Eski sevgilimi barışmak için aradım mesaj attım bana bunları söyledi sizce hala bana karşı bişey hisseder mi ?

eski sevgilimi salak gibi terkettim zamanında öyle iyi bir kızdı ki hep o arkadaşlarımın gaz vermeleri yüzünden bıraktım üniversiteliydi o ben lise mezunu bile değildim sonra bir elveda bile demeden terkettim onu ne aptalmışım şimdi ise köpekler gibi pişmanım ayrılalı 1 buçuk sene oluyor :(((( içimdekileri anlattım ona bana aynen bunları dedi ; benim sana karşı şu anda her hangi bir kinim ya da nefretim yok geçmiş geçmişte kaldı ve ben onu orada bıraktım çok şey öğrettin bana gerçek aşkı anlamayı gerçek olmayan aşkı ise bir kalemde silmeyi bunları sana niye anlatıyorum bilmiyorum ama sen eğer beni terketmeseydin ben şu anda bu kadar mutlu olamazdım belkide hala seninle..madem merak ettin anlatayım hoş düşman değilsin hani üniv.ye ilk başladığım zamanlarda hep sorardın ya yok mu etrafında birileri bakan eden diye bende yok derdim o zamanlar seni sevdiğim için kaldırmazdım ki kafamı bakmazdım.sonra bildiğin gibi oldu işte olaylar oldu senle ayrıldık falan bir süre sonra kendimi toparladım içimde senin değil ama salak yerine koyulmanın acısı vardı bigün okula gittim işte ama kafam gerçekten yerinde değil gs nin bir maçı vardı o zamanlar hatırlar mısın bilmem hani gs kazanmıştı o günde sınıfın çoğu gs forması giymişti her neyse ders başladı vır vır konuşmalar falan sınıf bir anda birine döndü o gülüşü gördüm cüneyt onun gülüşünü o gülüş varya benim bu hayatta görüp görebileceğim en güzel gülüştü ve ben o gülüşü o günden sonra aklımdan çıkartamadım daha önce hiç farketmemiştim onu abdullahmış adı hani ilk görüşte aşk derler ya benimkisi ilk gülüşte aşktı sakın yanlış anlama ben bıraktım hemen başkasına mı aşık oldu diye öyle değil ben kalbime,aklıma söz geçiremedim sonra zamanla tanışır selamlaşır olduk onunla hala da öyleyiz ben taa o zamandan beri seviyorum onu ve inan bana onu sadece uzaktan sevmek bile beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor kusura bakma onun bendeki yerine ihanet edemem üzerinde hakkım varsa helal olsun inşallah sende benim gibi bir gün hakeden birine aşık olmanın mutluluğunu yaşarsın hayatta mutluluklar dilerim kul hakkı falan yok üstünde ben affettim seni...bunları yazdı sizce beni sevme ihtimali ufakta olsa yok mudur ? bunları beni kıskandırmak için söylemiş olamaz mı intihar edecek haldeyim yardııııııııııııııııııııımmm :(((
Eski sevgilimi barışmak için aradım mesaj attım bana bunları söyledi sizce hala bana karşı bişey hisseder mi ?