Klasik ayrılma bahanelerini hepimiz biliyoruz.. Onların doğruluk payı olmadığını da biliyoruz. Peki sevgilinizden ayrılırken sizden dürüst olmanızı istese ve neden ayrılmak istediğinizi sorsa ne cevap verir siniz?
Sevgilinizden ayrılırken dürüst olsanız ne söylerdiniz?
Aynen şu sözleri sarf ederdim... (Önceden yaşadım) NOT : Kızın yaşı 17 , Benim 18 (Gençlik psikolojisi ve Ergenlik duyguları ön planda )
- Canım sana bir şey söylemek istiyorum... - Söyle Aşkım? - Ben iyi bir insan olmak istiyorum bu yüzden sana karşı dürüst olacağım , ben bu ilişkiyi sonlandırmak istiyorum :( - Emre sen iyi misin? neden ya? - Kusura bakma... bu senin için zor olduğu kadar benim içinde çok zor... senden özür dilemekten başka bir şey yapamıyorum... beni affetmen de gerekmiyor affetme , ben sadece seni sevmiştim , senden hoşlanmıştım , seninle güzel vakit geçirmiştim... Ama şimdi , bu yaşadıklarımızı geride bırakmak istiyorum ve bu beni üzüyor... Ama ikimiz içinde bunun çok sağlıklı olacağına inanıyorum... Lütfen beni anla - Emre *?$+%#'!&{]\ sen bana neden umut verdin o zaman? neden? sen beni aldatıyor musun? sen bunları bu kadar kolay mı zannediyorsun?
Derken arkadaşlar kız bana sövdü , beni kötüledi ve beni hatalı buldu... Ben sözü sizlere bırakıyorum :)
Aslında , işe kendi açından yarıyor senin vicdanın rahat oluyor , sen Dürüşt olduğundan duygularını doğrudan aktardığından içinde bir şey kalmıyor. Birde mantıklı ve olgun düşünüyorsun o anda (Kendi açımdan değerlendiriyorum olayı) benim için rahat oluyor ve başarılı olan ben oluyorum... iyi taraf kötü taraf belli oluyor :) Amacım hep iyi ayrılmak her yerden ve her şeyden ama önemli olan işte karşıdaki :)
Ya niye kasıyoruz kendimizi anlamıyorum ki. Doğru sebep seninle bugune kadar gönül eğlendirdim hiç bir zaman seni gerçekten sevmedim. Senden daha güzelini/yakışıklısını buluncada senden vazgeçtim değil midir? Neden kimse gerçekten hissettiğini söylemiyorda kıvırıp duruyo. Madem daha iyilerine layıktımda ne diye onca vakit benimle birlikteydin ben senin oyuncağınmıydım demez mi insan?
Şu an ayrılabileceğim biri yok ama bir keresin de hayallerime, isteklerime, geleceğime saygısı olmayan vatandaşla çok ağır konuşup ayrılmıştım. İnan bazen seni anlamayan geri kafalı insanlara ağır konuşman gerek. Başta kabul ettiği şeylere sonradan yok mok yapanlara fazlasıyla ağır olurum. Kimse benden değerli değil.
İnsanların çoğu dürüst olamıyor bu konuda. Kıvırmalı yalanlar. Hatta kimisi daha da ileri oluyor ve bir şey demeden ayrılıyor. Onca geçmişe ve karşısındakine saygısı olmadan. Her şeyi hisler açığa çıkartır bir de zaman. Bence çok bağlanmamak gerek. Evet gerçek aşk bağlanmayı gerektirir ama bugün çok güvenip sevdiğin yarın el oluyor ve tüm yaşananlar hayal kırıklığına dönüşüyor. Velhasıl acı olacak az veya çok. Bu yüzden tek mutluluk kaynağı o kişi olmamalı ki hayat devam edebilmeli.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Buradan bir hatun ile yazistim sonra telefon ile görüştüm... Herşey mükemmel ama resmini gördüm tamam görünüşe önem beren biri değilim ama anam yaşında gibi görünce ben eski kız arkadaşım ile barıştım dedim yol verdim. .. :( Yani direkt anam yaşında gibisin demem lazım ama denmez :S Benden de 4 yaş küçüktü haa..
Bu olay olalı 6 ay falan oldu :-( Hani deriz ya kadınlar çiçektir diye dövülmez ama bu kadın dövülür deriz ya işte dış güzellik önemli değil dedim ama bu kız da da hiç mi? :O Töbe töbe Allah ım yaratmış Allah sahibine bagislasin ama içim istemedi direkt soğudum yani... :( Çok cana yakin biriydi inşallah iyi birisinin olur... :(
Kızlar birinizle soruyu cevaplayana kadar sevgili olabilir miyiz ya? Gerçekçi dürüst bir cevap vermek istiyorum, cevapladıktan sonra zaten ayrılmış olucaz. Hadi çabuk olun biraz.
Cayırt
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne zamandır sorucam soramıyor cayirt, haşırt ne anlama geliyor?
Kafam karşk karsk duyglar icersndeym artk eskisi kadr ilgimi cekmyrsn sacma sapan kavgalarmz da senden soğumama neden oldu sennle daha fazla bu ilskyi yürtemem bilyrsnki birinden soğursam asla bir daha eskisi gibi olamam cok denedm soğumamak icn ama bariz ayrl benden der gbi srekli soğutyosn beni kendinden neyse cok konstm hoscakal
ben hep dürüst oldum sevmiyorsam sevmiyorum bitti derim bu genelde erkekler yapar bnimkide bna yaptı zamana bırakalım mı dedi ayıp ettin aşkım bütün zamanlar sana girsin dedim :D sonra kendi yazdı siktiri yine çektim engelledi mal yazan varmış gibi :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kisa boylusun, kambur ve gevşek duruyorsun.. zaman geçtikçe kendine yeteri kadar güvenin de olmadığını sezmeye başladım. . Her dediğime evwt diyosun sana trip bile atamiyorum hemen alttan alıyorsun saha 2 sevgili olarak ağız tadıyla kavga bile yapamadık heonsen geri vites yapiyosun diye... bla bla bla HA BİSEY DAHA VAR ÇOK KÖTÜ ÖPÜŞÜYORSUN. .:/
Ben durustumdur zaten ama yine de kirmamak icin elimden geleni yaparm eger ayrilmak istiorsam gerceten trs giden biseyler vardr misal sevgilimin davranislari samimi gelmiordur cidden sevdigine inanmiorumdur vs vs
Ben ayrıldım ve dürüst oldum şunu söledim : Senin bana bağlandığın gibi ben sana bağlanamadım sen de hiç bir hata yok yanlış anlama ben yapamadım bir türlü. Senin vaktini daha fazla almak istemiyorum ayrılalım...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bilmem. Sevgilim hiç olmadı, olmayacakta.
ÖNEMLİ NOT: Bunun böyle olmasını ben istediğim için yok.
Artık hayatıma son vericem takıntı hastalığı bıktım artık herkesin soyledigini kafaya takıyorum o yuzden fare zehiri alıp hayatıma son vericem lutfen bana yardımcı olun
En İyi Cevaplar