3 yıldır evliyim 1 yıllıkta sevgililik dönemim oldu. sevgiliyken çok umursamıyordum ya da daha az görüştüğümüz için farketmiyordum ama evlendikten sonra anladımki karım çok memnuniyetsiz bir eş. mesela sevgililer günü oluyor elimde çiçekle eve gidiyorum yinemi çiçekler diyor. anneler gününde gidip kolye aldım hediye insan bir çiçek almazmı diye kavga etti benimle. kadınlar gününde tek bir gül yaptırdım bumu yani aldığın diyor insan bir çiçek yaptırır diyo. kızıp herhangi bir özel günde hiç bişey almayıp kutlamıyorum bile insan bir arar kutlar diye kavga ediyo.2 yaşında kızım var ve ben bu durumdan çok fazla sıkıldım. bunlar en basit örnekler bunlar ev işlerinde ona yardım etmemden tutunda hemen her konuda yaptığım ettiğim hiçbirşeyi beğenmemeye kadar gidiyor. ben sorduğumda öyle bişey olmadığını söylüyor benim uydurduğumu söylüyor. yine bir örnek vereyim hiçbirşey almadan eve gittim yol üzerinde karanfil satanlar var birsürü söylendi onlardan bari alsaydın insan eli boş gelirmi diye çıkıp karanfil alıp geldim ben kasapmıyım kasaplar bunu koyunların k.çına takıyor vitrinde dedi delirmek üzereyim ya nedir bu durum :(
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Senin biraz pasir kaldigin ve esinin baskin oldugu sonucuna variyorum.. senin uzerinde baski kurmasina izin vermissin ve su an hukmediyor.. onu kirmadan, hakaret etmeden ya, da darp etmeden , ona erkek gibi yaklasmaya, ve kontrolu eline alman gerekiyor.. bir anda degil , yavas yavas.. belki yerine gore ani tepkiler.. ama evin reisi oldugunu ona hatirlatirsan , ancak bu sekilde duzelir.. dogru yaparsan bu kadin sana hayran olur tekrar ve bir papatya alsan boynuna atlar.. kontrolu eline al.. nasil yaoacagini bilmiyorsan, bir psikolog ya da, aile danismanindan destek al.. esinin seni zayif halka olarak girdugunu dusunuyorum. bu yuzden seni ezmeye baslamis.. guckenmelisin.. ama karini ezerek doverek falan olmaz bu..
64 Yorumla
Soran+1 yılbelkide... teşekkür ederim
- +1 yıl
ne yaparsam yapayım boyun eğer nasıl olsa imajından sıyrılman gerekiyor adamım. seni kaybedebilme riski olduğunu da bilmeli ( kaybetmeden ) .. bir şekilde bunu hissetmeli.. ve affına sığınıyorum.. evli barklı insansın.. yatak odanızda da huzur ve mutluluk yoksa, bu sorunu da çözmen gerekir.. oradaki mutluluk önemlidir ilişkide...
Soran+1 yılbukadar problemin arasında yatak odasının sorunsuz olma ihtimali varmı?
- +1 yıl
Bu sorunların üzerine eğil.. evliliğin , ailen ve evladın var.. ve sanıyorum eşini seviyorsun. Ailenin yıkılma noktasına gelmeden, önlem alman gerekiyor. onerim , bir evlilik danışmanı psikologla gorus ciddi şekilde.. seni yönlendirecektir.. ve zamanla düzene girer.. Tavır ve yaklaşım çok önemli.. biraz biraz kazak erkeğe ve doğru şekilde donusmen gerekebilir.. ve o uzman bunu doğru şekilde yapmanı sağlar.. yardımcı olur.. ve gün gelir görürsün ki o hırçın kadın gitmiş yerine saba sirnasan uysal bir kadın gelmiş.. doğru tavır, her şeyi değiştirir..
En İyi Cevaplar
Babacım okurken elim ayağım boşaldı yemin ediyorum. Böyle bir kadının çoktan kolunu bacağını unufak etmen gerekeirdi. Bu nedir yahu? Peygamber misin mubarek, bu nasıl sabır?
00 Yorumla
Kırılmayın tavrınız kesinlikle değişmesin eşinize karşı ama naçizane fikrim eşiniz sanırım sizinle bir aşk evliliği yapmamış şu an ki ilişkim de benzer durumları yaşıyorum bence geri durmakta fayda var. Birşey kazanmazsın belki ama emin ol kaybetmezsin de ✋🏻
11 Yorumla
Soran+1 yılvalla çok aşıktıtı sözde bana ama bilemiyorum. geri durmak derken ne yapabilirimki kimden geri durayım?
benim kocam buraya böyle dert yansa kalbim çok kırılır beni sevmediğini düşünürüm anlattığına göre sütden çıkmış ak kaşıksın hiç mi kabahatin yok yani ben sana inanmıyorum eğer öyleyse abartmış yani
21 Yorumla
Soran+1 yılben sıfır hatayım demedim mutlaka hatalarım vardır emel hanım. ama o memnun olmadıkça bende daha rahat davranıp hata yapmaktan kaçınmıyorum haliyle
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
19Cevap
+1 yılDirekt karşına al buraya yazdıklarının aynısını söyle bence.
22 Yorumla
Soran+1 yılçok defalar yaptım. ama o öyle bişey olmadığını ve benim alınganlık yaptığımı söylüyor daha çok kavga ediyoruz
- +1 yıl
Sen şimdiden tahammülün olmadığını söylüyorsan ileride dayanamazsın. Çocuk büyüdüğünde işler zorlaşır bence.
Tavsiye veremem ama ben olsam yol yakınken bitirirdim.
Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Eşiniz memnun olmayı bilmiyor, bir süre ilgilenmeyin... o ufak jestlerini bile mum gbi arasın
21 Yorumla
Soran+1 yıldeğişen bişey olmayacaktır biz yine kavga ederiz kesin...
+1 yılarkadaşım boşan. sen yıpranırsın. çocuğu ona verecekler diye kesin bir önyargıya varma.
12 Yorumla
Soran+1 yılçocuğun yaşından dolayı mahkemeler belli bir yaşa kadar anneye veriyor çocuğu maalesef
- +1 yıl
Boşan
Boşanırsanız haber ver ben bekarım. Senin hatun şımarığın önde gideniymiş.
26 Yorumla
Soran+1 yılhahaha bu iyiydi :D
Soran+1 yılne yapacağımı gerçekten şaşırdım delirmek üzereyim. sende bırak sevgilini ozaman :D
Soran+1 yılmaşallahı var insanımızın şakadan pek anlamıyorlar :d
Yazik ya nekadar nankör insanlar var birak gitsin harbiden
12 Yorumla
Soran+1 yılçocuk herşeyim benim ayrı şehirlerden bulup tanıştık biz ayrılırsam çocuğu alıp gidecek. zaten mahkemede ona verir çocuğun yaşından dolayı
+1 yılAnlattigin gibiyse senin kabahatin yok. Karsindaki kadin kadin degil, canavar.
22 Yorumla
Soran+1 yılanlatıığımdan çok daha fazlası var. arar benden bişey ister mesela iş çıkışı alıver diye ve hiçbirzaman o aldığım şey onu memnun etmez neden şu marka almadın neden az aldın neden çok aldın yani yaptığım herşey herşey aklına ne gelirse mutlaka bir laf söylüyor.
- +1 yıl
E boşan madem neden çekiyorsun? Çocuğunu istediğin zaman görürsun bu senin yasal hakkin. Haftasonlari da sende kalir. Omur boyu boyle yasanmaz ki.
+1 yılBelli ki sıkılmış senden anlattıklarına göre elinden geleni yapmissin😕
14 Yorumla
Soran+1 yılsordum onuda sordum ama nezaman ona bişey sorsam ya da hatalı olduğunu söylesem hiç kabul etmez hiçbirzaman hatalı olmadı çünkü hep hata bendeydi kavgalarımız hep böyle sonuçlandı...
- +1 yıl
Bu durumda napilir bilmiyorum ama al karşına konuş böyle gitmez eğer böyle devam edeceksen bitsin de sanada yazık değilmi ya
- +1 yıl
Valla ne diyeyim ki Allah yardımcın olsun kardes ☺
Soran+1 yılsağol :(
+1 yılvar öyle memnuniyetsiz kadınlar evlenmeden önce bunlar farkedişmeliydi diye düşünüyorum...
10 Yorumla
+1 yılkadınların önüne dünyayı sersen :şu tarafa sersek daha güzel olmaz mı? der
40 Yorumla
+1 yılokurken bende delirdim istemedende sövdüm afedersin böyle hatunla ömür geçmez nett..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbulmuşta bunuyor seninki. 4 senelik sevgilim bana sadece ilk 6 ayda aldı çiçek daha da almadı. iyiki evlenemmişim dimi
29 Yorumla
Soran+1 yılvalla bilemiyorum yani sonuçta çiçek değildir bence değer veriyo olmak. sevmek sevdiğini göstermek sadece çiçekle böcekle olacak şeyler değil. tavır davranışlar herşey olabilir ya bir bakış bile biçok şey anlatabilir insana diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılEe bunlarida yapmadkki. beni sevdgni gostermedi
Soran+1 yıliyi yapmışsın ozaman vur tekmeyi gitsin :D
Cevap sahibi+1 yıl7 ay oldu zaten ayrilali. baskasindan hoslaniorm Şu an ama elim kolum baglii napicam blmiorm. d
Soran+1 yılelin kolun neden bağlıki anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılTel nosu yokk bnde. fazla yuzyuzede gorusemiorz napicam
Soran+1 yılhoşlandığın kişinin bundan haberi yok sanırım
Cevap sahibi+1 yılevet yok
Soran+1 yılhmmm. kötü bir durum. umarım tez zamanda onunda haberi olur ve mutlu olursun..
1 yılArkadaş merhaba aynı dert bizdede var hiç birşeyden memnun olmuyor hep suratı asık kusuyor bıktım bundan ben onun ailesine saygıyla yaklaşıyorum o benim ailemin yaptıklarını hep başıma kakiyor valla bende dayanamıyorum beddua ediyorum hep artık YETER. Çekilecek dert değil Allah'ım görüyor ne kadar mağdur olduğumu ya bir insan her şeye mi söylenir düğünde niye yemeğe önce başladın sanane arkadaş insülin direncim düşük belki sanane bıktım ya i
00 Yorumla
+1 yılKardeşim 2 seçenek var 1. sabret inan bana senin sınavın bu Allah sana en güzel mükafatı verecektir ama ne zaman ya da nasıl takdir Allah'ındır. Kesin olan mükafatıba Allah kefildir. 2. seçenek boşanmak böyle bir hakkın var hem yasalar nezdinde hem dinen şartlar oluşmuşsa buda bir seçenek ama ilk seçeneği tercih etmeni tavsiye ederim kardeşim inan bana her şey düzelecek maalesef eşin hasta Allah şifa versin sanada sabır versin
00 YorumlaKkotu bir durum valla ne soylenir bu durumda bilemiyorum
10 YorumlaValla boyle bir kadini memnun etmek diye birsey yok aci ama gercek.. cok ceneside dusuk galiba allah sabir versin cekilecek dert degil
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyyyynı benimki
Alırsın 3ün 1ini bundan sonra dedim şimdi bir gül için yalvarıyor ama almıycam14 Yorumla
Soran+1 yılalmadığım zamanda kavga ediyoruz evde dayanamayıp gidip gece vakti karanfil buldum onu aldım diye söylemedik laf bırakmadı...
Cevap sahibi+1 yılKardeşim sal ipini
Hiiiç takma istediği kadar söylensin fazla sürmez yola gelir.
Soran+1 yılyok ya bunun yola geleceği falan bıraktığım zamanlarda da aynı bu
Cevap sahibi+1 yılHasta o zmn kardeş ne diyim başka
Hahahaha cok komik ya benim de boyle bir arkadasim var bence profesyonellerden destek alin
03 Yorumla
Soran+1 yılkomikmi?
Soran+1 yılöyle olsun bakalım
kadınlar asla memnun olmaz, dünyanın en zengini ol en kral hediyeleri al, yine beğenmezler.
20 Yorumla
+1 yılsen o karıyı boşa kardeş :)) ondan sana hayır gelmez kafayı yemiş bence :D ya da senin hanım doyumsuz artık ona yapıcak bişey yok :)))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaga baska birisi olmasin sakin.
Yani tavirlari pek hos degil genelde bu hareketler o davranislari yansitir. yani baska birisi varsa evdekini biktirma politikasi yapiyordur.03 Yorumla
Soran+1 yılayrılalım dediğimde kabul etmiyor ama
Cevap sahibi+1 yılValla ne diyim gardas. Allah yardimcin olsun
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılAyyy oda abartmis ya bu ne
Git bahceden cim topla belki o zaman hatasini anlar20 YorumlaKardeş sıkıntını anladım ama sende onları bir not et kenara gelecekte onun istediği gibi yap bakalım ne diyecek
01 Yorumla
Soran+1 yılnot etmeme gerek yokki kardeşim hepsi bir bir aklımda aklımdan da çıkmıyor zaten. en bariz örnekleri verdim çiçek aldım genemi dedi gül aldım bu ne böyle insan bir çiçek yaptırır dedi anlıyomusun. kasaptan kıyma alırım yağlı der yağsızını alırım insan yağ koydurur der yani mutlu olmuyor memnun olmuyor kardeşim bu örnekler bitmez saymakla çünkü hergün herşeyden tartışır olduk artık çünkü memnuniyet yok.
+1 yılkadın milleti hep öyledir baştan paçayı kaptırmışsın işin çok zor.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVideoya çeksene madem inkar ediyor. Ona çaktırmadan çek kendini görsün.
12 Yorumla
Soran+1 yılinkar etmek derken yaptığını inkar etmiyor. haksız olduğunu kabul etmiyor... memnuniyetsiz olduğunu kabul etmiyor.
Cevap sahibi+1 yılVideoya çek işte
Kardeş evlenmeden önce aklın neredeydi.. Olan olmuş artık
01 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce belki aşkın ateşiyle belki görüşmenin azlığıyla farkına varılmıyor ya da o belli etmedi bukadar bilemiyorum
+1 yılAllah sana sabır versin cidden
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim umarım herşey düzelir
eşin ağır hasta. sana sabır eşine şifa dilerim
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Hiç bir şey yapmayacaksın kudursun dursun. oyle imana geliyorlar ben denedim onayladım.
12 Yorumla
+1 yılNe diyelim abi :D işin zor böleleri ile hayat geçmez
00 Yorumla
+1 yılBoşama sebebi bu ya belki eşinde benden boşansın diye bilerekte bunu yapıyor olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılbelkide...
+1 yılseni kaybetmez umarim
22 Yorumla
Soran+1 yılbelki bende çok iyi biri değilim tabi orasınıda ona sormak lazım ama...
- +1 yıl
sabirli olman yeter... senin degerini seni kaybetmeden önce anlar inşallah
Allah sabır versin sana
11 Yorumla
İnsanı yaşlandıran cins.. Psikologa gözüksün
14 Yorumla
Soran+1 yılkabul etmiyor. birlikte gidelim diyorum kendin git sorun sende diyor :(
Soran+1 yılçocuğum olmasa bugün koycam kapının önüne ama çocuk elimi ayağımı bağlıyor çünkü mahkeme annesine verecek çocuğu
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok kotu bir sey ALLAH yardimcin olsun
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
ne mal insan ya :D :D
10 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin kardeşim cok zor
11 Yorumla
Şaka gibi yaa ciddi olamazsın...
04 Yorumla
Soran+1 yıleline para veriyorum ne istiyosan ne ihtiyacın varsa onu git kendin al yorma artık beni çiçekmi alayım böcekmi hediyemi bilemedim diye gidip alıyor ama genede mutlu olmuyor memnun olmuyor. evde süpürmesinden bulaşığına yemeğine kadar yardım ederim ama ne yapıyosunki sen diyor
- +1 yıl
Olmaz böylee valla, ayıp yaptğı ya. bir tanıdığım da vardı böyle eşinin memnunyetszliğinden bıkmştı. Daha yaşları genç yani 40 larndalar ve evde iki yabancı gibi olmşlardı. Aynı odada bile kalmayan evlilik. :( çok zor Allah yardımcınız olsun siz ne yapablirsiniz bilemiyrum ama yakın arkadşı vr veya annesyle görüşüp durumu anlatablirsinz. Çünkü bu sizin için çok büyük problem olmsya başlayacaktır. Sabır bir yere kadar çünkü. Büyük bir hata yaptğını anlamalı. Siz derseniz anlamayabilir ama arkadaş ve ya annesi söylerse daha ii.
Soran+1 yılkendisine asla toz kondurmayan bir yapısı var. o doğru bilir doğru yapar... arkadaşıda aileside akıl vermeye kalksa hem onlarla arası bozulur hemde benle daha çok sorun yaşar neden olmayan şeyleri anlatıyosun diye. çünkü hatasını asla kabul etmez...
Al karşına konuş senin anlayana kadar da kalkmasin
04 Yorumla
Soran+1 yılher konuşmamızda daha büyük kavga ettik. dahada büyüdü olay. daha dün akşam acil tıp teknisyenleri günüymüş neden yine çiçek almadan gitmişim. kadınlar gününde tek gül yaptırdım diye söylemediğini bırakmadı :(
Soran+1 yılbir defa boşanma aşamasına geldik ama vazgeçti. şimdide her tartışmamızda söylüyorum fakat neden boşancakmışım diyor
Allah sabır versin 😔
01 Yorumla
+1 yılBence kendine mezar yap.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyimiş
Gizli Üye(30-35)+1 yıluvvvvv aşmışş
11 Yorumla
Soran+1 yılsorma ya aşmak ne kelime tavan yaptı...
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. alıscan degısmez o
12 Yorumla
Soran+1 yıldeğişmezmi :O
+1 yılAllah yardımcın olsun.
03 Yorumla
- +1 yıl
Bana bahane arıyor gibi geldi. Bilemiyorum tabi
Soran+1 yılne için bahane olabilir?
sıkıntı gereken degerı verme
04 Yorumla
Soran+1 yıleşimize değer vermeyelim mi. kimisi şiddetten mağdur kimisi değerden ne garip dünya
Soran+1 yılbu saatten sonra faydası olacağını sanmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılVurcan kırbaçı vurcan kırbaçı
01 Yorumla
Soran+1 yılmazoşist duyguların kabarmış senin :D yinede önerin için sağol
+1 yılagızına iki tokat vurulması gereken kadın
10 YorumlaBu evlilik uzun sürmezse bu eşten de hayır gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarin seni sevmiyor artik acik ve net
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki neden sevdiğini ayrılmak istemediğini söylüyor benden çöıkarı ne olabilirki
+1 yılAvradin her dedigi yaparsan olacagi bu reis
10 YorumlaFazla şimartmişsin.
20 Yorumlatam sopalık
02 Yorumla
Soran+1 yılbelki birgün oda olacak
ayrıl knk bosver
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi