevap bile verme böyle insana. Zamanında tavan yapmıs biyerleri sonra ayrıl sonra aradım nasılsın diye olaya bak. ayyy neyse sakinim.
bazen bile bile denize atlarız ..arada ki mesafe ne olursa olsun ( köprüdende atlayabilriiz) sanırım anladın sen ;) denize amaçsızda atlayabiliriz...
deniz kenarı bulamamıştır :D
oowwuuee :D
oynama allahından bulsun boşver her gidişin bi dönüşü vardır elbet ..
Bence senden sonra kazık yemiş pişman olmuş sana dönmek istiyor
Kendini hatırlatmak istemiş.
Acaba unuttu mu beni?
ilgiye ihtiyacı var, birisi fena terketmiş
Ya acı çekiyodur.
Ya da canı çekiyodur.
Her katil merak eder vurduğunun ölüp ölmediğini ..
demek ki emin değil
katilini affedersen seni yine öldürür.
Kesinlikle !
bence o senin yüzüne bile bakmasın.
demekki hala derinlerde bir yerde bir kor var ..:)
onunla mutlu olsa sana gene donmezdı
şu ankı ılıskısınde aradıgını bulamamıs senı mumla aramaya baslamıs ama gururundanda ben cok mutluyum dıye yalan soyluyor yarında mutluyum ama senı ozledım sana gelıyım dıyecek bastan asagı yalan bence senın yerınde olsam mıdesızlık yapmam ona derımkı dusundumde benı bırdaha arama şu an hayatımda bırısı var sana mutluluklar dılerım oke
bende dedim ben yeni iliski kurmak üzereyim
bana dedi seni adina cok sevindim
bir kac sahat önce dedi ben yatiyorum beni sen arama dostum görmesin kizar falan
ben seni ararim anlamadim neden herseyi bitirdi dedi görüsmeyelim numarasini aylar önce degistirdi ama simdi geldi yazdi hatir sormak icin simdi ben neyin dogru oldugunu nerden ögrenecegim
bir ögreniyim neden ondan sonra ona gösterecem dönmek neymis diye ayni aciyi ceksin
benden ayrildi beni hic görmeden bitirdi simdi dönsün gelsinde ne iz biraktigini görsün
ama insallah dönmek istiyor ozaman daha kolay ve rahat unuturum
ama bence aciyor diye ve merak etmis diye tahmin ediyorum
bence sen kasınıyorsun keyfın bılır ama canını yakmak ıstyosan sana dedıklerımı yap emın ol bu fırsat bıdaha elıne gecmıycek bence tadını cıkar ona dedıklerımı dersen neye ugradıgını sasıracak sana tamam mutlu olun dıyecek ama telefonu kapatınca suratını ben tahmın edıorum yenı bırısını bul asla guvenemeyecegın kımse ıle olma
hayir ben sadece onun kisiligini baktigim zaman öyle biri degil diye düsünüyorum sadece o baska birsey yok olamaz ama ben biliyorsun ne zaman rahatlarim bana derse sana dönmek istiyorum tekrar denemek istiyorum eger dogruysa bunlar ozaman ben söylecegimi biliyorum
cünkü ayrildigi zaman ben dedim birgün bana döneceksin sakin unutma ve ozaman hersey icin gec olacak bunu ona hatirlatmak isterim eger beni o niyetlen aradiysa ama bilmiyorumki
sevgilisi terk etmiştir
cani sikilmistir
Pişmanlığındandır .
Hiç birşey anlamadım yorumundan .
Şuanda sevgilisi var doğrumu anladım ?
Yalan söylüyor olabilir hani senin ağzını aramak için sevgilin varmı diye.
Gerçekten merak ettiği içinde atabilir . Yada o kişiyle arası bozuktur sana yakın olmak için öyle söylemiş olabilir . Ama o kızdan uzak dur derim ben .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar