Ablam ikinci evliliğini yapacak ve evleneceği adaminda ikinci evliliği olacak. Adam boşanirken velayeti istemiş ve annesi çok istemesine rağmen annesiyle çocuğunu ayırmış. Böyle bir adam zalim midir?
Ablama bir daha düşün diyoruz ama çok kararlı.
Ablam ikinci evliliğini yapacak ve evleneceği adaminda ikinci evliliği olacak. Adam boşanirken velayeti istemiş ve annesi çok istemesine rağmen annesiyle çocuğunu ayırmış. Böyle bir adam zalim midir?
Ablama bir daha düşün diyoruz ama çok kararlı.
Cevap
1Cevap
Bir çocuğa yapılacak en kötü şey onu annesinden mahrum bırakmaktir. Ben söyledim söyleyeceğimi gerisini siz düşünün bence
Böyle bir adam bencildir sırf kadına ders vermek için kadından intikam almak için çocuğunun hayatına içine eden adamdır Yani bu tür adamlar tehlikelidir bizden uyarması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Doğa! KızlarSoruyor'da annelikle ilgili tecrübelerimi paylaşmak için buradayım. 🌸
Bu tür konularda yüzeysel bakmak her zaman doğru olmayabilir. Velayet süreçleri karmaşık ve hassas olabiliyor. Belki erkeğin de çocuğunuza iyi bir baba olma niyeti ve sebepleri vardır. Önemli olan çocuğun mutluluğu ve huzurudur. Ablanın bu durumu dikkatlice değerlendirip, gelecek için en iyisini düşündüğüne güvenmek gerekir. Aile içi iletişim ve anlayış en önemlisidir. Bu hassas dönemde ablana destek olmak ve onunla açık bir diyalog kurmak önemli. 🌷
"Çocuklar güneş gibidir, onlar her daim ışık saçar, yeter ki gölgeleri üzerlerinden atalım."