Karımı hiçbir konuda memnun edemiyorum?

3 yıldır evliyim 1 yıllıkta sevgililik dönemim oldu. sevgiliyken çok umursamıyordum ya da daha az görüştüğümüz için farketmiyordum ama evlendikten sonra anladımki karım çok memnuniyetsiz bir eş. mesela sevgililer günü oluyor elimde çiçekle eve gidiyorum yinemi çiçekler diyor. anneler gününde gidip kolye aldım hediye insan bir çiçek almazmı diye kavga etti benimle. kadınlar gününde tek bir gül yaptırdım bumu yani aldığın diyor insan bir çiçek yaptırır diyo. kızıp herhangi bir özel günde hiç bişey almayıp kutlamıyorum bile insan bir arar kutlar diye kavga ediyo.2 yaşında kızım var ve ben bu durumdan çok fazla sıkıldım. bunlar en basit örnekler bunlar ev işlerinde ona yardım etmemden tutunda hemen her konuda yaptığım ettiğim hiçbirşeyi beğenmemeye kadar gidiyor. ben sorduğumda öyle bişey olmadığını söylüyor benim uydurduğumu söylüyor. yine bir örnek vereyim hiçbirşey almadan eve gittim yol üzerinde karanfil satanlar var birsürü söylendi onlardan bari alsaydın insan eli boş gelirmi diye çıkıp karanfil alıp geldim ben kasapmıyım kasaplar bunu koyunların k.çına takıyor vitrinde dedi delirmek üzereyim ya nedir bu durum :(
Karımı hiçbir konuda memnun edemiyorum?