Kürtaj olduktan sonra adetim gecikti?

Arkadaşlar Kürtaj olduktan 30 40 gün sonra iyileşme sürecinin bittiğini ve adet görmem gerektiğini söyledi doktor fakat benim 5 gün adetim gecikti 45. Güne kadar görmedim tekrar gebe olma ihtimalimden endişelendim ve kadın doğuma devlet hastanesine gittim muayene kontrol için doktor rahim ultrasonu yaptığında küçük bir kese gibi bişey olduğunu söyledi ama embriyo oluşmamış içi boş kese gibi ne olduğunu anlamadım ve göbeğine bağlı bir şey var gibi geldi dedi acaba plasenta olabilirde kürtaj olduğum yerde onu almamış olabilirlermi diye düşündüm doktorada sordum net bir şey söylemedi ultrason muaynesi sonlandığında canım acıdı o şeyi soktuğunda ve çıkardığında az bişey kanama meydana geldi Eve döndüğümde kanamam çoğaldı pıhtı ve açık kan gelmeye başladı aman aman çok değil ama orta derecede kasığım şişdi fazlasıyla ağrı çektim tuvalete gidip işlediğimde kanamayla beraber beyaz küçük parçalar düşmeye başladı 3 4 tane filan acaba içimde parçamı kaldı ne oldu anlamış değilim veya adetmi oldum sizce adet olmuş olabilirmiyim veya anormal bir kanamamıdır 10 gün önce geçti şu an kanamam yok ama bu sefer farklı tepmeye başladı kaburgam ağrıyor fazlasıyla sırtıma kadar vuruyor ve kasıgım sisti yine gebe kalma ihtimalim var mı acaba gidicem yarın hastaneye yine ama telaşlandığjm için sormak istedim sizlere.. gebe kalıpta böyle bir süreç yaşayan arkadaşlarımız varsada yorumlarını merakla isterim..
Kürtaj olduktan sonra adetim gecikti?