9 aydır nişanlıyım ve çok sorunlu bir nişanlılık dönemi geçiriyorum.. Daha önce ise nişanlımla 3 yıllık tanışmamız var.. Ve bu üç yılda belki 100 defa ayrılmak istemişimdir, ama beni hep ikna etti ve ayrılmadık, hep çabaladı.. Bu nişanlı iken de böyle devam etti, ve artık bizi aşıp ailelere de yansıdı.. Ve dün de bir tartışma oldu ve bize geldi, annem ben bıktım sizin tartışmalrınızdan yeter artık neyi paylaşamıyorsunuz felan dedi.. Ve daha sonrasında yalnız kalıp konuştuğumuzda başıma öyle bir ağrı girdi ki hayatımda o anki Ağrı'yı hiç yaşamadım.. Karşılıklı oturuyorduk yanıma geldi, sarıldı felan.. Sonra bana dedi ki, beni ömründe istemiyorsan çıkar giderim şimdi dedi. Şok oldum.. Ayrılmak için bir bahane aramana gerek yoktu direkt söyleyebilirdin dedim.. Benim istediğim bu değil ama sen istiyorsan giderim dedi.. Nedenini sorduğumda ise, benim senin aileni üzmeye hakkım yok , senin başın da benden dolayı ağrıdı felan dedi.. Bugüne kadar ayrılmak istemeyen Ada'm için ailem gerçekten geçerli bir sebep midir? Yoksa uyduruk bir bahane mi? Sonrasında ayrılmadık.. Lütfen yorum bekliyorum.. (Ayrılma Hakkı'nda konulurken bir yandan ağlıyordu )
Güncellemeler
+1 yıl
Yalvarırım daha fazla yoruma ihtiyaçım var!!
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar