"gardaş" "birader" "hacı" "ağa" gibi hitap şekilleri çok mu kaba ya da absürd? Bu sebeple kız arkadaşımdan ayrıldım?

Annem babam bile çocuk yaşta istanbula gelmiş bizde doğma büyüme istanbulluyuz ama işte kökenimiz Elazığ genelde hemşeri ve kuzenlerle takilirken böyle hitap ettiğimiz çok olur birbirimize. Bir gün tesadüf kız arkadaşım da yanimizdaydi çok kaba ve absürd bir biçimde hitap ediyorsunuz birbirinize diyor birde mühendis olacaksın ilerde bu argo biçim yakışmıyor dedi. Bende böyle rahat ediyorum sana "gardaş" diye hitap etmiyorum sorun ne dedim. Benlik bir şey yok bir daha kimseye böyle hitap ettiğini görmeyeceğim deyince film koptu bende gormezsin emin ol şimdi sağ seritten devam et kendine layık birilerini bul dedim. Ayrıldım pişman oldum Özür dilerim dedi mesaj attı aradı bir süre hiç donmedim donmemde zaten aramiyor artık benim kafama takılan bana diyor sen haksizdin bana haksızlık ettin. Ben mi haksızlık ettim arkadaşlar beni olduğum gibi kabullenmeyen insanla devam mı etseydim?
"gardaş" "birader" "hacı" "ağa" gibi hitap şekilleri çok mu kaba ya da absürd? Bu sebeple kız arkadaşımdan ayrıldım?