Çocuklarına ilgisi, merhameti olmayan adamla yapabilir miyim?

Boşanmış, ikiz çocuklarına var. Eşiyle boşandığı zaman çocukları 1 aylık bile değilmiş. Eski eşi küçümsüyor hem ailesini hem kendisini. Doğru düzgün kucağıma bile vermezdi. Hiç kendi çocuklarım gibi hissetmiyorum diyor. Çocuklarına Şu an 5 yaşında. Nafaka ödemiyor. Kadın istemiyor diyor ama onlar onun çocukları kadının istemesi mi lazım? Senede 2 kere falan görüyor ancak. Mahkeme kararı yok mu neden git al parka götür gezmeye götür diyorum. Vermez diyor çıkıyor işin içinden. Cahil bir adamda değil okumuş görmüş geçirmiş bir insan evlerinde iki tane avukat var diyor. Bunu kendi anne babana inandirabilirsjn ama bana inandıramazsın varsa var avukat ne yapacaklar sen göstermiyorsa gerekirse tekrar dava açıp alacaksin cocuklqrini diyorum. Şimdi bu kadar karismamin sebebi kendi çocuklarına merhameti olmayan bir adamın nasıl başka birisine olsun? Kendi çocuklarını sevmeyen adam beni nasıl sevsin hayatının merkezine koysun? Buna sinirleniyorum haksız mıyım ama? Çok soğudum gerçekten ayrilirsam bu yüzden pişman olur muyum

Çocuklarına ilgisi, merhameti olmayan adamla yapabilir miyim?