+1 yılbence böyle bir erkek için ağlamaya değmez gerçekten üzme kendini. internetden de aşk arama bağlanmanda yanlış senı sadece kullanmak istemiş. erkekler sürekli derler istesem bir sürü kız var diye aslında bu yaptıkları sadece senın baskasına gitmesin benımle olsun istediğinide veriyim demen için ufak bir numara. dışarıda bir sürü kız var evet ama bir sürüde erkek var böyle cinsel yönden isteklerini insanlar sevdiklerinle deger verdiklerinle yaparlar. erkeklerin dısarda birsürü kız var diyip 1 tanesinle olana kadar verdiği çabayı kızlar istediği her saniyede hiç çaba sarfetmeden yaparlar unutma ;) . kadınlar her zaman 1 gömlek üstündür. kendini hiç bir zaman küçümseme. biliyorum belki kalbine söz geçiremeyip üzülüyor olabilirsin. Ama şu açıdanda bak birde gerçek yüzünü yeni görmüşsün.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 ay once ayni sekilde bende yasdim ayni cumleleri kurdu tipatip. Bende kandim ve attim foto. Neyse aradan zaman gecti sen simdi iste seninle. bakireligimi bozarim seninle sevisirim hatta evlenmek zorunda kaliriz super olur dedi. Ben kabul etmedim bu kadarini tabi sonra attigim fotolar icinde vicdan azabi cektim. Bunu anlattim ve bir daha atmicagimi söyledim. Aradan zaman geçti video istedi atmadim. Atmadigim icin trip atti ertesi gun ayrildi. Simdi ayrilmasan bir gun elbet ayrilacak senden cunku istedigi sey seks. Ki bana kalirsa orda zaten bos durmuyodur guvenme kimseye saf olma benim gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılSağol haklisin
Cevap sahibi+1 yılVe aynı sekilde oda sahiplenirdi acik gidirmezzdi hergun giydigim kıyafetin fotosunu isterdi aciksa cok fena sinirlenirdi. Bunlar hep oyun
Soran+1 yılOhaya
+1 yılŞimdi yazımın ilk başında ters tepki yaratabilir. Normalde istek ve arzular bu yönde zaten aşkın temelinde cinsellik var ama bu çok ağır olmuş. Resmen saçmalamış. Evet gayet normal istemesi zaten istemese saçma ama insani ilişkiler işte bu şekil yürümüyor. O zaman hayvanlardan farkımız kalmazdı...
Sonuç olarak ellağın salağı zaten birisine aşıksan seviyorsan cinsel birlikteliği elbette düşünüyorsun demektir. Kızı erkeği farketmez ama böyle öküzlük yapmaya da hiç gerek yok. Zaten bu konularda zorlama hiç olmaz. Bizim kültürümüzde de bu işlerin akışı bayana bırakılır.
Bunları benim yazmama da gerek yoktu zaten herkes biliyor ama ne hikmetse işine gelip konuşmuyor...04 Yorumla
Soran+1 yılHayvan o
- +1 yıl
Evet kısaca böyle davrananlara hayvan diyoruz. Haklısın çünkü hayvandan farkı yok...
- +1 yıl
Eig için çok teşekkür ederim...
Soran+1 yılNedemek. (
+1 yılKusura bakma ama gülmekten kendimi alamadım. Normalde bu tür entry olunca yazmam ama inan dayanamadım,
Yahu al şapkanı önüne bir düşün Allah aşkına kim mesafeler uzak ***kemiyorum diye yaklaşır?
İnsan kaç yıllık karısına bile demez günlerdir ***kemedim seni iş-güç gel de bir **keyim diye?
Bir de bu tür insan için ağlıyormuşsun.. Trollün dibi-ağası-paşası değilsen haline şükret.. Ya daha düzgün cümlelerle yaklaşıp sabırla beklese ve çıplak resimlerini alsaydı şu anda hangi durumda olurdun?03 Yorumla
Soran+1 yılSalakim ben
- +1 yıl
Hayır ne alaka.. Sen haline şükret kendi kendini ele vermiş..
Toparla kendini hayat daha karşına neleri kimleri çıkartır ;)
Soran+1 yılÇok sağol amin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirincisi seven erkek , sevdiğini cinsel olarak arzulamasından daha doğal olan bir şey yok. İkincisi karşında ki... miyorum demek yerine "sevişemiyoruz" dese daha kibar bir yaklaşım olur. ... mek kelimesini kullanmak kaba geliyor. Ama hoşlanan kızda çıkabilir o ayrı. Neden kızların kriteri seven adam sevişmek istemez onu anlamıyorum. Tam tersine seven adam sevişmek ister. Ama kullanılan dil ve üslup çok önemli. Sen saf ve temizce sevmişsin. O da şu an hormonlarının etkisi altında. Cinsel açlık çekiyor. Uslubu çok bozuk. Seninle sevişmek istemesi anormal değil. Bana göre asıl insan sevdiğine "eğer isteseydim" diye başlayan paragrafı kullanmaz. İşte bu durumun en kötü tarafı bu öküz senin kalbini kırdı şimdi karşına tam seni sevecek ve senin sevebileceğin birisi çıksa ona olan hıncından karşına çıkanı kıracaksın.
00 YorumlaSonra basın ağrır bırakmalısın. Benim de evlenmek istedğim adam böyle yapıyodu. aileler bile tanıştı. Sırf biriyle evlenmek için evlencektı benımle. Erken uyandım. Ayrldık şimdi başkasıyla evlenecek Seven bir erkek böyle seyler istemeye utanır bence. Alışkanlıkların beynınle alakalı bir durum. kalbini de beynin yönetiyor. Mantıklı davranmalısın.
00 Yorumlapekala hanım efendi ben size gerçekleri söyleyeyim
o açık resimleriniz ile bereberinde isim soyisim, telefon numarası, adres bilgileriniz, sosyal paylasım siteleriniz de bir foruma yüklenir daha sonra sizin o fotograflarına bakmak ısteen farklı forum kullanıcıları teklif sunarak iletişim adresleriniz satın alır.
kısaca bu bir sektördür. Bu tuzağa düşmeyiniz. sizi gelecekte aşırı derecede sıkıntıya soka bilecek durumlara düşmeyiniz.
saygılarımla...02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil çok cinsel attda yüzünü çekme diyo
ALLAH ıslah etsin böylelerini. Sen doğru olanı yapmışsın, canın çok yanıyor şimdi biiyorum ama inan onunla devam etsen daha çok yanardı. Allah inşallah karşına helal süt emmiş, iyi aile terbiyesi almış sana yakışan gönlüne göre birini çıkarır.
01 Yorumla
Soran+1 yılKirpiklerimfen akan yaşlara lanet olsun geberirum inşallah giremiyorum Şu an aglamaktan
😀😁😂 ne bekliyorsunuz ki
Sanaldaki sevgilinin sevgisi Kadın vücudu üzerine kadar Çıplak fotolar olmazsa olmazları
Eee Aşkı uzaklarda arayacağına yakınlarında arasan hiç değilse tanıdığın Bildiğin birisi olsa bu kadar rezil ettirmezdi kendini04 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
Soran+1 yılNiye
Bence bitir sende olan sadece bir bağlılık asla yapma yanına gelse otel teklifi yapar. Uzak dur ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılÖlsem umrundamiyim
- +1 yıl
Daha önce hiç görüşmemiş sanal iliski var aranızda sanki. Bence uzak dur yani sevgi vs konu direk s. ikerim geliyorsa sevgi yoktur. Niyet belli ki açık açık söylüyor yanı. Uzak dur engelle her yerden başka insanlarla konuş aklından çıksın bağımlı hale gelmis olabilirsin ki bunu gidermek için arkadaşlarinla neşeli sohbetler yap buradan yazdığın gibi takıl kafan dağılsin gönlüne göre birisi bul.
Allah aşkına bü kızlar niyé böyle saf güzel kardeşim neler demiş hayla onun için ağlıyorsun 😕 biz severiz kız sevmez millet seks peşinde kızlar aşık olur 😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgi sozcukleride var ama öf kalbim acıyo hiçkira hickira alicam olurum umarim
Soran+1 yılAnlayamazsin
+1 yılinternetten buldugun yaratık böyle olur. burda hepsi abbazaalıklarnı sergilemek için varlar. dışarda da oynarlar en azından daha kibarlar.
00 Yorumla
+1 yılYapmaz canim, en kisa vakitte muhabbetini kesersen senin icin hayirli olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılKalbe söz geçmiyor nqpcan şimdi ben canımdı o
- +1 yıl
Fotograflari at internetlere dussun daha kotu aglarsin o zaman. Şu an zarar veriyorsun kendine
+1 yılseven erkek böyle bir istemde bulunmaz yani bunu sanal üzerinden istediğini dile getirmez
12 Yorumla- +1 yıl
@kahvekralicesi merhabalar size birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler 3 gun önce erkek arkadaşımla çok buyuk kavga ettik ikimizde birbirimizi çok kırdık ağıza alınmayacak şeyler söyledik oda bitirdi sevmiyorum duygularım bitmiş olmuyo uzatma herşeyi dedi sana da yazık dedi.. Faceden sildi canım çok yanıyo watsapp durumu benim adımdı benim adım Melis.. Ayrıldığımızı gunun akşamı tek duam o ellerini başkası tutmasın komur gozlu meleğim #B yazmış 3 günde hemen unuttu mu beni ben onun için ağlarken o yeni bir ilişkiye mi başlamış canım çok yanıyo sizce biri mi var hayatında lütfen yardım edin yorumlarınızı bekliyorum..
- +1 yıl
@dermanbulamayankız ikili iliskiler bittiğinde hep böyle olur. karşi taraf sizi pisman etmek için çeşitli yollara başvurur. whatsapp durumuna onu yazması öyle bir seyin varliğını doğrulamaz olmadiğı anlamınada gelmez tabi. dünyaya bir defa geliyorsun. ona gerçekten neler hissettiğini soyle."sen şunu dedin kırildım, böyle yaptın üzuldum..."bunu dile getirmen senin açindan iyi olucak. sakın wp durumundan veya her hanvi bir yerden laf sokmaya çalışma. çocuk durumuna düşersin. sadece son kez neler hissettiğini soyle veya yüzyüze konuşup anlat. ettiğin kötü laflar için ise özür dile. onunla iyi anılar biriktirdiğinide söyle ve seviyeli bir şekilde bitir. seviyorsa seni inan geri dönecektir. dediğim gibi ikili ilişkiler hep böyledir. kaybeden taraf sonradan üzülür.
bence kisiliksiz ve saygisiz bir erkek. Bazi seyler istense dahi bunu karsi tarafa direk olarak soylenmez. Soylenmemesi gerekir.
00 YorumlaBunun zaten baştan niyeti belliymiş sana gerçek yüzünü eli değmeden gösterdiği için çok şanslısın niye ağlıyorsunki ondan kurtulduğun için derin bir nefes almalısın.. ve hayata gülümsemelisin.
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=XAjc4inMBA0
dalga geçiyor bence uzatma02 Yorumla
Soran+1 yılÂaaaaaaaaa😭
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskasini s. kmiyorum demkte nedemek birlikte olmuyorum der bari insan valla boyle seylerin muhabbeti yapilmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılArıcam sıçcam sivicam
+1 yılBende ağlıyorum ama gülmekten 😂 Troll filan dimi bu?
00 Yorumla
+1 yılKızım seninkisi nasıl bir yokluk la
Bu adama katlanılır mı11 Yorumla
Soran+1 yılSevdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven erkek o sözcüğü sevdiğinin yanında bile kullanmaz güzelim. Artık gerçek yüzünü gördün kopamıyorum da ne demek?
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyooo ama telefondan sildim başka kızları skmiyorum diyince kalbime soktu hançeri
Cevap sahibi+1 yılAnladın işte gerçek yüzünü zor ama geçecek.
Ve sonra şimdiki halini hatırlayınca güleceksin.
Soran+1 yılÖlmezsem gulerim
:D ağlıyorum dememiş mi bide. Bunun için mi? :D kendinde boş bir insansın anlaşılan. Hiç sevgilin olmadı mı? Sevgiye muhtaç mısın? yüzünü bile görmediğin insan için ağlıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek yapar zaten 😒 Gerçi bu eleman sevmiyo bence 😂 Ama seni seven adam da seni arzulamayacaksa kim yapsın? Dışardaki tecavüzcüler mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye sevmiyo
- +1 yıl
İçgüdüm tamamen. Az biraz insan sarraflığım var 😅 Kullanmak istiyo falan olabilir belki.
+1 yılKaraktersiz bir tip inşallah açık resimler yollamamışsındır bundan herşey beklenir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven erkek istemez. Seven erkek kaybetmekten korkar. Seven erkek dokunmaya bile kıyamaz. Bunun amacı farklı hayatım seninle. Kes ilişkini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğun amacı belli kızım salak mısın sen otur bir kendini düşün kendine yazık edeceksin
03 Yorumla
Soran+1 yılOkadar kendimi kandirdimmi
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef amacı belli yani. Açık fotoğraf istiyor bir de açık açık demiş seni bir şey yapmak istiyorum diye. Zaten sanal boşver gerçek kadar olmaz bu. Sonuçta dokunmadın etmedin
Soran+1 yılAllah aslında canımı kurtulim yeminle amin de
sen hayal dunyasınd ayasıyorsun.. ah saf kızlar ahh
00 Yorumla
+1 yılsölenmicek şeyler sölemiş sana bu gerçekten kötü.. karar senin sana tersse yapma bide ileride bunu kendi avantajınada çevirebilri
00 YorumlaBunun gibi itler yuzunden bizim gibi sevene laf geliyo kusura bakma o cocugun himina koyim...
10 Yorumla
+1 yılgüldürdü be :d bence 7-8 ay boşuna katlanmışsın bu adamın amacı belli
00 Yorumla
+1 yılHaklısın ama bırakmalısın sana zarar getirir ve seni sadece zevkleri için kullanacak
02 Yorumla- +1 yıl
@Univerliseli merhabalar size birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler 3 gun önce erkek arkadaşımla çok buyuk kavga ettik ikimizde birbirimizi çok kırdık ağıza alınmayacak şeyler söyledik oda bitirdi sevmiyorum duygularım bitmiş olmuyo uzatma herşeyi dedi sana da yazık dedi.. Faceden sildi canım çok yanıyo watsapp durumu benim adımdı benim adım Melis.. Ayrıldığımızı gunun akşamı tek duam o ellerini başkası tutmasın komur gozlu meleğim #B yazmış 3 günde hemen unuttu mu beni ben onun için ağlarken o yeni bir ilişkiye mi başlamış canım çok yanıyo sizce biri mi var hayatında lütfen yardım edin yorumlarınızı bekliyorum..
- +1 yıl
@dermanbulamayankız hmm neden bana sormayı tercih ettin merak ettim sadece
Bu adam bildiğin dalga geçiyor seninle. Seni sevmiyordur bitir emin ol önüne daha düzgün insanlar çıkacaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaf mısın ayrıl gitsin bu nasıl bir pislik abazaya bak
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek asla yapmaz, ayrıl.
24 Yorumla
Soran+1 yılNolur deme
- +1 yıl
Aynen, asla istemez seven erkek , yanında bile istemez hatta , kendiliğinden oluşur o durum
- +1 yıl
@extrasymphony merhabalar size birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler 3 gun önce erkek arkadaşımla çok buyuk kavga ettik ikimizde birbirimizi çok kırdık ağıza alınmayacak şeyler söyledik oda bitirdi sevmiyorum duygularım bitmiş olmuyo uzatma herşeyi dedi sana da yazık dedi.. Faceden sildi canım çok yanıyo watsapp durumu benim adımdı benim adım Melis.. Ayrıldığımızı gunun akşamı tek duam o ellerini başkası tutmasın komur gozlu meleğim #B yazmış 3 günde hemen unuttu mu beni ben onun için ağlarken o yeni bir ilişkiye mi başlamış canım çok yanıyo sizce biri mi var hayatında lütfen yardım edin yorumlarınızı bekliyorum..
- +1 yıl
@dermanbulamayankız senin dermanın yok sende farkındaısn :D
+1 yılhala gülüyorum bak :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAnaliyamazsin
+1 yılBunda aglanacak ne var be kurtulduguna sevin
00 Yorumla
+1 yılNe safsınız :D Sevmiyor profesyonel pezevenq :D
23 Yorumla
Soran+1 yılNolur deme
- +1 yıl
Safsın olm neyi demeyeyim afafafs
- +1 yıl
Aybeb ya sbdjdk
+1 yılSeven erkek öyle der mi
00 Yorumla
+1 yılsadece internetten tanimakla sevgilimi olunr la
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
foto meeslesine gelcek olursak gercktn sevgln olsa tamam dicwwem hadi adam yoklukta sevdigi istyo filan eyw dicmde sen daha herifi 3 boyut gormemissin ne ciplak fotsu atma
Ayrıl, katlanma istemediğin bir şeyi yapma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha lan bu ne ığrenc ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle ole ayrilcam
bu ilişkide mutluluk göremiyorum
00 Yorumlaahize den uzatsaydın elini :D
00 Yorumla
+1 yılNe salak bir mesaj 😑
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklin varsa suna ole bisey yollama
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptım telefonundan sildim ama olmuyo Ağlıyorum daha çok canım yaniyo
Cevap sahibi+1 yıl7 8 aylik biri icin o kadar agladigina degmez senin o fotolarini gorene kadar senle isi bunjn belli bende 8 senelik iliskimde aldatildim katil katilada aglamadim bu kadar saf olmayin önüne bak bosver kadini sadece seks olarak goren erkekten hayir gelmez
Soran+1 yılÇok sağol gerçekten kalbimi bastırıcam
Cevap sahibi+1 yılAynen ole yap insanlar ne ask acikari atlatiyo sende atlatirsin
+1 yılMoruk fazla yüz vermişsin
00 Yorumla
+1 yılOf kıyamam, safım benim. Şerefsiz işte
00 Yorumlayapar tabi, seven erkek sevdiğini istemez mi
02 Yorumla- +1 yıl
@mmdhpan merhabalar size birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler 3 gun önce erkek arkadaşımla çok buyuk kavga ettik ikimizde birbirimizi çok kırdık ağıza alınmayacak şeyler söyledik oda bitirdi sevmiyorum duygularım bitmiş olmuyo uzatma herşeyi dedi sana da yazık dedi.. Faceden sildi canım çok yanıyo watsapp durumu benim adımdı benim adım Melis.. Ayrıldığımızı gunun akşamı tek duam o ellerini başkası tutmasın komur gozlu meleğim #B yazmış 3 günde hemen unuttu mu beni ben onun için ağlarken o yeni bir ilişkiye mi başlamış canım çok yanıyo sizce biri mi var hayatında lütfen yardım edin yorumlarınızı bekliyorum..
+1 yılNiye ağlıyorsun? gerçek yüzünü görmüşsün işte.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen taş bascam unutcam
- +1 yıl
Yani üzüldüğüne değmez.
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Boşver sevmeyen biri için üzülmek saçmalık
00 Yorumla
+1 yılhahaha buna ağlanmaz s edilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzüldüm ama hıyar ağır abaza değmez
07 Yorumla
Soran+1 yılDeğer
Cevap sahibi+1 yılAdam sikmiyorum demiş böyle bir güzel kardeşim için ağlıyormusun?
Soran+1 yılSeviyorum abi nedir peki bu niye Şu an oluyorum
Cevap sahibi+1 yılKaşarsan git ver o zaman ya da resim at
Soran+1 yılYapmadım zaten ondan oluyo normal diyo bana uymuyo
Soran+1 yılKalbim varya Şu an acıyo bunu bilirmisin
Cevap sahibi+1 yılSize neden bilmiyorum ama seven değil miken değerli adam gibi düzgün biri olsa karşında bu kadar üzülmezdin en ufak şeyde basardın tekmeyi
+1 yılVay erkeğe bak sen :)
00 YorumlaAğlamaya devam.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Ayrıl kurtul
00 YorumlaAyril kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılohaaa adama bakk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?