Annemle babam ayrılıyor çok kötüyüm... ?

Ya bu dünyada yaşayabileceğim en kötü fuygu ve durum herhalde annemle babamın ayrılması gerçekten beni çok fazla etkiledi günlerce herkes uyuduktan sonra saatlerce ağladım aslında ayrılmaları lazımdı geçiniyemiyorlardı bunun da herkes farkındaydı evde hep bir atışma kavga vardı ama ne olursa olsun insanın 2 temel yapı taşı ayrılıyor işte yıkılıyorsun sende özelliklede babam için bu durum çok kötü olacak acaba babam ne yapıcak merak ediyorum yemek yapmayı bilmez arkadaşı da yoktur arkdaşımla buluşuyum da geziyim de demez evde öylece oturur ve ne acıdır ki bunu söylemek böyle de ölür :'( çok yıkılıyorum babamın bu halini düşününce keşke birşey yapabilsem de ona hayatını yaşatabilsem daha lisedeyim annem tarafından o kadar vahim değil durum aslında annem sosyal biridir birşekilde yapar ama annemle babamın birgün hayatları boyunca hiç görüşmeyecek olması aklıma bile gelmezdi gerçekten o kadar yan yana görmeye alışmışım ki sanki tekrar yanyana gelecekler gibime geliyor bir tanede daha 2.5 yaşında kardeşim var ve bu onun için daha kötühiç anne babamızı beraber hatırlamıyacak aslında daha iyide sayılabilir en azından hiç koymaz kardeşimin de öyle sokak bebesi olmasını sitemiyorum en fazla ilgiyi ona gösteriyorum arkadaşım gibi oynuyor konuşuyorum şu zamanda ne kadar olan bitenden haberri olmasada en büyük yol arkdaşım o ve böyle olacakta dünya sanki üzerime yıkıldı ne yapıcam bilemiyorum bunu anlatacak bir arkadaşım da yok bütün derdimi sizlere açıyorum içimi döküyorum biliyorum hepsini okumaycaksınız ama insan rahatlıyor işte anne babanız evliyken değerini bilin gerçekten dünyada bunun kadar güzel birşey yok emin olabilirsiniz ne para ne pul hiçbirşey önemli değil dünyaları versinler yine iste
Annemle babam ayrılıyor çok kötüyüm... ?