Eski sevgilimle üniversitede tanıştık, ayrı şehirlerde yaşıyoduk normalde. Annesiyle iki kez görüştük. Ama ikisi de çok uzun görüşmeler oldu. Sonra en az haftada bir iki kez telefonda konuşurduk. Beni kızı gibi severdi. Bende onu gerçekten annem gibi görürdüm, sevgilimle konuşamadığım şeyleri bile konuşurdum bazen. Sonra ciddi bir ayrılık yaşadık sevgilimle. Bir daha dönüşü olmayacak bir ayrılık. Hatalı olan oydu. O yüzden hayatımdan tamamen çıkarmaya karar verdim. Bayrama günler kala ayrıldık. Normalde ben her sabah uyanır uyanmaz odadan çıkıp ailemle bayramlaşmadan arar annesinin bayramını kutlardım. Geçtiğimiz bayram kadın benden telefon beklemiş yine, ben ayrıyız diye aramadım, hala barışma ümidi oldugunu düşünmesinler diye. Akşam annesi beni aradı kadının telefonuna cevap vermedim. Oğluna sormuş hayırdır ayrıldınız mı neden telefonuma cevap vermiyo demiş. Oğlu da evet demiş. Ben onu kızım gibi gördüm bana neden bunu yaptı demiş ve derken biraz ağlamış sonra oğluna da bana da baya sitem etmiş. Ben bunu yeni öğrendim. Şuan kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Konuştum :) hala beni sevdiğini kırılsa da hep benden telefon beklediğini ne olursa olsun soğuyamadığını söyledi :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer