Okuyun lütfen herkese +1. Sizce bana duyguları ne?

Beni çalışan aramadıkları halde işe aldı. Sonrasında bana iltifatlar etmeye başladı birçok konuda, özellikle de güzelliğimle ilgili. Söylediklerimi unutmuyordu hatta sohbet sırasında bana hatırlatıyordu. Hava soğuk olduğunda kalın giyinmem için uyarıyordu. Para gönderdi bir defa. Beni görünce mutlu olduğunu söyledi bir defasında. Erkek arkadaşımla ilgili olumsuz şeyler söylüyordu. Sen bence kimseyle ilişki yapma bir süre, başka şeylere öncelik ver diyordu. Arada sırada beni eve ya da gideceğim yere bırakıyordu. Soğuk mu diyip elime dokundu bir defasında. Ben yakında yabancı bir ülkeye gideceğim okul için, o da bu konuyla ilgili bir gelişme var mı diye soruyor beni her gördüğünde. "Gidiyorsun yani" diyor. Burada bir üniversiteye kayıtlı olmamı istiyor, belki gidemezsen burada bir planın olsun diyor. Sınav ücretini de veririm dedi. O zamanlar tüm bunları arkadaşça sanıyordum. Ve onu etkileyecek bir şey de yapmadım hiç. Beni eve bıraktığı bir gün biraz sohbet edelim dedi. Normal şeyler hakkında konuşuyorduk. Sonra ellerin üşümüş diyip elimi tuttu. Sonrasında beni öptü bir anda. O an biraz tepki gösterdim, mahcup oldu ve defalarca kez özür diledi. O gün benden hoşlandığını itiraf etti. Fakat aklıma düştü bir kere. Bir gün görüştüğümüzde hayatımda kalmak istediğini, beni kaybetmeyi istemeyecek kadar benden hoşlandığını söyledi. Bana iyi gelmek istiyormuş. İlişkin nasıl gidiyor dedi bugün görüştüğümüzde. Ben iyi diyince "mutsuzsun gibi sanki" dedi. Erkek arkadaşımın bana göre olmadığını söylüyor. Biraz yakınlaştık. Her gece seni düşünüyorum dedi. Bu anı uzun zamandır düşünüyordum, sen de düşünüyor musun beni dedi. Bana araba sürmeyi de öğretmek istiyormuş. 2 defa gösterdi. Benden yaşça fazla büyük de değil 7 yaş var sadece.

Okuyun lütfen herkese +1. Sizce bana duyguları ne?