Sevgilimi cinsel olarak aldattim ama kesinlikle duygusal olarak ondan baskasina bisey hissetmedim. Affeder mi beni?

Oncelikle size sevgilimi tanitmak isterim. Cok gururludur. Ki gururlu olmasa bile hicbi insan kaldiramaz aldatilmayi biliyorum. Bile bile neden af bekliyosun diye sorarsaniz cevabim şu; yaptigim seyden cok pismanim. bir gecelik bir seydi ve sarhostum (bakireyim onden veya arkadan olmadi). Sevgilimi cok ama cok seviyorum. Kanka dedigim insanla aldattim onu. Geri donusu yok biliyorum fakat umut dunyasi iste ben mucizeler olusturmaya hazirim yeterki o beni af etsin. Eskisi gbi olmaz belki ama zamanla guven veririm ona. Sevdiririm kendimi. Yeterki bir sans versin. Su an bana asiri sinirli. Msjlarimi okumaya bile tahammulu yok. Sizce sevgisi agir basabilir mi? Ne kadar berbat bir hata yapmis olsam da asiri pisman oldugumu fark edip minik bir sans verebilir mi? Ve ben o sansi aldiktan sonra kendimi yirtsam guven kazanabilir mym? Onun icin her seyi yapmaya hazirim. O cinsel iliskiye girdigim lanet insani sildim tamamen hayatimdan. ona karsi hicbi zaman duygusal manada bisey beslemedim. Sevgilimin beni af etmesi icin butun erkekleri hayatimdan cikartmaya hazirim. Ozgurlugume duskun biri olarak okul haricinde disari cikmamaya bile raziyim. Yeterki bir sans... ilk ve son bir sans... insanim hata yapabilirm. O da bunun farkinda fakat kaldiramiyor. Midesi kaldirmiyor. O bir baskasinin gozleri gozlerime degse kiskanirdi. Teni tenime degince agir geldi ona. Hakli. Kendimi savuncak bir yanim yok. Sadece fikir istiyorum. Onu gerceken seviyorum ve tahmin edemiceginiz kadar pismanim. Bir daha asla yapmam o hatayi... ne onerirsiniz?
Sevgilimi cinsel olarak aldattim ama kesinlikle duygusal olarak ondan baskasina bisey hissetmedim. Affeder mi beni?