Var mı taktik , tecrübeniz?
Yalnızca pişman olsun istiyorum.
Canım yanıyor.
Yalnızca pişman olsun istiyorum.
Canım yanıyor.
ayrılma sebebi nedir kaç senelik bir ilişki giden döner tabi döndürmesini bilirsen heryerden sil at iletişimi kes 2 3 hafta bekle bakalım baktım bi hareket yok bu sefer her yerden seni görmesini sagla ama mutlu görsün kendini biraz degiştir tarzını vs degişik bulmalı seni gördüğünde bu kıza ne olmuş demeli ararsa vs aç ama kısa kes yazarsa hemen cevap verme yine kısa ve öz cevap ver asla nasıl oldugunu vs sorma zaten içinde sana karşı bişiler varsa kesin döner ama içinde bişiler yoksada yine meraktan geberir yazar sana yazdıgında da gelişine vurursun yollarsın
3 ay oldu
İlişki kaldıramıyorum dedi bana yazan oydu hoşlanmış sonra ben aşık oldum yabancı değil aynı köylüyüz
1.5 aylık flörttük ama ilişkiye dönmedi biraz sevgili gibiydik hiç başbaşa buluşmadık o kocaeli ben ist uzak mesafe ilişkisi askere gitti 1 ay önce gitmeden 2 ay önce ayrıldık. Paylaşımlarından falan belli hala seviyor.
Askerde dayanamayıp gizli numaradan aradım anladı bir de ortak şarkılardan açıp dinlettim😅😅Ama benimle konuşmayı çok istiyor ve çok istekli
Ortak arkadaşa baktığımı birazcık belli etmiş olabilirim👌😅
Kesinlikle madem yapamayacaksın bir ton söz hayal içimizde ukte bırakmazdın
Cevap
7Cevap
Gizlice yapıyomuş gibi ama ona belli ederek kaçamak
Derken
Döner mi lahmacun mu onu biz bilemeyiz hocam
😅😅
Taktik sessiz kal. Heryerden engelle.
Sessiz kaldım ama engellemedim
Ortak arkadaşa da sordum bir iki kere maalesef
Engelle. Sil. Ualaşamasın sana
Yanlış yapmışsın. Umursamaz görün. Ortak arkadaşın yanında biriyle sürekli gülümseyerek mesajlaş bir dahakine.
döner ama normal dönmez
Nasıl yani
büyü falan dene
🙄🙄
ne oldu
Aman öyle dönüyorsa hiç dönmesin zaten kalsınn😅👍
,
?
yok bir şey
Peki
Bence gidene bakma
Bakmıyorum yani tekrar konuşmak istemiyorum onun da canı yansın pişman olsun istiyorum
Anladimm haklisinn ama kurtulmussunn en azindann ne hali varsa gorsunn
pişman olmaz.
İnstadan istek atmış sayılır mı
Var tabi
Nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?