9 yıllık ilişkim sanırım bitti. Acaba geri döner mi?

Arkadaşlar 9 yıldır devam eden bir ilişkim vardı.Lisede tanışmıştık.Yıllardır ufak tefek problemler hariç hiç sıkıntımız yoktu.Son 6 aya kadar.Kız arkadaşımla 4 yıldır ayrı şehirlerdeyiz.Ama en az ayda bir kere görüşüyorduk.Fakat 2 ay önce tartıştık ve ayrılmak istediğini söyledi.Tamam dedim.Görüşmek istedim ve görüştük.Görüşme bitti ve tam kalkıcaktım otur gitme dedi.Sevdiğini söyledi.Aramızdaki problemleri konuştuk ve hallettik.Her iki tarafta dikkat edicekti artık.Ama öyle olmadı.Ben üzerine titredim ama o beni eskisi kadar aramıyor,eskisi kadar güzel sözler sarfetmiyordu.Ve ben gün gectikce bu soğukluğa kızmaya başladım.Kendisine bu soğukluğun nedenini sordum.Bana ''Seni istemiyorum,ayrılalım'' dedi.Tmam dedim ve 2-3 gün görümedik.Sonra dayanamadım ver aradım.Yanlış yaptığını,bunca yaşanmışlığa yazık ettiğini izah etmeye çalıştım ama ''beni rahatsız etme'' dedi.Sonra bir daha hiç görüşmedik. 1 Ay oldu.Ama bir araya gelip hiç oturmadık.Son umut yanına gidicem.Ama zannetmiyorum düzeleceğini.Arkadaşları ''sen unut,kendi hayatına bak.Senden bahsetmek bile istemiyor.Kafasında bitirmiş bu ilişkiyi'' dediler.Ya 9 yılı bir kalemde silip atmak bu kadar kolay mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ekonomik durumumda falan sıkıntım yok.Çok iyi bir işim var.Eğer devam etseydik yakında nişanlanmayı düşünüyorduk.Ama nasip değilmiş mi desem yada inş. olur mu desem bilemiyorum.Benim onu cok sevdiğimi iyi biliyor.Ama kendisi sevmiyormuş.Ben ne yapabilirim bu aşamada arkadaşlar?Tekrar birlikte olabilirmiyiz?
Güncellemeler
+1 yıl
Başkasını bulmuş.
9 yıllık ilişkim sanırım bitti. Acaba geri döner mi?