nişanlımla 3 ay sonra evleniyoruz . aramızda tabi bazı konşuşmalar geçiyor . evleninceye kadar birlikte olmayacağız . ama evlendikten sonra seni bırakmayacağım hiç seni hergün sevicem falan diyor .her sabah sevişmeden işe gitmeyeceğim diyor . doğru mu ki bu ?arkadaşlarım evlendi eşleriyle ilşkiye her gün girmiyormuş hatta hafta bir falan . bizimkisi neden böle oluyor?
Cevabın nedir?
Daha olmamış.
söylediği gibi olduğunu veya olmadığını evlenince göreceksin.
Evli erkekler eşleriyle çok sık ilişkiyi girdiklerinde bir süre sonra değişiklik arıyorlar.
Bence dozunda yaşanmalı. Sıkılmadan,sıkmadan..
Yoksa iş evliyken gizli gizli internette video izlemelere kadar çıkar. Dikkatli ve kontrollü ol ..01 Yorumla
Soran+1 yılbence evli erkekler karılarını beğenmediklerinden başkalarına yönelior . herkes beğendiği seviğiyle evlenmior ki mantığına uyanla evlenior
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kişisel bir durum. Yani bazı kişiler cinselliğe fazla meraklıdır sizinkide o hesap olabilir. Yani bunun yalan mı olup olmadıgını anlayamayız ama nişanlınız cinselliğe düşkün olabilir haliyle böyl e söylemeside normaldir :)
00 Yorumla
hergün ols anolcak 2 günde bir olsa nolcak. Her gün 3-4 kere deli gibi sevişip bir güzel söze bir şevkat parçasına hasret evlilikler mevcut. Takma bunları an olur bir güzel söz san ahayatının orgazmından daha çok zevk verir. Neden şu aşk cinsellik orantısını kuramıyorsunuz çok zorda değil hajbuki
02 Yorumla
Soran+1 yılya evlilikte cinsellik az olyor duyduğum kadarıyla . erkekler bir süre sonra sıkılıyormuş . arkadaşlarımda falan öyle oldu . ya da kadın isteksiz oluyormuş
- +1 yıl
vall aorası hiç belli olmaz. Da bunu söyleyen insanlar yaş, aşk ve evlilik psikolojisini unutuyorlar. İnsan kendinden bile sıkılan bir yaratık herzaman herşeyin maximumda olmasını beklemek düpedüz bir aptallık olur. Bilinçli iki ikşi evleniyorsa normal insanlardan daha fazla renk katabilirler hayatlarına. Öyle ya da böyle flört zamanındaki özlemi hasreti tutkuyu beklememli insan. Sürekli yanı başında duran insana özlem daha az olur hele bir ayrı düşsünler o zaman anlaşılır herşey ;)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılilişkişden korkuyorsanız evlenmeyin
erkeğin ilişki ihtiyacıdır hergün derken saçmalıyor
bilmediği bir hayatı yorumluyor hiçmi sıkıntılı gün olmayacak
boş konuşma bence nişanlıyken böyle şeyler konuşmaması gerekir
sizinde konuşturmamanız...neticede böyle kafanız karışır27 Yorumla
Soran+1 yıliyide onun benden önce bir cinsel hayatı olmuş ki . yani eline kız eli değmemiş biri değil . kız arkadaşlarınla olmuş deneymli biri deneyimsiz olan benim
Cevap sahibi+1 yılbunlarıda size anlatıyor öylemi...
erkekğin kız arkadaş veya başka şekildeki ilişkisinde
karşı tarafın ne aldığının bir önemi yoktur sonuçta umumi bir şey
yani istediği zaman terkeder fakat evlilik öylemi
hem erkeğin hem kadının cinsellikten birşeyler alması
birbirine bağlanması gerekir iki kişininde memnun olması ve
onu memnun edeceğim diye uğraşırsanız kendinin mağdur olursunuz
buda evliliği bitirebilir
cinsellikği yaşarken öğrenirsiniz
herkesinde bir limiti vardır
atıp tutana bakmayınbence
Soran+1 yılanlatmadı tabi ama biliorum . bilmiorum beni çok istediğini biliorum ama
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum demek hissettim falan gibimi
bence zamanımız hanımlarının en büyük hatası
evham bunu yapmayın...
bir erkeğe bakirmisin veya başka şekilde sorarsanız
kim olsa vereceği cevap aynıdır
evleneceğiniz insana güvenin güvenmiyorsanız başlamayın
cinsellik Allah'ın insana cennetten bir avansıdır
bunu eşinizle ortak kullanmayı öğrenin
bekar olan seri şekilde yapamaz
evli olanın seridir bununda limiti vardır
gelin kapıdan döner pişman olacağınızkonuşma yapmayın
Allah tamamına erdirsin
Cevap sahibi+1 yılben sadece fikrimi söylüyorum
Soran+1 yılya sordum üstü kapalı evet dedi tabi anlatmadı .
Cevap sahibi+1 yılsöyledim ya bunu erkek kardeşiniz varsa ona da sorsanız bakir değilim der
acaba söyleyenmi söyletenmi yanlışta...
size bir tavsiye vereyim
sonradan pişman olacağınızı konuşmayın
bir çok şeyi erkekte evlendikten sonra anlar
siz nekadar acemiyseniz o da aynıdır
küçük şeylere takılmayınız. önce kendinizi sonra eşinizi
mutlu etmek gibi bir mükellefiyetiniz var bunun için
çaba sarf edin çok konuşan herzaman kaybeder
bir çok şeyi zaten zamanı geldimi kelamsız anlarsınız
aranıza kimseyide sokmayın
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
her sabah olur mu be.. sallamış işe 11 de gidiyorsa veya işssizse olur da..
haftada 2-3 gün olur. boşalma süresine de bağlı olarak 1-2-3 defa olsa her yapılan günde:haftada 6-10 arası yaparsınız... onu da 4 ile çarp ayda 40 eder...mhp nin kırkıncı yılı kutlu olsun...13 Yorumla
Soran+1 yılişe 9 da falan gidiyor . erken kalkar ne var ne olcak onda .her gün diyor bilemem korktum valla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk zamanlar yapar hatta gece yapar sabahta yapar ama sonra rölantiye bağlar fakat senin yeni evli arkadaşların haftada bir yapıyorsa onlarda bir sorun var demektir tabi ilişkiye girmek karşı tarafı arzulamakla alakalıdır yani erkeğini hazırlamak senin elinde sen alımlı bakımllı ol adam işteyken bile eve gidemde yapam diye düşünür benim düşündüğüm oluyor mesela
153 Yorumla
Soran+1 yılevet zaten ben güzel ve seksi bir kızım . ondan beni çok arzuluyor
Cevap sahibi+1 yılsexi oluşunu elilikte de devam ettirirsen kazanan sen olursun ama unutma her gün pilav yenmez değişiklik şart benim nazarımda bir kadın kocasının geyşası olmalı bunu aklından çıkarma
şimdilik her şey normal arada buluş öpüş seviş devamı gelmediği için hep bir eksik var ama evlenince işler değişir
Soran+1 yılbilmiorum kız arkadaşlarım bile seksi buluyor . kadınsı bir vucudum var . başkalarına giiceğini sanmam .
Cevap sahibi+1 yılheralde kadınsı vücudun olacak erkeksi olacak değilya sende seksilikten kastın bumuydu senin
Soran+1 yılgöğüs kalçam dolgun ince bel kalın dudaklar . kızıl saçlar .. herkeste bunlar yok . ben seksiliğimden eminim zaten . minnak memesiyle seksiyim diye kasılanlardan değilim .
Cevap sahibi+1 yıltamam kızma allah seni nişanlınla mutlu mesut etsin inşallah kocan olunca sırtını yerden kaldırmaz saatte bir kere yapar neyse şaka tabi
dediğin gibiyse evet sexisin ve arzulanırsın allah mesut etsin ama şunu asla unutma evlilikte her şey sex değildir karşılıklı anlayış birbirini dinleyip anlakamta sex kadar önemlidir ilk zamanlar sex her şeyin önünde geliyor fakat daha sonra değişiyor bazen sadece sarılıp huzur içinde uyumak bile yetiyor insana
Soran+1 yıloda öyle diyor ama ben çok istiyorum yaşamak artık onunla çok mutlu etmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yıle ne diyelim hayırlısı olsun zaten ilk sıralar çok zevkli oluyor merak etme mutlu edersin bu arada bir süre cevap veremem birazdan gelecem burdaysan sana biraz tüyo veririm
Soran+1 yılver ver ihiyacım var
Cevap sahibi+1 yılkendini şimdiden sanki her şey sex üzerine kurulacakmış gibi hazırlama evlilik çok zor sorumluluklar gerektiren bir müesesedir
Soran+1 yılbiliorum ama ben klasik karı-koca dan çok seksi şehvetli bir sevgili olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman fantezi giyineceksin kocan transparan gecelig tanga g string parfümünü iyi seçeceksin ve her zaman isterik olacaksın her şeye açık olup asla kocanın isteklerine hayır demeyeceksin sex sırasında ne isterse istesin asla hayır deme o zmaan kocanda benim olduğum gibi mutlu olur
Soran+1 yılevet öyle yapıcam . onu çok mutlu etmek istiyorum . gözü dışarı kaymasın . sürekli makyajlı geceliklerle gezinicem evde .
Cevap sahibi+1 yılyok öyle değil mesela akşam evede pijama giy tişört altına sütyen takma altına tanga giy bak gör neler oluyor
Soran+1 yılyok pijamayla gezmam yinede . sevmiorum pijama falan özel günlerin dışında öyle gezmem . sürekli p*rno filmlerdeki kadınlar gibi giyinmek sitorum
Cevap sahibi+1 yılbak ona ilk günlerde verdiğin zevk gibisi yok daha önce ilişkiye girmediysen ilk zamanlar vajinan dar olduğundan içine girince daracık olacak seninki ve içinin sıcaklığıda ekleninve zaten ikinizde zevkten kudurursunuz ama p*rno filmdeki kadınlar gibi olacam diyorsan hep çıplak olacan zira onlar hiç giyinmiyor kalçalarını ve memelerini kullan onlar erkeklerin dünyasını döndüren en kuvvetli silahındır
Soran+1 yılevet ben bakireyim zaten ilk o yapıcak . ondan daha çok zevk alır dimi?işte iç çamaşırlar vs güzel kokular öyle olcak hep tahrik olsun istiorum
Cevap sahibi+1 yılilk gece kanama filan olacağı için pek bir şey anlamazsınız iki ya da 3 gün iyileşme süreci filan oluyor sonrasının tadını anlatamam yaşamak lazım ama içine girmeden mutlaka oral sex yapın bir bakireyi yalamak kadar zevkli bir şey yok sadece onu düşünme senin onu düşündüğün kadar oda seni düşünmeli zevk almalısın hep zevk vermeye çalışırsan belli bir zaman sonra tekdüzeye biner
Soran+1 yılo zaten hiç canını yakmıcam önce hazırlayacam seni girmeden diyor .iyice ıslanıcan kolay olcak diyor bilmiorum
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur sen kendini kasma istersen her ihtimale karşı kayganlaştırıcı alın ya da bebek yağları bu iş için çok güzel hem kayganlık sağlıyor hemde kokusu filan çok güzel önce masaj sonra sevişme offf sevişesim geldi ha:))
Soran+1 yılsenin bakireymdi eşin . inşş canım yanmaz korkuyorum açıkcası biraz .ama o acımaz diyor yalarım falan her yerini ıslanırsın iyice sonra içine kolay alırsın
Cevap sahibi+1 yıltabiki bakireydi iyice ıslanırsan kolay olur dediğim gibi önce yala boşalsın aceleye getirmesin boşalmadan içine alırsan içine boşalmak isteyecektir önce yala onu boşalsın oda seni yalasın iyice gevşe oda gevşesin rahatlayamaz ya da ıslanamazsan sonraki güne bırakın ama seni yalarsa ıslanırsın hemde sırılsıklam olursun kendini kasma yeter içine kendisi girer tabi aletin ebat ve çapı ilk sefer için önemli rol oynuyor daha sonrası için sıkıntı yok ne kadar büyük ya da kalın olursa olsun
Soran+1 yıloda öyle diyor önce her yarafını yalarım orayıda yalarım iyice ıslanırsın sonra girerim içine acımaz idyor ama oda daha önce bakireyle yatmammış tamda bilmior . kadınlarla ilişkileri olmuş ama hiç kız olmamış .canımı yakmak istemior zevk alayım istiyor .güzel hatırlamak istior o geceyi .
Cevap sahibi+1 yılo gece ne yaşanırsa yaşansın güzel hatırlanır ve asla unutulmaz çokta korkutma kendini altta sen ol bacaklarını iyice aç sırtının altına al bir yastık ama bacaklarını omuzuna almasın dizlerini geri çek içine girsin kafasını sokması yeter açar seni sen açılınca gerisi kolay sonrasında taşakları bile gelip dayanır sana ve sen onları bile istersin ilk açılman önemli gerisi çok kolay yeterki kafasını al gerisi kendisi girer
Soran+1 yılişte bir yrıtılsa sonrası kolay olur bende zevk almaya başlarım ama yırtılana kadar korkuyorum . oda gergin olur kesin o an .
Cevap sahibi+1 yılyok yok emin ol gözünde büyütme o kadar basit oluyorki nasıl yırtıldı nasıl gitti anlamıyorsun buna emin ol her anı zevk dolu her saniyesi şehvet dolu oluyor düşünsene çırıl çıplak onun kollarındasın yalıyor emiyor ve içine girmiş boynunu emip kokluyor zevkten kudurursun acı filan aklına bile gelmez içine girince başın döner zevkten altında kıvranıp duracaksın acı aklına bile gelmez düşünsene şuan onun altında olduğunu bu bile seni ıslatmaya yeter
Soran+1 yılevet düşünüorum zaten hep geceleri falan o gün gelsin artık ikimizdinde gücü kalmadı beklemeye . oda beni hayal ediyormmu tabi seviştiğimizi sürekli . umarım çok zevkli geçer içinde olmayı istiorum artık diye mesajlat atıyor iyice kurdurdu . bende ona göğüs dekolteli resimler çekip yolladım iyice uçtu onu tahrik etmek için
Cevap sahibi+1 yıldekolte değil direk göster biz nette öyle yapıyorduk hatta ben ona veb camda ilk gösterdiğimde içine korku girmiş baya korkmuş hoş hala içine alırken bazen zorlanır biz evde hep bebek yağı bulundururuz ikimizde çok vahşi seviriş bazen o beni tırnaklar bazen ben onu tokatlarım bizde fantazide sınır yok ondan dolayı harika bir sex hayatımız var
sende ona göster ve onun sikini görmek istediğini söyle ağzıma boşal içime sok filan de ona uçacaktır
Soran+1 yılokadar ileri gitmek istemiorum ya ne bileyim evlenince yaparım onları . sen neden bu sitede takılıyorsun . eşin ve sen kaç yaşındasınız mesela merak ettim
Cevap sahibi+1 yılben ben 32 eşim 25 siteye desadüf rartladım öylesine takılıyorum zaman geçirmek için ama senin nu başlık ilgimi çekti ve böyle devam etti yoksa kimseyle kolay kolay konuşmam yorum yapmam sadece okur geçerim ama senin muhabbet ilgimi çekti ve ben bekarlıktan beri tanımadığım insanlarla nette cinsellik konuşmak hoşuma gider farklı insanların cinsel istekleri ilgimi çekiyor konuşmak istersen bu başlık altından hep yaz bana
Soran+1 yılanladım .benim nişanlım burda takılıp bunları konuştuğumu bilse fena yapar beni . senin eşinde kızar heralde . merak ettiğim için sordum zaten sen deneymli birisin güzel tüyolar veriyorsun
Cevap sahibi+1 yılbenim hatun yakalasa gebertir beni evet baya deneyimlerim oldu evlenmeden önce sex hayatım çok yoğundu turizmde olduğum için her ülkeden hatunla seviştim mesela Hollandalı nir hatun vardı önümde eğilmişti domalmıştı yani ben arkasında vajinasına girmiştim o alttan uzanıp taşaklarımı okşadı o kadar hoşuma gittiki seninki seni becerirken sende mutlaka yap emin ol o an inleyecektir mesela onun sikinin kafasını ağzına al emzik gibi em ve taşaklarıyla popsu arasındaki boşluğu okşa deli olur zevkten
Soran+1 yılpeki hiç aldattın mı eşini ya da düşündün mü bunu
Cevap sahibi+1 yılasla düşünmedim yapmamda bazen aldatmam ama fantazilerimiz çok farklıdır bazen onun en yakın arkadaşını s*kmek istediğimi filan söylüyorum sex serasında etkileniyor tahrik oluyor ama asla gerçek olmayacağını biliyor yani anlayacağın asla aldatmam gerçi seninle böyle konuşmak belki aldatma sayılır :))
Soran+1 yılay yok benimki benim arkadaşımı hayel etse bunu bana sölese kafasını kırarrım o yatakda . ben kıskancım biraz .bi kere kızın biri facede resmini beğendi diye kızı buldum ağzıma geleni saydım banane benim erkeğim sonuçta .
Cevap sahibi+1 yılben sana fantaziden söz ediyorum normal şartlarda biri bana baksa bile kıyameti koparır hep söylediği bir laf bu sikin benden başkasına kalkarsa keserim sikini diyor ama fantazide sınır yok hani sen dedin ya p*rno yıldızı gibi olmak istiyorum diye işte bizimkide öyle bir şey hatta ben hep özenirdim p*rnoculara bu karlar adamların spermlerini yalıyor diye şimdi ağzına boşaldığımda asla dışarı çıkarmaz her damlasını yutar sonra kafasını emer temizler sende öyle olmalısın gerekirse fahişe gbi olcn
Cevap sahibi+1 yılyoksa gerçek anlamda 3 şahıs yok yani
Soran+1 yılfahişe gibi olucam zaten onda sıkıntı yok . oral falanda yaparım yalar yutarım ama başka birini helde benim arkadaşımı hayel ettiğini söylerse o olmaz işte . orda benim sigorta atar . insan ulaşamadıklarını hayal eder çünkü .yatakda sadece ikimiz olmalıyız beynen .ikimiz birbirimizden zevk almalıyız
Cevap sahibi+1 yılbu konuya takılma bizdede bir defa oldu başkada olmadı zaten
sen az önce kendi fizik yapını filan anlattın söylediğin gibiyse zaten adam senin içinden çıkmaz ince beline sarılıp sokar içine hele birde deliğin geniş değilse dal delikliysen yarak içine girince amın siki kavrarsa senden başkasını düşünemz zaten
Soran+1 yılumarım öyle olur . evet kum saati gibi vucudum . göğüslerimden çok tahrik oluyor önü açık bluz giyip önünde eğilmiştim taş gibi olmuş hemen şeyi . bende ona yalarım öyle olduysa demiştim uçmuştu . bayılıyor benim bu tahrik edici davranışlarıma .telefonda sıcak konuşmaya çalışıyorum . gülüşüm çok seksimiş öyle diyor kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum işte .
Cevap sahibi+1 yıleğer kendini doğru anlatıyorsan tahrik olmayacak gibi değil kalın dudaklı kadınların penisimi yalamasına bayılırım göğüsler dolgun ve uçları belirgin olacak kalçalar dıça çıkı yukarı kalkık olacak eşim bu yüzden beni deli ediyor ikimizde çok mutluyuz benim aradığım onda oysa büyük yarak seviyor içine girdiğimde sikimin onun rahmine baskı yapması çok hoşuna gidiyormuş sen nasıl seversin
Cevap sahibi+1 yılbenide acayip tahrik ettin birazdan eve gidince esimin canına okuyacağım
Cevap sahibi+1 yılitiraf etmem gerekirse acayip tahrik olmuş durumdayım aletim sırıl sıklam olmuş lavayo gidip yıkadım şimdi
Cevap sahibi+1 yılben birazdan çıkarım sen istersen burdan mesaj at ara ara konuşalım bu konuda tecrübe sahibi olursun erkeğin ne ister bunu daha iyi bilirsin görüşürüz
Soran+1 yıltamam sen tüyo verirsin bana
Cevap sahibi+1 yılok bu başlık altında devam ederiz sen sıkılınca yaz ben müsait olunca bakar cevap veririm ben yazıncada sen müsait olunca cevap verirsin ben şimdi eve gidiyorum üstümü değişip duş alıp geleceğim dükkana bu arada benim restaurantım var ve kendi iş yerimde aşçıyım sen okul iş ne yaparsın yaş kaçtı
Soran+1 yılben bankacıyım şimdilik ama evlenince çalıştırmak istemiyor nişanlım ev hanımı olucam 25 yaşındayım bende nişanlımda 37 yaşında
Cevap sahibi+1 yılanladım iyi madem sende sabah akşam evde kocanın gelmesini bekler gelincede iliğini kemiğini kurutursun sana bir soru sordum cevap vermedin nasıl penis seversin büyükmü küçükmü kalınmı incemi damarlımı nasıl seversin
Soran+1 yılevet çalışmamı istemiyor işte kıskanıyor feci kıskanç birde yorulmamı istemiyor . evde rahat yaşayayım iistiyor . benimde işim o olur . yemeğidir ütüsüdür işini ihmal etmeyip yatakda mutlu edersem gözü dışarı kaymaz heralde
Cevap sahibi+1 yılok ben çıktım sonra görüşürüz arada yaz kendine iyi bak bye
Soran+1 yılbyee
Cevap sahibi+1 yılbu arada benim kullanıcı adım renas63 haberin olsun
Soran+1 yılokkk
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Henüz aç o yüzden. Yoksa değil sabah sevişme, sen vaktinde kaldırıp işe gönderebilirsen ona dua et. İlk Hafta her gün olur, hatta günde bir kaç kez, ama sonra Haftada 2-3e düşer merak etme.
019 Yorumla
Soran+1 yıldüşmesin yaaa ben onu hep heyecanlandrımak istiyorum çok mutlu etmek istiyorum
Soran+1 yıleriticem onu çiğ çiğ yiyicem pauahaha . çok istiyorum sevişmek onla ama tutuyorum kendimi o bu kadar istekli olduğumu bilmiyordur bence
Soran+1 yılben çok istiyorum öpüşürken devam et dememek için zo r tutuyorum kendimi .oda kendinden geçior evde yalnız kalmıyoruz zaten birşey olucak diye
Soran+1 yılyani tam . birde ben hiç yapmadım başıma vurdu yani anlayacağın .
Soran+1 yılya kesmior mst falan . ben dokunulmak sevilmek sitiorumm
Soran+1 yılya öpüştük koklaştık zaten . boynumu göğüslerimi öptü yaladı onlar oldu ama işte tamda vermek sitemiorum bıkmasın benden annem göster ama elletme dedi phaaa
Soran+1 yılbitircem banane onca sene bekledim fena yapıcam onu . o beni fena yapıcağını sanıyor ama yanılıyor
Soran+1 yılben artik onu balla borekle beslerim
Soran+1 yılcık olmaz
Soran+1 yılolmaz onun aşkından eminim.zaten cok gencim ondan başka sina gitmez
Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. hahah
şimdi çok azgın olduğundan diyor canım..
takma kafaya
çok evli arkım war evlendikten sonra haftada 2 olursa yat kalk şükret sen..23 Yorumla
Soran+1 yılevet yaa bende öyle duyuyorum . haftada bir iki diyorlar . başlarda çok sık oluyormuş ama . bence o adamlar alatıyorur ama
+1 yılbence böyle söylemesi bile seni tahrik etmeli. bu sözlerinden bile nasıl istekli olduğu anlaşılıyor. zor günler bekliyor seni. kim bilir belki de o geceyi atlatmışsındır. tesadüfen karşıma çıktı bu başlık ben de yazdım :) beni bilgilendir lütfen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende öyle yapacam evlenmedden hiç birşey yok ama helalim oldunda sabhları ilişki gireceğiz hergün ben duşta iken o kahvaltı hazırlar birlikte yeriz oda temizliğini yapar benden sonra normal bence :) benim gibi oda demekki :)
22 Yorumla
Soran+1 yılhmm iyimiş
Cevap sahibi+1 yılama ben hiç ilişki yaşamadım bu güne kadar neyse birşey demeye hakkım yok size
Dogru olabilir ama bu bencilce değilmi..belki senin canin her gun her gun istemiordur..
13 Yorumla
Soran+1 yılyok ona hayır demem ben
Soran+1 yılpuahaha . ne bileyim .
İlk hevesi senden bikana kadar devam haha kolay gelsin
18 Yorumla
Soran+1 yılbeni çok arzuluyor ondan olabilir
Soran+1 yıliyide allah aşkına her evlenen sevgiden aşktan mı evlenior . bizim durum farklı
Soran+1 yılhayır . çoğu öyle yapıyor diyorum .benimki aşk evliliği
Soran+1 yıle yani tabi bize ne . teşekkürler canım
İlişkiye kadın karar veriyor. O yine öyle zannetsin, ilişme... :-)
13 Yorumla
Soran+1 yılben yok demem zaten sonuçta kocam olcak
Soran+1 yılsanmam bende istekliyim o gün bir gelse
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilin anlık duyguyla
gelecekten atıp tutuyor
tavsiyem sakın evlenmeden birlikte olmayın
evliliğiniz başlamadan yıkılır01 Yorumla- +1 yıl
doğru tespit kardeşim sonra bu beni neden oyalıyor diyorlar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunlar normal şeyler endişelenecek bir durum yok, yeterki bu istek iki taraflı olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılbende istekliyim bazen dayanamıyorum ama işt bakalım ne olcak
Cevap sahibi+1 yılEvet doğru zamanı gelince artık gidişata göre ayarınızı yaparsınız
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha çocuk görmemiş biraz abazanlıkta var, şimdi haybeye sallıyor ikinizde hergün yapamazsınız
229 Yorumla
Soran+1 yılüfff cinsel hayatı vardı önceden
Cevap sahibi+1 yılof pof bizimde varki söylüyoruz arkadaş
Soran+1 yılsanmam beni yiyecek ahahaa
Cevap sahibi+1 yılhe he seninkinden alacağı zevk 1 hafta 10 gün sonra aklı başka başkalarına gidecek, cinsel hayatı olan biri böle sallamaz şeker
Soran+1 yılsen öyle san . biz deli gibi birbirmizi seviyoruz .
Cevap sahibi+1 yılbelli ki sende tecrübe ya da bilgi yok bir açıdan iyi bir açıdan kötü yatakta acemi balık gibi ne yapacağını kestiremezsen çocuk sana söver, sevgi dışarda olur cinsellik yatakta olur her ikisi ayrı mecralar
Soran+1 yılsaçmalama ne sövücek . zaten başkasının altından karı almaz o . evlenior adam . cinsellik iç gudusel bir şey .öpüşmeyide bilmiordum ama onla öpüşünce adamı uçurdum resmen
Cevap sahibi+1 yılallah tamamına erdirsin arkadaşım inşallah da olur namus önemli birşey sende kendini korumuşun tebrik ederim zamanla da her şey düzene girer
Soran+1 yılben öyle bir kadın olsam beni alır mı şerefsiz mi benim adam ... bu içgudusel birşey öpüşmeye başlayınca zaten uçtu kendinden geçti hiç öpüşmemiştim ama daha önce nasıl oldu . demek ki istekli olmak arzulu olmak tecrübeyle ilgisi yok . bir aya kalmaz herşeyi öğrenirsin benide geçersin diyor zaten
Cevap sahibi+1 yıleğer onu arzulyorsan hayal etmeye başladıysan oluyorsun sen
Soran+1 yıle herale hayal ediyorum arzuluyorum
Cevap sahibi+1 yılonu hayl edip kendini tatmin et gecenin bir saatinde bunu ona da söyle çocuk uzaya çıkar
Soran+1 yılpuahaha . öyle diyeyim de uçsun iyice zaten uçmuş .
Cevap sahibi+1 yılolsun olsun sana gerdek gecesi saldırsın üstünden inmesin istiyorsan yapcaksın
Soran+1 yılinmez zaten ondan şüphem yok . deli gibi sevişiriz işte ne güzel bir gelse o gün
Cevap sahibi+1 yılişin içinde zevk var tabi, öpüşleri her tarfında hissetmek istiyorsun göğüslerin ve kallçan çekiciyse öpülmeye de doyulmaz ama
Soran+1 yılo konuda sıkıntı yok . güzel bir kızım göğüslerim kalçalarım seksi
Cevap sahibi+1 yılsutyen kaç beden giyiyorsun, uçlarından öpmek hoşuna gidebilir
Soran+1 yıl90 falan evet seksi bir kızım onun için evde hep bakımlı minili gezicam evlenince çalışmamı istemior zaten bütün günümü ona ayırırım
Cevap sahibi+1 yılgöğüslerin tam portakal avuca sığar ısırmalık :) sen bir kaç tane fantezi sütyen ve tanga al öyle gez evde frikik ver o zamn penisin yapabileceklerini gör
Soran+1 yıle öyle yapcaz zaten . bir sürü şey aldım şimdiden . gecelikler seksi transparan iç çamaşırları topuklu terlikler falan ıvır zıvır bir sürü şey aldım
Cevap sahibi+1 yılsen bu işi biliyorsun ya, peki sevgilinle oral yapacak mısınız
Soran+1 yıle heralde yani .
Cevap sahibi+1 yılpeki o da biliyo mu, yani vajinamı yala dedin mi ya da o penisimi ağzına vereceğim tarzı konuştu mu
Soran+1 yılyok o tarz değil de yerim falan dedi e heralde yapıcaz istediğimiz gibi yaşıycaz ondan evlenioruz aten
Cevap sahibi+1 yılpopondan içinden girmesini istiyor musun, öyle bir hayalin varmı
Soran+1 yılyok ters ilişki hariç herşeyi yaparım
Cevap sahibi+1 yılolsun popoyu okşamak bile yeterli, göğüslerinle boşalt ama penisi arasına al ve göğüs kenarlarınla sıkıştır sürttür ve göğüslerine boşalsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu ne saçma soru yav sevgiyi planlayarak yaşamak mı peeeh öyle şey mi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşuan bekar olduğu için çok arzuladığı için öyle olacağını sanıyor
20 Yorumla
+1 yılasdfghfkh bunca yılın acısını çıkarıcak adam :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbeni çok istiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılnerelerdesin geldinmi buralardamısın
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılburdayım
Soran+1 yılselam burada yim
Cevap sahibi+1 yılnasılsın nasıl gidiyor
Soran+1 yıliyiyim dun gece nisanlimi tahrik ettim mesajlarla sence başka neler yazayim iyice azsin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılaslında ben eklesen mesaj atardık daha iyi olmazmıydı bu başlık altında pek olmuyor
Soran+1 yılok
Soran+1 yılbulamıyorum nickini
Cevap sahibi+1 yıldünkü kınuşmalarda adımı yazmıştım hatırlıyormusun arama sekmesinden adımı arat çıkar ordan ekle
Cevap sahibi+1 yılrenas63
Soran+1 yılama cikmiyor ki
Cevap sahibi+1 yıldur bakalım nasıl edeceğiz
Soran+1 yılbence bes dkakka ac ismini ekleyince kapatirsin
Cevap sahibi+1 yılfacebook kızlar soruyor sayfasına gir ordan profil linkimi yapıştırayım burdan olmuyor
Cevap sahibi+1 yılhiç aklıma gelmediki şimdi ekle
teke o teke :D
02 Yorumla
Soran+1 yılpuahahaha . valla bilmiorum korktum
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?