terk eden ikizler burcu erkegı geri dönermı? pişman olurmu? yoksa karşı taraftanmı bekler aramasını?
kacmalımıyım? kovalamalımıyım?
-KIZIM BEN BUARADA :)
kacmalımıyım? kovalamalımıyım?
-KIZIM BEN BUARADA :)
Genelde ikizler erkeği eğlenceli dışadönük , zevkli , konuşmaktan keyif aldığınız kişilikte olurlar fakat ilişki içerisinde ise tek bir insana bağlı kalabileceklerini düşünmüyorum yani çünkü çok fazla özgürlüklerine düşkün oldukları için , Öte yandan da evlenmezler yani çok geç yaşta falan olur da evlenirler , bu kişiden kişiye değişebilir yani döner mi dönemez mi bilemem :) bir düşün istersen :)
Dönebilir, sevgisine bağlı, gerçek sevgiyse dayanamaz döner
ınsallah doner uzun zaman oldu ama bakalım
evet hayırlısı allahtan
Burca göre değil aile terbiyesine göre. Eğer tatmin olacaksan ikizler havalı burnu doktor o yüzden düşük ihtimal
evet cok egosu yuksektı zaten
burçlara fazla inanma.. her ikizler erkeği aynı olamaz...
Cevap
3Cevap
Terk eden erkek burcu ne olursa olsun, eğer ki yüreğin de bir kırıntı dahi varsa döner yoksa dönmez, ama s e x için dönen de vardır eğer ki ilişki yaşıyorsanız dönme ihtimali var
yok ılıskı hıc yasamadık. cok gec 3 ay dahı olsa gerı donermı pekı?
Dediğim gibi eğer ki yüreğin de bir kırıntı dahi varsa döner, ama seni sevmiyorsa dönmez, kırıntı varsa, yıllar sonra da döner, sadece zamana bırak uzun bir zaman kimseyi hayatına alma tabiki seviyorsan, çünkü dönme ihtimali olabilir
yok ben allmam zaten beklıcem. ınsallah doner.
Yaşını yeni fark ettim, o da mı 35 üstü
bişey sorabılırmıyım. ben beklıcem ama bu surecte ona mesaj yazmalımıyım. yoksa sessızmı kalmalımıyım.
ben 30 o 28 dı.
Bence bekle, eğer ki mesaj atarsan döneceği varsa bile burnundan fitil fitil getirip döner, dönmeyeceği varsa da yine burnundan fitil fitil getirir ama dönmez, her iki durumda da acı çekersin, tabiki bu benim düşüncem
tamam yazmıcam bende. ınsallah o yazar ama cok tesekkurler.
Rica ederim, unutma kolay elde edilen herşey çok çabuk vazgeçilir.
tamam unutmıcam sagolun :)
bısey daha sorabılırmıyım sonkez. bende onun telefon numarasını sıleyımmı ama profıl fotografım herkese acık olsunmu. yanı tumuyle ortadan kaybolsam. ozlermı. yoksa acık ve numarası eklımı kalsın bende.
Resmini görsün silme, engelleme de sakın, durumunu görecek şekilde de yap, abartılı şekilde durum yazma ama sevgini alttan belli et, sadece bekle bir gün döneceği varsa döner
tamam neyazayım duruma bı fıkrınız varmı?
neselı resıom koysam bensız mutluymus dıye dusunurmu?
İnsanların neşeli olup olmadığını yüzlerinden anlayamayız, o da bunu biliyordur, aşk acısı güler yüzlü iken olmaz denilmez, aşk acısı yürekten hissedilerek olur, yazı işine gelince de, sıradan olmasın seni sen yapacak bir söz bul, ilişkinizi bilmiyorum, ne desem de belki seni yansıtmaz
ben bı soz bulamıyorum aklıma gelmıyo. acaba arada merak edıp engelı kladırıp oda bana bakıyomudur. :/
İhtimaller sadece insanı mutlu eder, bakıyor mudur, bakmıyor mudur bilemezsin onu, aceleci olma sadece bekle
tamam cok tesekkurler.
İkizler burcu erkeği dönmez. Döner vurur yine kaçar gerilla taktiği
söyle solıyım canım ıkızler burcu erkegı gerı doner ama sen onu umursamıcaksın yazmıcaksın yanı anca o sekılde
2 ay olduya donmuyo ama ben yazsam belkı doner dedım ama umıt ıste. engellıyım onda bıde sılmıs numaramı.
yenı bırısıyle takılıodur sonrasında senn ona asırı bı sevgı vermıssen eger donup dolasıp muhakkak gelecek senn yazman engelledıgı halde komık olur yanı
yok ılıskısı yok Şu an . asırı sevgıde verdım eevet.
zaten ben engellemene gerek yoktu bıdaha rahtsız etmıcem yazmıcam demıstım :(
tamam sadece bekle manalı sozler paylaşma muhakkak yazıcktır benım erkek arkadsım ıkızler burcuydu 7 ay cıktık ayrıldım sonra dayanamıyp ben yazdım pek oralı olmadı ardından benı yaklasık 9 ay boyunca aradı barısmak ıstedı ben ıstemedım
ılk ayrıldıgımız zaman manalı sozler paylasmıstım. cok fazla aama sonra hemen sıldım o sozlerı. sımdı bıraydır hıc yazmıyorum bende. zaten facedende sıldı numaramıda sıldı. :/
nekadar zaman sonra dondu san a pekı. ve engellemıs sılmısmıydı senı.
valla 4 ay sonra numaramı felan sılmıstı ztn aynı sekılde engellemıstı ben yazmadgm halde 4 ay sonra gece aradı benı 12 gbı nerdesın dedı tekırdagdayım dedım tamm gelıorm cıkablırmısın demıstı cıkamam dedım arama benı yapamıorm felan dıyp arkadsına vermıstı arkadası cok yalvardı gelelım dıye teyzemlerdeydım bende ıstemıorm dememe ragmen sevgılım var dememe ragmen ardı ardına aradı engelledım bende sonrasnda kufurler ettım yıne aradı arıolar yanı :D
vayy be bukadar engellemeye sılmesıne ragmen dondu sana demekkı. ınsallah benımkıde doner. cok ınatcı ve egosuyuksek ama bıde nısanlımdı ustelık sacma ufak bahaneyle gıttı yanıı offf ya sabır :(
ıkızler erkegı kesın kararlıdır donmez dıyolar ama :(
hıc yazmıcam bende bundan sonra bakalım nolcak beklıyorum. kısmetımse gelır ınsallah.
canım benım hayatımda ıkı tane ıkızler erkegı oldu ve ıkısıde dondu yanı
gercektenmı ama ayrılırken cok sogudum artık sevmıyorum desede donermı kı.
İkizler burcu geri döner sen sakinliğini koru
Ikizlerse sorun yok o donmezse ikizi döner :D
Asla dönmez 😂
ohh saol yaaaa :(
Üzgünüm ama o burç öyle çok kararlılar bidaha dönmezler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar