11 aylık ilişkim bitti, acaba geri döner mi?

Ocak ayında tanısmıstık. sonra arkadas olduk derken cıkmaya basladık.. o kadar mutluydukı ılk defa bı ınsan ustume tıtrıyodu vs.. onu mutlu gorunce bende mutlu oluyodum. derken bıgun mecburen ayrıldık aıleden ıstmeeynler vardı.pesımı bırakmadı yıne dustu pesıme mayıs gıbı yanıma geldı bulustuk barıstık derken bu sefer ben kovalayan oldum. onun ustune dusmeye basladım kacan o oldu.. neyse bız yıne aramızı duzelttık derken bu temmuzda ayrılmak ıstedı. bende agır laflar ettım sen bu kafayla daha cok yalnız kalırsın gıbı. . bıde beddua :( neyse bız bu kıs yıne barıstık. ama gecmıste yasananlar yuzunden uzun surmdı. hep hatırlattı , sana guvenemıyorum falan dedı. ama bı yandan da mutluyduk. bı tartısma esnasında hayatımda olmanı ıstemıyorum artık dedı. bende tamam dedım 1 haftadır aramıyorum sormuyorum sızce gerı donermı ? ha bu ara bana son barısmamzda 10 kere gıttın 10 kere gerı dondun ben artık cozdum senı hep gerı donuyosun dedı. yanı onsuz yapamayacagımı bılıyo gıbı bısey. sızce donermı bıgunn?
Güncellemeler
+1 yıl
gerı donmesını barısmak ıcın ıstemıyorum.sadece onunda benım cektıgımı cektıgını gormek ıstıyorum yanı ıntıkammm
Güncellemeler
+1 yıl
bıdee ben son konusmamızda yazıklar olsun sevgımın zeerresıne degmedın artık benım ıcın yoksun dedım. ve hemen faceden sıldım. sılndıgını gorunce altta kalmamış benı engellemış ertesı gun. bugunde fake hesaptan baktım. dondurmus facesıını.
11 aylık ilişkim bitti, acaba geri döner mi?