Arkadaşlar nişanlım evlenince tek başıma bi yere gidemeyeceğimi söylüyo yani istemiyo fakat ben bu konuda rahat büyüdüm ve bekar hayatı gibi olmaz diyo ama bunun bekarlıkla bi ilgisi yok ki nasıl ikna edebilirim trip atıyo konuşmuyo benle

Bunları yazdım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Daha evlenmeden sana bunları yapan birisi evlenince neler yapar sen düşün. Seni bu kadar kısıtlamaya hakkı yok
Şimdi karışmıyo bana ama evlenince her yere ben götürüp getiricem diyo
Henüz evlenmemişken iyi düşünüp taşınmalısın. Evlendikten sonra çok daha kötü şeyler olabilir senin için.
Ya çok iyi biri fakat aike gelenekleri ile büyüdüğü için böyle ama canımı sıkıyo
Şimdiden tavrını koy ve kararlı ol derim. Bu kafa yapısında olan birisi yarın bir gün evlenince acil hastanelik bir işin çıktı diyelim neden dışarıya tek başına çıktın da der. Böyle insanlar nasıl buyuduyse o şekilde devam eder. Hayata bir kez geliyorsun
Öyle, çok teşekkür ederim ❤️
Rica ederim 🌸
Kendinize karisilmasini niye dogru buluyosuniz aileniz bile belki bu kadarini yapmadi hakki yok birak trip atsin ugrasma
Evlenicez karışmak değil beraber bir hayat kurucağımız için normal bazı şeyler ama bu kısıtlamaya girdiği için canımı sıkıyor
Bu tarz bi insanla evlenilmez bunun icin trip mi atilir cocuk gibi
Of gelde anlat arıyorum açmıyo
Sorunlu nisanlin bence evlenmeyi biraz gozden gecir saglikli bi iliski degil bu
6 yıllık ilişki
Ya tek basima bi yere gitmemek ne demek sen onun ya da o senin malin degil bu dusunce yapisi cok yanlis konuş bu konuyu taviz verme
Annemde konuştu bana Zamanla aşarsınız ilk zamanlar kıskanır normal diyolar amenna ilk zamanlar olsun ama sonrası sorn
Hicc sanmiyorum 6 yillik bi iliskide olmuyosa evlenince ne degisicek hic bir sey yine de kendin bilirsin ama pek normal bi kafada degil
Ne kadar güzel, sakin yazmışsın. Buna rağmen trip atıyorsa işin zor
Kavgayla daha da kötüye gidiyo çünkü amacım sorunu çözmek büyütmek değil işte keşke baksa mesajlara
Sen sinirine hakim olup olumlu konusurken o olayı büyütme derdinde maalesef
Tek çıkınca seni mi yerler çok aradın mı bu ayıyı
Bilmiyorum ya çok zorluyo bu
Adam haklı o da senden habersiz bir yere gidemez iyi bu
Neden haklı
Sen söylersin gidersin buna birsey demez evlendikten sonra ama o da sana ayni şekilde hebersiz gitmez bu iyi bir şey evlilik güvene dayali bir hayattır bunu unutmayin
Yorumlarda ayili falan konuşuyor lar bence çok ayip ediyorsun nişanlina
Haber vericepimi söylememe rağmen izn vermiyo ben şimdide her yere gidip gelebiliyorum bu durum neden evlenince değişsin ki haberi olduktan sonra neyi sprun yapıyo
Güven güven güven tabikide şuanda sana güvenmek istiyor sana
Evlenince aşabilirmiyiz Peki genelde erkekler aynı düşünce de oluyolar
Evet tabikide güvendikten sonra aşabilicegize inanıyorum
Teşekkür ederim
Valla Allah yardımcın olsun sıkıntı
Teşekkür ederim 😔
bunun için küsülür mü yaş kaç 12 mi?
Telefonla konuşuypduk yüzüme kapattı arıyorum açmıyo
Adam haklı
Neden
Evlilik sorumluluk gerektirir ve ayrıca sosyal medyaya da inanma herkes sallayıp yok ne olacak sanki yok kısıtlıyor vs vs bir sürü şey. Benim şahsi görülüm şu arkadaş ben izinn vermem kıskancım. Gidilecekse beraber gidilir. Bu konular cidden sıkıntılı bence evlenmeden önce bu konu hakkında sonuca varın yoksa birbirinizi yersiniz.
Ha şunuda eklim ortalık pisslik kaynıyo.
Evet ama onun işte olduğu zamanlar olucak evet evleniyoruz sorumluluklarımız artıyo fakat hayatı birbirimize zorlaştırmanın bir anlamı yok ki
Tek gitme sıkıntı olmasın
Sözünü dinlemesine dinlerim fakat Arada bi yalnız vakit geçirmek istiyorum
Evde geçir işte. ya da nerde istiyırsan senden uzak otursun sende yalnız takıl