Genç bir adam karısını ve iki küçük çocuğunu bir pavyon kadını için terkedip onunla yaşayabilirmi bunun bir sonu varmı?

ben 28 yaşında iki çocuk annesi bir kadınım. 5 yıllık evliyim. çocuklarım daha çok küçük biri henüz bebek. eşimden ayrıldım boşanıyoruz. sebebi de eşimin bir gazino kadınıyla dost hayatı yaşaması. kadın 2 yıldır gazinoda çalışıyor ailesinden habersiz. sonra gazinoda eşimle tanışıyor. 1 buçuk yıldır ilişkileri var. kadın eşime aşık. onun adını dövme yaptırıyor. onun t-şortlerini giyiyor, bilekliğini takıyor. facesinde aşkını anlatıyor. eşim ben hamileyken evi terketti ve kadınla yaşamaya başladı. bana yalanlar söyledi. kadın sırf beni görmek istediği için benim doğum günümde arkadaşının sevgilisi diye karşıma çıkardı. benden çok üstün tuttu, çok kıymet verdi. oysa ben eşim için okadar çok fedakarlıklar yaptım ona o kadar çok değer kıymet vermiştimki. ben doğum yaptıktan sonra bunları öğrendim evimi terketmedim büyüklerimin sözünü dinledim ve sabrettim. çok kişiler gitti ve konuştu evine çocuklarının karının başına dön dediler ama dönmedi. bende en sonunda tercihin yap dedim ve o kadını seçti. şimdi beraberler herkes onu reddetti babası ve akrabaları bile. etrafında onun gibi alemden arkadaşlarından başka hiçkimsesi kalmadı.
sorum şu: bu adam ve kadının akıbeti ne olur. bu ilişkinin bir sonu var mı. bu adam birgün olurda ben ne yaptım allahım dermi. bu ilişki bitermi?
Güncellemeler
+1 yıl
şu kesin ve asla değişmeyecek onu birgün pişman olup gelse bile asla affetmicem. çocuklarım büyüyüpte anlayabilecek yaşa geldiklerinde herşeyi anlatıcam ve o zaman onun suratına tükürecekler. ben yıllarca eşşek gibi çalıştım ve birkuruş cebime koymadım. tek çocuklarımın ve yuvamın geleceği bizim rızkımız diye. hamile halimle çalıştım. çektiğim acı ve ızdıraptan gözümden yaşlar akardıda yinede çalışırdım. iki kişinin yaptığı işi yapardım. asla abartmıyorum herkes bunu bilir ve söyler.
Genç bir adam karısını ve iki küçük çocuğunu bir pavyon kadını için terkedip onunla yaşayabilirmi bunun bir sonu varmı?