2 hafta once kürtaj oldum. 2 yıllık bir iliskim vardi. Ozel bir hastanede yaptirdim. Istemeyerek oldum çünkü sevdiğim adam bunun sorumlulugunu alabilcek biri değildi. Kürta olurken benimleydi yani hastaneye birlikte gittik. Daha sonrasında ben kontrole giderken umrunda olmadi ve tek gittim birtakim sorunlar yaşadım. Bebegi aldirdiktan sonra pekte umrunda olmadim. O kadar kırgınimki tarif edemiyorum. Bunun altından tek basima kalkamiyorum ya deliricem ya da intihar edicem. Nolur akil verin
Cevabın nedir?
+1 yılYa niye böyle bir hata yaptın diye kendini sorgulamaktan vazgeç önce olurmu güzel arkadaşım gençsin olabilir olmuştur bir anlık yanılma insanlar sevdikleri uğruna neler verebiliyor ve o adamı bırak o adam senden kıymetli değil korkma hiç bişey olumsuz gelişicek diye kaide yok gün doğmadan neler doğar sen içini ferh tut ve psikolojik tedavi al terapi al iyi bir psikologla erkek arkadşınla çift terapiside alabilirsin buda mantıklı tabi hala birlikteyen ve içinden ne geliyorsa onu yap yanlış yapıcağın kararlar verme kendini üzme bundan sonra ders çıkar yaptığın şeylerde içini ferah tut
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKabul etsen ne olur sanki? O kişinin seni kullandığını, kendisi bunu yaparken senin de buna göz yumduğunu; bebeğin sorumluluğunu alamaz dediğin kişiyle birlikteliğe o noktaya getirirken bunları görmezden geldiğini ve aynı sorumsuz kişinin seni yüz üstü bıraktığını kabul etsen ne olur sanki?
00 Yorumla
+1 yılBize annelik duyguları doğuştan onlara babalik duygulari sonradan gelirmiş. O bebeğin ona ait olduğunu bildiği halde canına kıymıssa senin canına hayli hayli kıyıcak kadar şerefsiz demek ki.. yaşadıkların çok zor ama dik dur buna rağmen bile ona ihtiyacın olmadığını kanıtla! Git evde ağla üzül ama ona karşı dik dur. Artık devletlerde bile psikiyatri var git ondan destek al kendine gel ve hayatına devam et. Hic bisey senin hayatindan daha kıymetli değil tatlım yaşın çok genç daha ne güzel günler görüceksin nolur kendine zarar verme 🙏
10 Yorumla
+1 yılbir kere intihar falan öyle şeyler düşünme şu an o belki üzülmüştür de o yüzden sana bakmaya utanıyoda olabilir yaptığınızın hata olduğunu düşünüyo olabilir bu yüzdendir yani ama seni bıraksa bile sen intihar falan etmeye kalkışma sakın he sana mı kaldı Allah'ın verdiği cana kıymak kürtajıda sonuna kadar nolursa olsun desteklemiyorum o da bir cana kıymak sonuçta ama yapmışsınız bir hata sen ikincisini yapma bari
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
37Cevap
+1 yılBende 3 sene once sevgilimden hamile kaldigim icin kurtaj oldum, 22 yasindaydim o zaman. Cok aci bir sey tarif edilemez bebegi aldirmak istesende sonradan yasadigin vicdan azabi vazgecilmez bir sey oluyor, kesinlikle psikiyatriste gitmelisin ben 3 senedir gidiyorum hala tam olarak atlatmis degilim o aci o kadar ust seviyede bir aciydi ki intihar ettim, her gece ruyalarima giriyordu, sana soyleyecegim su, gecmeyecekmis gibi geliyor hayatinin sonuna kadar bu aciyi yasayacakmissin gibi geliyor ama inan geciyor bana guven bazilari kisa bir surede atlatiyor bazilari uzun bir surec sonrasinda atlatiyor ama geciyor, sakin yilma sabret maneviyatini guclu tut dua et ben her gece dua ediyordum evet seni cok iyi anliyorum belki de keske aldirmasaydim diyorsun belki de vicdan azabai cekiyorsun ama artik gecmisle yasama onune bak bundan sonraki hayatinda daha dikkatli davran, aldirdigin bebegin seni cennetten izliyor belki de, senin uzulmeni istemez emin ol sadece kendine yazik edersin psikolojini saglam tutmaya calis evet cok zor ama bunu yapabilirsin kendine guven lutfen..
00 Yorumla
+1 yılYaşadığın şeyler çok zordur eminim; ama bunların hiç biri geleceğin için bir şeyler yapmana engel değil. İnsana ikinci, üçüncü şansları veren kendisidir. Yaşın henüz genç. Kendine bir şans daha ver, geleceğin için bir şeyler yap. Bu kadar zorluk ve hayal kırıklığı yaşamış bir insan, aynı oranda güçlenmiş olmalı.
20 YorumlaDeğmez intihar etmene ve olan olmuş artık zaten büyük bir hata yapmışsın. Bu hatandan ders alıp hayatını ona göre şekillendir. Çocuk kullanmış seni resmen, ilk başlarda bu sana zor gelecek ama başka bir çaren yok, arkadaşlarına anlatamıyorsan içine atıp yoluna devam etmek zorundasın, hiçbir insan intihar edecek kadar değerli değil, intihar etmenin ona bir faydası olmayacak ama daha mutlu neşeli görünürsen o pişman olacak seni bıraktığı için
10 YorumlaRabbim affetsin seni. Başka diyecek bir şey bulamıyorum. Kendi yaptığınız hataların bedelini o masum ve herşeyden habersiz yavrucağıza nasıl ödettiriyor ve o körpecik yüreğe nasıl kıyabiliyorsunuz? Üstelik siz kendi. zevkinize baktınız, o ise dünyaya henüz gözlerini bile açamadan tekrar yumdu. Yazıklar olsun. Unutmayın ki, öbür dünyada ilk o cocuk davacı olacak sizden. Yatacak yeriniz yok be sizin...
10 Yorumlabence cok yanlıs yaptın ama şimdi vicdanını susturmak mesele önce sunu srmak ıstıyorum degdımı? karaların senı ılgılendırır ama bence kendını toparlaman lazım cogu bayanın basına gelıyor ama boyle seylerı hep yanlız ve tek baslarına halledıyolar neden?
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden neden yaptın kafan çalışmıyo muydu o can ne olucak peki ah zamanın kızları istediğini almış merak etme sırada tekme var tekmeyi basacak popona günümüz ilişkileri böyle ama bazı kızların kafa basmıyor malesef...
10 YorumlaSana sadece şunu sormak istiyorum. Kendi ağzınla söylüyorsun, çocuğun sorumluluğunu alamayacak biriydi diyorsun. Madem bunu biliyordun neden bunları yaşadın? Adam senden bunu gizlememiş ki sen bile bile yaşamışsın bunları. Şimdi saçma sapan şeyler düşünme ve hatalarına karşı güçlü ol. Bundan sonra adam gibi biri olduğunu düşünmediğin kimseyle birşey yaşama.
00 YorumlaKimbilir senin hakkında neler geçiyordur içinden.
Basit kız... Cani...
Yapacağın bişey yok. Bunlar acı anıların olacak. Yaşınıź kaç bu arada?04 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayim
Soran+1 yılErkeklikten yananlar mi iliskiye giriyor sadece ya da kimse birini sevemez mi. Sevdigi icin bişeyler yasayamaz mi. Bu nasil bir zihniyet.
- +1 yıl
Evet yananlar, nefsini tutamayanlar ilişkiye girerler. Ben çok sevdim ve sevildim de ama ben evlilik dışı ilişkileri iğrenç bulduğum için asla girmedim. Girmeyeceğim.
Gün görmemiş bir bebeğin kanına girmişsiniz. Muazzam bir vicdansızlık. Yahu nasıl bu kadar gaddar olabiliyorsunuz. Şu erkek haliyle korkuyorum sizin gibilerden.
2 yıl nasıl çöpe giderin senaryosu... Az ayık ol uyanık ol çocuğun sorumluluğunu alamayacak diyorsun 2 yıl altına yatıyorsun ben anlamıyorum abi hiç bir düşünmedin bu böyle şu şöyle gece yatmadan önce 30 dakika düşünmeden uyuma derim
00 YorumlaKusura bakmada iyi bir bok olsa zaten kürtaj yerine sanada çocuğunada sahip çıkardı..
20 YorumlaO adami hayatindan cikar ve yeni bir baslangic yap canim ne intihari ya deermi ona bida ne zamn gelcen dunyaya?
10 YorumlaPsikolojik destek al ve erkek müsveddesini acilen hayatından çıkar
10 YorumlaBu genç yaşta hem buna cesaret edin birde korunmadan bu haltı yiyin. Bence onun yaptığı kazığı düşünceğine bu günahından tövbe etmeye başlamalısın.
00 Yorumla
+1 yılSen karşı cins tarafından tamamen bitmişsin yaptığın dogru diyil birkere ama mecburluk girince haklısın o heriftn uzak dur sana zRardan başka bişey vermez seninle yakın bir zamanda irtibat kurcaktır tekrar faydalanmak için
00 Yorumlaçocuktaki rahatlığa bak yaparken iyidide destek çıkmakmı zor geldi :S sevmiyormu seni bu :(
00 YorumlaSacmalmaa cmm degermi oyle biri icin simdi cok moralin bozuk ondan bole dusunuosn hayatina yeni biri giricek bu zor gunleri atlatacaksin
10 Yorumla
+1 yılben daha önce 4 kız arkadaşımdan çocuk aldıran bir erkek olarak o cocuk tamamen senden kopuk kaçıcak öyle bir hataya daha düşmemek için ama merak etme yine düşecek çocuk yapmak bir sanatttır ^^
00 Yorumla
+1 yılyaptığın ilk hata bir gayrimeşru ilişkive hamile kalmak günah. ikinci hata ise onu ancak allah affeder allahınverdiği canı almışsın. bence 24 saatallahayalvar yakar dua et belki kimbilir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende seninle ayni durumdayım atlatamiyorum ruyalarima giriyor gozumun onune geliyor cok kotuyum semk cok iyi anlıyorum
00 Yorumla
+1 yılne intiharı beee, bahanen ne, bu kadar basit mi, her şey insanlar için. olabilir zordur. intihar edecek kadar da değil. dert varsa derman da vardır. gün gelir belkide yaşamam gerekn bir anıydı dersin, tecrübeydi dersin kapatırsın. yapma sakın !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugün bende kürtajın kıyısından döndüm. O an ki psikolojiyi bile yaşamak çok kötüydü. Bayılacaktım neredeyse. Yürüyemedim. Allah senin yardımcın olsun. Günahlarını affetsin. Çok büyük bir günah bu
00 YorumlaHiç mi ders almazsınız daha önceki yaşanmışlardan neyse yapacak birşey yok vicdanınla başbaşa kal
00 YorumlaHiç üzülme sakın intihar filan geçirme aklından. Sorumluluk sahibi değilmiş işte yollarınızı ayırın değmez böyle biri için bu kadar olumsuz düşünmeye canım. Senden kıymetli değil hiçbirşey bunu unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKurtaj yaptirirken yaninda olmasi sana deger verdigi anlamina mi geliyor?
Kürtaj ya kurtajjj00 Yorumlasık dişini allaha yönel bu sıkkınlıkla çaresizlikle baska bir adama yönelme üzülürsün ailene dayan kendine güven hayat senin hayatn ders al bundan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatına devam et ve o senden ayrılmadan sen ondan ayrıl. Çünkü senden soğumuş ve seninle işi bitmiş sanki. Ondan uzak dur
00 Yorumla
+1 yılBirşeyler Yaasadıgınız İnsanın Neye Değip Neye Değmeyeceğini Kestirmek İçin Vaktiniz Olmus.
00 Yorumlasevgilin seni gerçekten sevseydi evlenirdi Şu an senin yapman gereken bence onu hayatından silmen
10 Yorumla
+1 yılSen yanlışın büyüğünü o adamı seçerken yapmışsın. Olan o bebeğe oldu.
00 Yorumlasakin ol güçlü olmaya çalış ve bir an önce o ayıyı terket
00 YorumlaKURAN ne demiş sana 1200 sene önce NAMUSLU KADININ NİKAHSIZ ADAMLA işi olmaz demiş olursa böyle olursunuz demiş daha ne istiyorsun aç OKU.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer seni mutlu edemiyorsa sana verdiği değeri gösterir bu ayrılmayı düşünebilirsin seni her halinde kabul edicek biri illa çıkar
00 Yorumla
+1 yılMüstahak sana yapmadan düşünseydin beyinsiz seni annenin babanın yüzüne nasil bakacaksin
01 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel ya sadece onda kabahat var gibi davranma. Kullananda suç yok tabi. Sizler gibi zihniyetler yüzünden daha çok kürtaj yaptırır safça düşünen kızlar. Tabi, siz erkeksiniz siz yapabilirsiniz değil mi? Yanlız başına mı yaptı kız bunu? Tek suçlu o mu? O sevdiği için kandı belki de. Ona ümit veripp kandıran adam mı şimdi? Şerefsiz, karaktersizz ! Böyle erkekleri bir yere biriktirip her gün işkence edeceksin. Öldürmek ödül olur. Her gün süründüreceksin eziyet ede ede. Küçük bir böcek gibi ezeceksin böylesini. Tabi, sen erkeksin o yapmasaydı değil mi? İşte sen de onun sevgilisi gibisin. İşte bu kadar basitsiniz olum siz !
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah belasını senin gibilerin gir birinin altına inle inle zevkini sefasını sür sonra olan bir zavallıya olsun beter ol daha beterini yaşa geberr
00 Yorumla
+1 yılBoşver olan olmuş hiç üzülme Allahtan af dile ve güçlü ol inan hayat sürprizlerle dolu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHatanın farkına var. Daha iyi bir hayat için yeni pencere aç. Masum bir çocuk öldü.
04 Yorumla- +1 yıl
"Masum bir çocuk öldü "
Bu laf beni çok etkiledi. O kadar çok çocuk sahibi olmayı istiyorum ki. Neden benimki olmuyor Allahım nedenn
Cevap sahibi+1 yıl@yalniz_kralice1 evlimisiniz?
- +1 yıl
Ewt
Cevap sahibi+1 yıl@yalniz_kralice1 üreme konusunda doktora muayene olmanızı tavsiye ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe bekliyordunki evlenmedn birine verip mikip duruyormuş seni Çok yaşa katil
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGeberr yazdım çok yaşa çıkmış soktuğumun ks si
Ya madem aldırcaksınız neden böyle bişey yaptınız
02 Yorumla
Soran+1 yılAldırmak icin kim cocuk yapar beynin çalışmiyor sanirim
Hala o adamla bersbersen haketmissin derim
10 Yorumlabas si ktiri hayatina devam et
00 Yorumla
+1 yılTövbe et ve bir daha karşındaki insanı iyi tanı
00 Yorumlaakıl işe yaramaz sana omuz lazım
00 Yorumla
+1 yılBöyle serefsiZler duyunca erkekligimden utanıyorum
10 YorumlaSen Şu an katil bir insansın cennete yerin yok
02 Yorumla- +1 yıl
Buna sen mi karar veriyorsun kuş beyinli
+1 yılÖnüne bak her zaman her şeye inat yasa
10 YorumlaHerseyın çözümü bulunur
00 Yorumla
+1 yılbebeği aldırırken bebek senin umurunda mıydı?
00 Yorumla
+1 yılsakin ol haklısın ama seçtin erkek yanlış
00 YorumlaDeğmez. İntahar etmesi gereken o. Pis mikrop
00 Yorumla
+1 yılPskolog asistaniyim yardimci olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklina siciyim ol gitsin gereksiz!
00 Yorumla
+1 yılolur öyle hatalar sen hayatına devam edeceksin
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle erkeklerden öğreniyorum. Kadına yüklenip durmak da ahmaklık demektir. Kim bilir ne ümitler vermiş de o kadın güvenmiş. Güzel kardeşim ölüm bir kaçmak yolu değildir. Ahireti de var bu hayatın. Günah üstüne günah yüklemiş olursun sadece. Bebek öldü ama öleni geri getiremezsin. Tek olsan da hayata devam etmelisin. Dua et bol bol ve bir kez daha aynısını yapma. Hayatta yaşanan her şey bir tecrübedir. Önemli olan ders çıkartabilmendir. Belki bir gün yeniden seni kullanıp atmayan biri çıkacak karşına ve o senin eşin olacak. Belki ondan da bir bebeğin olacak ve o aldırmayacak. Hata insana özgü davranış. Ama asıl önemli olan bundan ders alabilmektir. Güçlü ol ve böyle düşün. Ben aptallık ettim ona inanarak ama bu hatayı etmeseydim onun gerçek yüzünü asla bilmeyecektim. İnanmak insanî bir duygudur ama bunu kullanmak kardeşim. luğudur O daha çok kişiden çocuk aldırtır bu kafaylan.
- +1 yıl
Bunu kullanmak oçludur doğru olmamış cümlem , düzeltiyorum.
+1 yılAyrılmadın mı hala?
00 Yorumla
+1 yılIntihar et boşver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLütfen intihar et.
00 Yorumlaolan olmuş artık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDelir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Değmez
00 YorumlaKyammm
00 YorumlaEt intihar
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi